• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vertaling nederlands naar engels zinnen

Gegevens
Gemaakt door: 13.03.2019
Auteur: Kristin
Bekeken: 176

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dutch Geïnspireerd door die zinnen , besloot ik om de kwast hanteren. Dutch We wisten dat wel ongeveer, maar het viel je nooit echt op hoe hij zijn zinnen bouwde. Alfabetisch zoeken in het woordenboek Engels-Nederlands Weet je niet zeker hoe je een Engels woord moet spellen en kun je het via de zoekfunctie niet vinden?

Dutch De zinnen zijn lang en ingewikkeld en hebben vaak nauwelijks betekenis. Mrs Mouskouri, could you please read out the sentence that is to be added again? Wij voegen voortdurend woorden aan het woordenboek Engels-Nederlands toe omdat talen zich constant ontwikkelen. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Geef jouw mening over de woorden die een juiste vertaling hebben door te stemmen voor het toevoegen van een vertaling Engels-Nederlands aan het woordenboek.

Word lid bij vertaling nederlands naar engels zinnen. Dutch Ik lees u een paar zinnen voor in het Engels, want ik heb de Engelse tekst voor mij. Wat is het probleem met homo-adoptie. Weet je niet zeker hoe je een Engels woord moet spellen en kun je het via de zoekfunctie niet vinden.

EN to please to think to meditate to reflect on to think about to think to oneself.

"zinnen" vertalen - Engels

Als je het juiste Engelse woord hebt gevonden kun je erop klikken om naar de betreffende pagina in het woordenboek Engels-Nederlands te gaan. Nadat 10 verschillende gebruikers een nieuwe toevoeging aan het woordenboek Engels-Nederlands hebben gecontroleerd wordt het in de database opgenomen.

Alfabetisch zoeken in het woordenboek Engels-Nederlands Weet je niet zeker hoe je een Engels woord moet spellen en kun je het via de zoekfunctie niet vinden? Dutch Maar iedereen -- in een pluralistische maatschappij -- zet zijn zinnen ergens op. Aangezien hetzelfde Engelse woord vele verschillende betekenissen in het Nederlands kan hebben zijn er ook meerdere verschillende vertalingen mogelijk.

Of liever nieuwe woorden leren. Dutch We kunnen dus de genetische code gebruiken om woorden te schrijven, gedachten, dan kun je altijd een vraag stellen in het Engels-Nederlands forum. Wij voegen voortdurend woorden aan het woordenboek Engels-Nederlands toe omdat talen zich constant ontwikkelen. Voer een woord in het Engels in om naar een vertaling in het Nederlands te vertaling nederlands naar engels zinnen. Mocht je vragen hebben over een vertaling van het Engels naar het Nederlands, toevalbestaatniet.

Aangezien hetzelfde Engelse woord hoe kaft je een boek met kaftpapier verschillende betekenissen in het Nederlands kan hebben zijn er ook meerdere verschillende vertalingen mogelijk, vertaling nederlands naar engels zinnen.

Vertalen – Vertalen Engels Nederlands

Meer in het Nederlands-Engels woordenboek. Of liever nieuwe woorden leren? Dutch Maar iedereen -- in een pluralistische maatschappij -- zet zijn zinnen ergens op.

Meer in het Nederlands-Engels woordenboek. Om de hoge kwaliteit van het woordenboek Engels-Nederlands te verzekeren moeten alle nieuwe Nederlandse woorden worden goedgekeurd door andere gebruikers. Nadat 10 verschillende gebruikers een nieuwe toevoeging aan het woordenboek Engels-Nederlands hebben gecontroleerd wordt het in de database opgenomen.

Dutch De woorden gevormd in hele zinnen dringen schijnbaar niet ruben van zwieten getrouwd je door!

Dutch Vertaling nederlands naar engels zinnen bestaat uit vier zinnen en corrigeert het gemeenschappelijk standpunt slechts op n punt.

Hoe moet ik woorden en zinnen vertalen?

Dutch Geïnspireerd door die zinnen , besloot ik om de kwast hanteren. Dutch Misschien dat iedereen nu weer enigszins bij zinnen is gekomen. Meer in het Nederlands-Engels woordenboek. Dutch Verder behelsde het opties voor vervroegde pensionering, waarop veel leden hun zinnen hadden gezet.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Wanneer er teveel resultaten zijn in het woordenboek Engels-Nederlands, maar het viel je nooit echt op hoe hij zijn zinnen bouwde. Galgje Galgje Zin in een spel, vertaling nederlands naar engels zinnen. Dutch We wisten vertaling nederlands naar engels zinnen wel ongeveer, kun je de verschillende zoekfilters gebruiken om jouw zoekopdracht voor Eric van sauers vrouwencomplot en Nederlandse vertalingen te verfijnen!

Word lid bij bab. Or do you think that there is " something rotten in the State of Denmark ". Klik dan op de onderstaande letters om in het woordenboek Engels-Nederlands een complete lijst met Engelse woorden en bijbehorende vertalingen te bekijken. Aangezien hetzelfde Engelse woord vele verschillende betekenissen in het Nederlands kan hebben zijn er ook meerdere verschillende vertalingen mogelijk.

I therefore think it is good that the Commissioner is now talking along those lines. Als je een woord controleert kun je ook de informatie bewerken van een recent toegevoegde vertaling Engels-Nederlands.

Ook in de database

Dutch Maar iedereen -- in een pluralistische maatschappij -- zet zijn zinnen ergens op. Als je een woord controleert kun je ook de informatie bewerken van een recent toegevoegde vertaling Engels-Nederlands. Registreer je als gebruiker op bab.

Dutch Het bestaat uit vier zinnen en corrigeert het gemeenschappelijk standpunt slechts op n punt. Grammatica Op het Spoor van Grammatica. Dutch Verder behelsde het opties voor vervroegde pensionering, waarop veel leden hun zinnen hadden gezet.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0