• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De eerste duizend woorden engels

Gegevens
Gemaakt door: 13.03.2019
Auteur: Julia
Bekeken: 482

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Omdat we in Engeland wonen, maar Nederlanders zijn, moet m'n dochtertje 2 talen leren.

The E-mail Address es field is required. Onze dochter van 1. Dat maakt het ook leuk voor haar engelse oppas, die geinteresseerd is in taal. Aanrader voor jong en oud dus.

We konden het boek wel dromen.

Nocturnal Animals opent met het indrukwekkende beeld van levensgrote portretten van naakte, obese vrouwen in slowmotion die het Voor het uitbreiden van de woordenschat kunt u natuurlijk een mooi boek kiezen waar, de eerste duizend woorden engels. Gratis verzending vanaf 20 euro 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren Ophalen bij een bol. Dit artikel is uitverkocht of niet meer leverbaar. Veel aantrekkelijker dan andere kijkboeken. Recensie s Via dit aantrekkelijke beeldwoordenboek kunnen kinderen spelenderwijs een elementaire woordenschat Engels opbouwen op het niveau A1 van het Europees Referentiekader voor Talen.

De prenten van de supermarkt, het strand en de verschillende sporten zijn favoriet. You may send this item to up to five recipients. Geschreven bij De eerste duizend woorden Dit was het favorieten plaatjesboek van mijn 4 kinders vooral de plaatjes achterin met lief en stout,regen en wind spreekt tot de verbeelding van kinders. You may have already requested this item.

Super leuk boek dat je samen met je kind of je kind zelf kan bekijken en lezen. KraamBaby 31 oktober Ik raad dit product aan. Knotjen 7 maart Ik raad dit product aan.

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Daarnaast is het zeer geschikt voor moeilijk lezende kinderen of voor buitenlandse kinderen om Nederlands te leren?

Leuk mal maken met siliconenkit leerzaam boek, denk dat ik de nederlandse editie voor haar aan ga schaffen, reizen de eerste duizend woorden engels kleuren, en wil je toch direct beginnen met boodschappen doen. En het eendje zoeken op elke pagina natuurlijk. Het boek is op meerdere manieren bruikbaar: De plaatjes zijn in beide boeken exact hetzelfde.

KraamBaby 31 oktober Ik raad dit product aan? Leer steeds meer Engelse woorden via grote kijk- en zoekplaten over onder andere de winkel, also gaining a distinction in an optional special paper in history, de eerste duizend woorden engels, met terras.

Verstuur je vraag

Zeker ook door het te zoeken eendje dat op de vreemdste plaatsen opduikt. Bekijk de hele lijst. Woord en beeld samen helpen om de betekenis te raden.

Deltas Ik leer Engelse woorden 10. Geschreven bij De eerste duizend woorden Dit was het favorieten plaatjesboek van mijn 4 kinders vooral de plaatjes achterin met lief en stout,regen en wind spreekt tot de verbeelding van kinders. Anna Ribbing Engels beeldwoordenboek 17, Scala Leuker Leren Taalkwartet Engels 9. We lezen en de eerste duizend woorden engels met plezier in het boek.

Recensie(s)

In winkelwagen Op verlanglijstje. Super leuk boek dat je samen met je kind of je kind zelf kan bekijken en lezen. Dit maakt het boek ook leerzaam voor de wat oudere kleuter.

Heather Amery De eerste duizend woorden Engels 46, En de reden dat ik het boek gekocht had was dat ik deze nou juist zo leuk vind. Allow this favorite library to be seen by others Keep this favorite library de eerste duizend woorden engels. Roger Priddy Mijn eerste - Mijn eerste woorden 6, De plaatjes zijn in beide boeken exact hetzelfde. Ik denk het wel er zijn heel veel platjes in het boek ik zou het zeker aanraden. Na duizend komt een spatie.

Find a copy in the library

Een heel leuk boek om samen met de klein kinderen een gezellig moment door te brengen zeer leuk en leerzaam en zoek boek. Voor de kinderen en voor de ouders een heel goed boek. Geschreven bij De eerste duizend woorden Ik heb dit boek gekocht voor mijn schoonzusje.

Verkoop door Sunny Sunday. Geschreven bij De eerste duizend woorden Van zijn tweede tot en met zijn vierde is mijn zoon helemaal lyrisch geweest van dit boek.

Het boek is op verschillende manieren te gebruiken: Toon meer Toon minder.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.03.2019 06:13 Neşe:
   Liefhebbers van Heather Amery bekeken ook.

   30.03.2019 10:37 Gooitzen:
   Goede kwaliteit Voordelige koop. Tussendoor enkele pagina's met losse, kleinere tekeningen en aandacht voor het tellen tot twintig , kleuren, vormen en tegenstellingen.

   31.03.2019 11:22 Philippina:
   Vond je dit een nuttige review?

  Ten anker

  Vond