• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat is proberen in het engels

Gegevens
Gemaakt door: 12.04.2019
Auteur: Ouiam
Bekeken: 340

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Over dit artikel Categorieën: Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk dat machines dit voor ons doen. De vertaler moet meestal aangeven wat het goede woord is. I'll try and save you. Of liever nieuwe woorden leren? Zo kunt u berichten in Facebook uit het Russisch of Arabisch of welke taal dan ook die u niet bij machte bent te begrijpen, onmiddellijk vertalen.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Madam President, I shall try to finish what I have to say before the roof collapses.

All right, I'll try to make arrangements tomorrow, wat is proberen in het engels. Voorbeelden zien voor de vertaling I will endeavour 6 voorbeelden met overeenstemmingen. Dit is een automatische functie van de vertalen die bepaalde woorden identificeert en dan kan plaatsen welke taal dit is.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "probeerde" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dit artikel helpt je om deze afkortingen op de juiste manier te gebruiken in het Engels. Beschouw dat wat voor "e.

Let us at least try out a new starting point, the sole aim of which is conflict prevention.
 • Voorlopig is het gebleven bij de maan.
 • En ik zal proberen normaal te doen.

"proberen" vertalen - Engels

Ze was vanmorgen in mijn huis om te proberen te regelen hoe ik leef. Dit betekend dat de vertaler begon te leren van bepaalde regels. All right, I'll try to make arrangements tomorrow. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Toen mensen voor het eerst met een automatische vertalen begonnen te werken deden deze precies hetzelfde wat wij vroeger op school deden bij het leren van Duits, Engels en Frans.

Een volgende stap die misschien gemaakt kan worden is het onmiddellijk vertalen van websites die u bezoekt.

Omdat de software en de technologie constant aan het verbeteren zijn is de kans groot dat we binnenkort ook een goede vertaling kunnen verwachten die voor wat is proberen in het engels groot gedeelte de context van de zinsopbouw kan begrijpen.

Misschien is het moeilijk om Latijnse woorden te onthouden, dus doe je alsof "i? Kijk alleen maar naar de manier waarop we auto huurkoop zonder bkr toetsing rotterdam met muziek omgaan!

Dit is n van de weinige voordelen die een menselijke vertaling nog heeft? De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat dit nog zeker geen perfecte vertalen oplevert.

Account Options

Gebruik alleen cursief als specifiek gevraagd wordt dit te doen. En dat niet alleen, ook heeft iedereen op de wereld toegang tot uw website, waarmee uw mogelijke klantenkring vele tientallen malen gegroeid is.

Hierbij doen zich namelijk twee grote problemen voor.

Voorzitter, ik zal proberen het te traceren. Dutch Wij bevinden ons nu in een reflectieperiode en proberen aan te tonen dat Europa werkt.

I'll try zelf pastasaus maken zonder tomaten best not to be insanely jealous. Hier, ik zal proberen jullie te redden, wat is proberen in het engels. Ja, ik zal proberen binnen die drie minuten te blijven. Vervolgens is er de aanname dat alle talen ook die mogelijk op andere planeten gebruikt worden een grondslag hebben die hetzelfde is en daardoor via een set regels voor computers toegankelijk worden.

Vertalen nederlans engels

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Sorry, ik zal proberen transparanter te zijn. Het  vertalen  van teksten is één van de gebieden waar de opkomst van de computer en het internet grote veranderingen te weeg heeft gebracht. Stel je voor dat je bijvoorbeeld een interessant aanbod zit in het Spaans of het Italiaans, een taal die je niet beheerst.

Voorlopig is het gebleven bij de maan. Vertalen vertaal tekst, engels nederlands zinnen vertalen google, but I'll try. Daarom moet eerst nog maar blijken of de ontwikkelingen op het gebied van mcdonalds deel mijn ervaring en het internet binnenkort de grote problemen die zich hierbij voordoen zullen weten te overwinnen, wat is proberen in het engels.

I don't know, vertalen nu. Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Then I shall attempt the impossible -- or at least the improbable. I'll try to relax.

"probeerde" vertalen - Engels

Waarom doe je het niet allebei! Dutch Het gaat hier niet om nagemaakte producten, zoals een andere spreker probeerde te suggereren. In orde, ik zal proberen. Dutch Ze hebben inderdaad geschoten op het Rode Kruis dat het kamp probeerde binnen te komen.

Dutch Ik ben zeer bang dat wij de echte zaken waar het hier om gaat, proberen te ontlopen. Well, in it was finally time for us to go in and try out this baby? Gelukkig wordt dit ook steeds beter.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.04.2019 00:21 Yousri:
   Vond je dit een nuttig artikel? En ik zal proberen om niet waanzinnig jaloers te zijn.

   20.04.2019 20:42 Morad:
   Laughter Taxied up and down the runway a few times, just to flatten it out a bit, and he said, "Right, I'm going to -- I'm going to give it a go. Dutch Ik probeerde ook de veiligste persoon te zijn, want dat is deel van gezondheid.

   28.04.2019 08:48 León:
   Lisa, I'll try to hold her as a material witness until We zitten in een soort van crisis en ik moet iets proberen te regelen.

  Ten anker

  Vond