• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen op outlook

Gegevens
Gemaakt door: 12.04.2019
Auteur: Asena
Bekeken: 845

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hartelijk dank voor uw feedback! Je kunt het resetten van het wachtwoord beginnen via account. Malware — Als u een programma vanaf het Internet installeert, en dit programma is niet afkomstig van een vertrouwde uitgever wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe schermbeveiliging, werkbalk of andere software downloadt van een onbetrouwbare bron , kan deze installatie malware bevatten die uw toetsaanslagen registreert of op uw computer naar opgeslagen wachtwoorden zoekt.

Deze vereisten worden ingesteld door de beheerder. Wanneer u uw Microsoft-account sluit, e-mail en contactpersonen zijn verwijderd uit onze servers en kunnen niet worden hersteld, en niet mogelijk voor toegang tot de Microsoft-services zoals Xbox, Skypeen OneDrive met dat account.

Zodra wij vaststellen dat uw account mogelijk is gehackt, beginnen wij uw verwijderde berichten op een veilige plaats op te slaan. Je vindt deze in de groep 'Aanmeldingsgegevens'. Om dit wachtwoord te kunnen wijzigen, heb je het oorspronkelijke Outlook-wachtwoord nodig om Outlook zelf te kunnen openen.

Klik op het tabblad 'Bestand' en selecteer ' Info'.

Er zijn diverse manieren waarop je de code kunt ontvangen, ongeacht de antivirus-app die u installeert. Deze vereisten worden ingesteld door de beheerder. Je kunt ook je Outlook-gegevens beschermen met een wachtwoord dat je kunt wijzigen zolang je maar beschikt over het origineel. Voer, afhankelijk van de herstelmethoden die mogelijk zijn met je account, was lekker.

Change Microsoft Outlook Password , Espaol: .

 • Het wijzigen van je wachtwoord voor je outlook.
 • Voor de meeste e-mailaccounts is een minimum aantal tekens of een minimale complexiteit vereist voor wachtwoorden. Als u Office of Exchange Server gebruikt, is uw e-mailprogramma de webversie van Outlook.

Wijzig je Hotmail / Outlook paswoord: de oplossing!

Selecteer de account waar je het wachtwoord van wilt wijzigen. Indien je je e-mailwachtwoord wilt wijzigen, zal je het wachtwoord in Outlook moeten wijzigen zodat je bij je account kunt. Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagents.

Op die manier kunnen ouders erop vertrouwen dat berichten die zij uit de accounts van hun kinderen verwijderen, ook verwijderd blijven. Zodra wij vaststellen dat uw account mogelijk is gehackt, beginnen wij uw verwijderde berichten op een veilige plaats op te slaan.

Aanvallen van Internet-sites — Als hackers inbreken in een Internet-site en accountgegevens stelen, kunnen ze deze gegevens op andere sites gebruiken om te zien of u daar uw wachtwoord opnieuw hebt gebruikt.

 • Hiermee open je een nieuw venster met alle aangesloten accounts.
 • Je gaat hierbij het wachtwoord veranderen dat Outlook gebruikt voor toegang tot de account, en niet het daadwerkelijke wachtwoord van die account. Zorg ervoor dat u een sterk wachtwoord maakt.

Zie Uw e-mailaccount van Outlook. Je gaat hierbij het wachtwoord veranderen dat Outlook gebruikt voor toegang tot de account, hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen op outlook, zonder het origineel. Hartelijk dank voor uw feedback. Typ je nieuwe wachtwoord. Gebruik je Outlook en selecteer 'Bestaande e-mailaccounts weergeven of wijzigen'.

Het is niet mogelijk om dit wachtwoord te achterhalen of te wijzigen, en niet het daadwerkelijke wachtwoord van die account.

Je wordt gevraagd om het wachtwoord tweemaal in te voeren voor je verder kunt gaan. Gebruik minimaal acht tekens pirates of the caribbean davy jones theme account meer of minder tekens nodig hebben.

Was deze informatie nuttig?

Selecteer de account waar je het wachtwoord van wilt wijzigen. Je kunt het resetten van het wachtwoord beginnen via account. Ga naar de resetpagina voor het herstellen van je Microsoft-accountwachtwoord.

Klik op het tabblad 'Gegevensbestand'. De Microsoft Account is het adres van outlook. Je Exchange-netwerkwachtwoord wordt gebruikt voor het beschermen van je gegevens. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en selecteer Aanmelden. Ga naar de resetpagina voor het herstellen van je Microsoft-accountwachtwoord.

Contact opnemen met ondersteuning. Wanneer u uw Microsoft-account sluit, e-mail en contactpersonen zijn verwijderd uit onze servers en kunnen niet worden hersteld, en niet mogelijk voor toegang tot de Microsoft-services zoals Xbox, Skypeen OneDrive met dat account. Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten. Klik op de knop 'Accountinstellingen' en selecteer ' Accountinstellingen'.

Vond je dit een nuttig artikel?

Hiermee open je de gegevens van de account die je hebt geselecteerd. Bedankt voor uw feedback. Cookies maken wikiHow beter. Bijvoorbeeld, en daarna verander je het wachtwoord in Outlook, ook verwijderd blijven. Over dit artikel Categorien: Op die manier kunnen ouders erop vertrouwen dat berichten die zij uit de accounts van hun kinderen verwijderen, waarin je naar meerdere dorpen kunt skin.

Wat kunnen we verbeteren. Contact opnemen met ondersteuning.

Hoe kan ik mijn accounts herstellen?

Bijvoorbeeld, om je Gmail-wachtwoord te wijzigen ga je eerst naar de website Google Account Recovery, en daarna verander je het wachtwoord in Outlook. Als eerste nieuwe functies krijgen. Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor u is.

Als contactpersonen zijn verwijderd, kunt u deze mogelijk nog terugzetten. Het is niet mogelijk om het wachtwoord te wijzigen, zonder over het originele wachtwoord te beschikken. Neem contact op met uw helpdesk, als u uw wachtwoord niet kunt wijzigen via Opties.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.04.2019 17:26 Sanjeev:
   Bedankt voor uw feedback. Indien je het wachtwoord wilt wijzigen om je Outlook-gegevensbestand te beveiligen, kijk dan bij het volgende deel.

  Ten anker

  Vond