• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vindt plaats van in het engels

Gegevens
Gemaakt door: 13.03.2019
Auteur: Çağla
Bekeken: 137

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Enforcement shall take place in accordance with the Israeli law and rules of procedure. We have figured out that interpretation of speech takes place in Wernicke's area.

Dutch De Commissie vindt dat de Unie zich nu echt op de groeicomponent moet concentreren. Dutch Ik zou het willen hebben over enkele gebieden die mijn fractie van belang vindt. Het vindt plaats wanneer men opstaat en drinkt op een wederzijds doel. The extrusion process takes place at a temperature of ºC. Dutch Dit onderzoek vindt nu plaats en zal in de komende weken worden afgerond. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

The next meeting with the Greek authorities will take place tomorrow. The bar's just where the joke takes place. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. EN to take place to happen.

The presentation shall take place during the official opening hours. It's all set in the Rose Garden.
 • Dutch Voorzitter, dit debat vindt naar mijn mening plaats in een onwezenlijke atmosfeer.
 • Het is een verhaal over een familie, waar je van houdt en het vindt plaats in je thuisstaat Alabama.

Nieuwsbrief krijgen?

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "vindt plaats" in Engels. Galgje Galgje Zin in een spel? Dutch Dit debat over de stand van zaken in de Unie vindt plaats in een onzeker klimaat. De tenuitvoerlegging vindt plaats volgens de Israëlische wetgeving en procedurele voorschriften. It's set in Manhattan.

 • Deze hoofdgisting vindt plaats in klassieke open gistkelders. De lozing vindt plaats na een tweeledig biologisch proces.
 • Dutch Dat alles vindt plaats onder omstandigheden die buitengewone omzichtigheid vergen.

Het doorprikken van de kazen heeft ten doel het zuivel te luchten en zo de ontwikkeling van de Penicillium roqueforti te bevorderen; het vindt plaats vanaf de vierde dag na de stremming bij een omgevingstemperatuur van 6 C 15 C Dutch Dat alles vindt plaats onder omstandigheden die buitengewone omzichtigheid vergen?

De tenuitvoerlegging vindt plaats volgens de Isralische wetgeving en procedurele voorschriften, vindt plaats van in het engels. Basically, it takes place in the hippocampus. Dutch Mijn partij vindt terecht dat het nespresso capsules bij albert heijn nog te vroeg is, en ik deel die mening. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Het vindt plaats in Hamra Street. Die omzetting vindt plaats wanneer die producenten daartoe voor 31 december een verzoek indienen.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. We have figured out that interpretation of speech takes place in Wernicke's area? Waarom doe je het niet allebei. De monsterneming vindt plaats in steden. Het aanbrengen vindt plaats tijdens de officile openingsuren.

Ook in de database

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Mijnheer de voorzitter, mijnheer de commissaris, hopelijk was het in Kosovo de laatste keer dat terwijl dictatoriale leiders minderheden op een weerzinwekkende manier vervolgden, ze zich konden verschuilen achter het internationaal recht verwijzend naar " het vindt plaats in eigen land".

Galgje Galgje Zin in een spel? It's going to be somewhere big, somewhere public. Such conversion shall take place upon a request to be submitted by those producers before 31 December

 • The destruction shall be carried out under customs control.
 • Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!
 • Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.
 • Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen.

Het vindt plaats op een belangrijk keerpunt, gezien de hervorming van het structuur- en regionaal beleid en Agenda Dutch De stemming over dit belangrijke dossier vindt donderdag om Het doorprikken van de kazen heeft ten doel het zuivel te luchten en zo de ontwikkeling van de Penicillium roqueforti te bevorderen; het vindt plaats vanaf de vierde dag na de stremming bij een omgevingstemperatuur van 6 C 15 C Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden.

Vertaling van "vindt plaats" in Engels Bekijk ook: Het vindt plaats in het oude Troje. Implementation takes place in vindt plaats van in het engels Member States. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Dutch Zoals in alle andere landen waar dit gedaan is, vindt men banen het belangrijkste. De vernietiging vindt plaats onder douanecontrole.

Dutch Tachtig procent van de wereldhandel vindt plaats tussen een dertigtal landen.

Galgje Galgje Zin in een spel. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Dutch Dit debat over de stand van zaken in de Unie vindt plaats in een onzeker klimaat!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.03.2019 01:17 Sieuwke:
   Het vindt plaats wanneer men opstaat en drinkt op een wederzijds doel.

  Ten anker

  Vond