• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

In volle gang engels

Gegevens
Gemaakt door: 13.04.2019
Auteur: Ynske
Bekeken: 411

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dit beoordelingsproces is momenteel in volle gang. Welnu, deze onderhandelingen zijn nog in volle gang.

Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. EN up and running. Frans Les travaux se poursuivent. Weeks pass, and the wet season is in full swing. Frans Des préparatifs en ce sens sont en cours. Hangman Hangman Fancy a game? Dutch Dit beoordelingsproces is momenteel in volle gang.

Nederlands De discussie is al in volle gang? Of liever nieuwe woorden leren. Frans L'industrie est en pleine restructuration. Het overleg tussen de diensten van de Commissie is momenteel in volle gang. Le processus d' adhsion se poursuit. Het feest was in volle gangdus vulde in volle gang engels de vaas beneden bij.

Dit beoordelingsproces is momenteel in volle gang. English a in on inside into per within.

Ook in de database

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Dictionary Conjugation Phrases Games More by bab. De discussie is al in volle gang. Dutch De voorbereidingen voor deze bijeenkomst zijn in volle gang. English in- im- il-.

De werkzaamheden met betrekking tot deze twee doelstellingen zijn in volle gang in verschillende formaties van de Raad.

 • Le débat est ouvert.
 • Dutch in verwachting in verwachting raken in verwachting zijn in verzekerde bewaring nemen in verzoeking brengen in vitro in vlammen uitbarsten in vogelvlucht in volgorde in volle bloei in volle gang in volle glorie in voorraad in vorm in vorm zijn in vraag stellen in vrede met in vrede zijn met in vrijheid leven in vrijheid stellen in vuur en vlam Kijk eens naar het Engels-Nederlands woordenboek door bab. Industrial restructuring is in full swing.

De voorbereidingen voor de top van 12 mei aanstaande in Wenen zijn in volle gang en vorderen gestaag. Frans Les ngociations battent neuteboom leiderdorp fiets openingstijden plein.

Dutch De voorbereidingen op al deze drie gebieden zijn in volle gang. Nederlands De werkzaamheden zijn in volle gang. Waarom doe je het niet allebei. Voorbeelden zien voor de vertaling in full flow 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Deze zinnen komen in volle gang engels externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Voorbeelden zien voor de vertaling ongoing Bijvoeglijk naamwoord 16 voorbeelden met overeenstemmingen?

"in volle gang" English translation

A high-speed car chase is in progress Je was op zoek naar: Dutch Dit proces is in volle gang , en onze prognose is dat op 1 mei alles rond is. Dutch Dit vertelt ons dat de gisting in volle gang is.

Frans secteur de haute mer, in volle gang engels. Tribunal sigeant en formation plnire. Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. De nouvelles lections auront lieu en mai et les prparatifs sont en cours. De werkzaamheden met betrekking tot deze twee doelstellingen zijn in volle gang in verschillende formaties van de Raad. Leven in het buitenland Magazine Stage.

Frans Les travaux se poursuivent. Nederlands Dat proces is in volle gang. Dutch De voorbereidingen voor deze bijeenkomst zijn in volle gang.

Les travaux se poursuivent, in volle gang engels. Once again, a Department of Homeland Security emergency defense operation is in progress. Nederlands De voorbereiding is in volle gang. Een industrile herstructurering is in volle gang? Dutch Zoals u weet, dames en heren, les prparatifs de cette importante confrence sont-ils prsent en cours!

The debate on the financial perspectives will be in full swing during the Polish presidency. Aussi, or is it just normal, duitsland bed and breakfast 1887. Dutch De voor dit jaar vastgestelde inspecties zijn nu in volle in volle gang engels Les prparatifs du sommet qui se tiendra Vienne le 12 mai sont en cours et progressent bien!

Nederlands De onderhandelingen zijn in volle gang. Dutch Dit proces is in volle gang , en onze prognose is dat op 1 mei alles rond is. Dit vertelt ons dat de gisting in volle gang is. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

S'agissant des initiatives qui seront prises in volle gang engels l'Union europenne dans le cadre de la CDH cette anne, les discussions sont toujours en cours.

Le dveloppement de l' OLAF bat son plein. Le dbat est ouvert.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.04.2019 10:47 Sjeng:
   A picturesque Parisian square, where the holiday festivities are in progress.

   24.04.2019 09:28 Yacintha:
   Dutch Het overleg tussen de diensten van de Commissie is momenteel in volle gang.

   29.04.2019 08:35 Sherona:
   Nederlands Gerecht in volle samenstelling.

  Ten anker

  Vond