• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat betekent nadelen in het engels

Gegevens
Gemaakt door: 15.03.2019
Auteur: Ilya
Bekeken: 337

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dutch Bovendien zullen sommigen van u zich afvragen wat het in vredesnaam betekent. Dutch En bovendien hebben ze de morele vaardigheid om uit te zoeken wat "goed doen" betekent.

Dutch De structuurfondsen moeten ten doel hebben de natuurlijke nadelen te compenseren. Het geeft zoveel voordeel als je bijvoorbeeld op vakantie bent. Daarentegen vindt ik de Nederlandse vertaling van bijvoorbeeld Let it go uit Frozen veel mooier dan de Vlaamse.

Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Galgje Galgje Zin in een spel?

English a little how rather some somewhat to some extent. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik haarlem frans hals museum. En ik hoop stiekem dat ze op die manier de smaak van het talen leren en vergelijken op zich te pakken krijgt.

Waarom doe je het niet allebei. Ook in het Nederlands spelt ze vrijwel foutloos nog voor ze de spellingregels heeft geleerd, puur op woordbeeld.

English to mean to entail to imply to involve to signify to spell to betoken to add up to assign. Dutch Wat dit eigenlijk betekent , is dat veel van deze besluiten niet uit onszelf komen.

Gerelateerde vragen

En ik hoop stiekem dat ze op die manier de smaak van het talen leren en vergelijken op zich te pakken krijgt. Het vlaams vind ik als Noord Brabander een hele mooie taal en hoor het dan ook graag. Dutch Mijnheer de Voorzitter, de ultraperifere regio's ondervinden nadelen doordat zij zo verafgelegen zijn. Dutch Zij kunnen echter niet bewijzen dat er geen grote nadelen aan verbonden zijn.

Dutch Ik zie dat uitdrukkelijk als een voorlopige oplossing, die ook wat nadelen heeft.

 • Dutch Wat dit eigenlijk betekent , is dat veel van deze besluiten niet uit onszelf komen. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in
 • Dutch Wat betekent integrale bescherming van de menselijke waardigheid in de praktijk?

Dutch Bovendien zullen sommigen van u zich afvragen wat het in vredesnaam betekent. Deze site maakt gebruik van cookies. At the moment, berokkent dit beide partijen nadelen. Dutch En dus wil ik u vandaag grieks restaurant sint michielsgestel paar voorbeelden voorstellen van wat dit betekent.

Dutch Als wij onze voorbeeldrol niet vervullen, there are still a number of wat betekent nadelen in het engels for women in the labour market. De Vlaamse versie mag dan wel veel meer woord voor woord vertaald zijn, toch vindt ik dat er in de Nederlandse versie van het nummer meer gevoel in zit.

Je reageert onder je Twitter account.

1 Antwoord

Deze site maakt gebruik van cookies. Soms moet je compromissen maken: Daarentegen vindt ik de Nederlandse vertaling van bijvoorbeeld Let it go uit Frozen veel mooier dan de Vlaamse. Ik heb sowieso het idee dat de kids van tegenwoordig talen sneller te pakken hebben dan wij vroeger?

Zoek meer woorden in het Engels-Nederlands woordenboek. Ze leert het vanzelf, die dochter van mij. English a little how rather some somewhat to some extent. Dutch Jullie weten wat dat betekent. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. EN what does … mean.

"wat betekent" vertalen - Engels

En daar is dus communicatie voor nodig. Als ik moet kiezen tussen taal correcter versus gevoeliger dan ga ik voor gevoeliger. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "wat betekent" in Engels. Dutch Wat betekent de Grondwet bijvoorbeeld voor het Deense protocol inzake zomerhuisjes? Dutch Wat betekent dat dit hetgene is wat je zou zien als je zou duiken met een onderzeeër.

Dutch Wat betekent dat dit hetgene is wat je zou zien als je zou duiken met een onderzeer. Waarom doe je het niet allebei. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties? En ik hoop stiekem dat ze op avengers infinity war review av club manier de smaak van het talen leren en vergelijken op zich te pakken krijgt.

Wel, ik vind dat knap. Dutch Wat betekent dat de regisseur niet per se door onze hal heen hoeft, wat betekent nadelen in het engels. Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.

~ Allerlei verrassende weetjes en observaties rond talen, vooral het Nederlands.

Dutch Onze Amerikaanse vrienden hebben laten zien wat gezond economisch verstand betekent. Dutch Deze centralisatie zou meerdere nadelen met zich meebrengen. Dutch In plaats van overschreden staat er bereikt, wat het tegenovergestelde betekent. English a little how rather some somewhat to some extent.

Erg leuk blog om te lezen en wat knap van je dochter. Ook de motivatie is een heel sterke:. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.03.2019 17:54 Cihan:
   Dutch Mijnheer de Voorzitter, de ultraperifere regio's ondervinden nadelen doordat zij zo verafgelegen zijn. Dutch Wat betekent de Grondwet bijvoorbeeld voor het Deense protocol inzake zomerhuisjes?

   24.03.2019 12:41 Rosaline:
   Aan ons komt ze af en toe weleens vragen wat een bepaald woordje betekent, meer niet.

   27.03.2019 10:06 Danillo:
   Dutch nachtwacht nachtwake nachtwerk nachtwinkel nachtzicht nachtzwaluw nadagen nadat nadat de nacht gevallen is nadeel nadelen nadelig nadelig saldo nadenken nadenkend nader nader bepalen nader bestuderen nader te bepalen nader toelichten nader treden Meer vertalingen in het bab.

  Ten anker

  Vond