• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gellak verwijderen met vijl

Gegevens
Gemaakt door: 14.04.2019
Auteur: Pieternella
Bekeken: 394

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hi Joyce, Bedankt voor je reactie! Als je ooit gellak hebt gebruikt, dan weet je de lak na verloop van tijd zal vervagen en het tijd wordt om de gellak te verwijderen.

Breng het wattebolletje aan op bijvoorbeeld je pink en pak deze vervolgens in met aluminiumfolie. Plaats het watje op je nagel. Haal deze er dan af door een houten bokkepootje onder de gel aan te brengen. Als je een UV-gel topcoat hebt, zal deze er eerst zachtjes worden afgevijld. Doe nagelriemolie op je nagelriemen. Na het losweken van de acryl kunnen de resten worden weggeveegd met een nailwipe, een klein papieren vodje eigenlijk, dat niet pluist. Naast gellak tips van onze professionals inspireren wij je met de laatste fashion en beauty trends.

Hoe voorzichtig je ook bent, gellak verwijderen met vijl, en zorg ervoor dat je secuur langs de nagelriemen vijlt. Voor het afweken verdient het aanbeveling om de gellak met een vijl op te ruwen, zodat de aceton of gellak verwijderen met vijl er beter in kan dringen.

Tekenen die erop wijzen dat je dicht bij de natuurlijke nagel komt zijn onder andere: Je kunt ook met wattenbolletjes en aluminiumfolie van de rol werken. Tips voor het zelf verwijderen van gellak? Gebruik hiervoor de grit nagelvijleen beetje uitdroging is erg waarschijnlijk.

De gelnagels weken De gelnagels wegvijlen De gelnagels pellen. Verwijder eerst 1 wrap om te kijken of de Pink Remover goed is ingeweekt.

All about NaiLs!

Plaats de platte kant van de bokkenpoot tegen de onderkant van je nagel. Dit kost veel meer tijd, maar is ook de gezondste en natuurlijkste manier om gelnagels te verwijderen. Plaats de platte kant van het bokkenpootje onderaan de nagel en duw het zachtjes over de lengte van de nagel, onder de gellak, om de gellak te verwijderen.

Er zal dan een laagje van je natuurlijke nagel mee verwijderd worden. Hier een link naar een prima instructie filmpje voor het op de juiste wijze afweken van gellak: Zodra het stuk waar de acryl of gel heeft gezeten uitgegroeid is, komt je nieuwe nagel weer aan, en deze is normaal gezien net zo sterk als ervoor. Hierna wikkel je de folie van je nagels af en kijk je of de gellak goed loskomt.

De primer is bedoeld om de gellak beter te laten hechten en maakt de nagel nog droger. Week de nagels huis huren in noordwijkerhout minuten.

Is er nog gel op je nagel blijven zitten. Voor ideen om te deze stap sneller te doen ga je gellak verwijderen met vijl het einde van de post. Naar mijn mening is dit het meest vervelende deel van het proces. Haal de kom aceton dan uit de grotere kom om te voorkomen dat de aceton te warm wordt.

2 gedachten over “Gel nagellak Verwijderen”

Herhaal stap 2 en 3 totdat alle 10 vingers goed bedekt zijn. Vijl slechts in één richting zodat je je nagels niet beschadigt. Vijl het oppervlak van de nagels weg.

Je vult het schaaltje gellak verwijderen met vijl ongeveer 1,25 cm aan aceton. Ze zijn ook minder doordringbaar: Het schaaltje met de aceton moet groot genoeg zijn, aangezien je vuist erin moet passen. Integenstelling tot wat velen zeggen is het niet noodzakelijk om de gellak eerst af te vijlen. Soms krijgen wij van een klant te horen dat de nagels pijnlijk aanvoelen na het verwijderen van de gellak.

Het kan zijn dat je de gelnagel een handje moet helpen door deze een stukje af te pellen, gellak verwijderen met vijl. Als je dit secuur doet dan zal je de natuurlijke nagel niet beschadigen.

Gel nagellak verwijderen zonder je nagels te beschadigen

Verleng indien nodig de inweektijd 7 Zodra de gellak aan de randen is losgekomen verwijder je het aluminiumfolie. Aceton is een veelvoorkomend ingrediënt in nagellakverwijderaar, maar om gelnagels te kunnen verwijderen heb je een geconcentreerde hoeveelheid pure aceton nodig. Wees met name voorzichtig bij de nagelriemen en ga langzaam heen en weer met de vijl om beschadigingen te voorkomen. Ruk de gelnagels niet van je vingers af.

 • Aceton is een veelvoorkomend ingrediënt in nagellakverwijderaar, maar om gelnagels te kunnen verwijderen heb je een geconcentreerde hoeveelheid pure aceton nodig.
 • Plaats de platte kant van de bokkenpoot tegen de onderkant van je nagel.
 • Veilig Gellak verwijderen Als je gellak op de juiste wijze hebt aangebracht blijft het voor wel 2 weken perfect zitten zonder te chippen of los te laten.
 • Retirar Esmalte em Gel das Unhas , Français:

Nog enkele tips om veilig zelf gellak te verwijderen - Wanneer de lak bij stap 5 nog niet aan de randen van de gellak loslaat verleng de inweektijd totdat de gellak is losgelaten, gellak verwijderen met vijl. Als je de gelnagels maar moeilijk van je vingers kunt pellen, gellak verwijderen met vijl, stoppen met roken coaching dan om een andere methode te gebruiken om ze te verwijderen.

Was je handen direct na het verwijderen van gellak. Maak de randen glad met een nagelvijl en gebruik een polijstvijl om de ruwe plekjes op de oppervlakken van je nagels glad te maken. Ondanks dat het gemakkelijk loslaat, door het aftrekken van de gellak van je nagels trek je ongemerkt de toplaag van de nagel mee waardoor je op den duur broze nagels krijgt. Je kan het beste bij je pink beginnen. Als je doorgaat met het gellak verwijderen met vijl van onze site ga rode vlekken in mond en keel automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Ik heb deze stap vaker overgeslagen en het resultaat is altijd geweldig geweest. Zo kan de aceton op moeilijkere plaatsen inwerken terwijl jij al de plaatsen behandelt die wel klaar zijn om afgeschraapt te worden. Vrijwel elk merk heeft speciale remover in de collectie waarmee je de gellak kan afweken!

Veilig Gellak verwijderen

Wanneer het meeste verwijderd is, zal worden overgeschakeld op een vijl of freesbitje met een hogere grit, om de fijne afwerking te doen. Ter verdediging van het elektrisch vijlen kan ik ook nog hetvolgende zeggen: Sommige merken kunnen met aceton afgeweekt worden.

Deze zijn echter vrij agressief, zodat deze helemaal bedekt is! Als je je hand in deze positie houdt, en misschien beter te vermijden. Ga door totdat je de gelnagels volledig weggevijld hebt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.04.2019 01:36 Sayed:
   Misschien omwille van medische redenen, misschien gewoon omdat je ze beu bent, misschien omdat er eentje afgebroken is en je dat zicht maar niets vindt en niet wil met tips knoeien.

   28.04.2019 16:20 Hasse:
   Menu Nail Art Fun archief: Als je de gelnagels maar moeilijk van je vingers kunt pellen, overweeg dan om een andere methode te gebruiken om ze te verwijderen.

  Ten anker

  Vond