• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De tevreden baby schema

Gegevens
Gemaakt door: 11.04.2019
Auteur: Fiene
Bekeken: 725

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik raakte getresst en gefrustreerd van de tijdstippen in dit boek. Die gebroken nachten braken ons letterlijk op.

Uiteindelijk sliep ons kindje met 11 weken 's nachts door. Had me ingesteld als vader zijnde dat het een zware periode gaat worden met weinig slaap en een full-time baan. Dit boek is een absolute aanrader. Haha wat stom zeg! Gina's taalgebruik is soms wat arrogant en de hoeveelheden voeding die ze aangeeft zijn Amerikaans, maar die kun je aan de NL standaard aanpassen. Vooral dat we 's avonds onze dochter om 7 uur naar bed konden doen, was een eye opener.

Ook waren we van plan de babykamer lekker licht te maken door grotere ramen te plaatsen, maar uit praktijk blijkt dat baby's en kinderen beter doorslapen in een donkere kamer.

Uiteraard telefoon abonnement onbeperkt bellen je sommige dingen met een korreltje zout nemen of een klein beetje aanpassen aan je eigen situatie, maar op de schema's valt niks af te dingen. De tevreden baby schema 6 december Gina Ford praat weliswaar in gebiedende wijs maar haar schema's gaven mij een duidelijke leidraad. En verder lekker je baby in bed nemen als het onrustig slaapt en de speen geven wanneer het wil.

Voor sommige ouders zal de uitkomst prettig zijn, een baby die slaapt in de nacht. Het boek bevat veel tips die praktisch toepasbaar zijn, de tevreden baby schema.

Alle forums Bekijk alle artikelen.

KIES EEN WINKEL

Kortom,ik heb weinig aan dit boek gehad, ik heb sinds vorige week het boek van rita blom regelmaat en inbakeren en dit boek spreekt mij persoonlijk veel meer aan en de tips zijn beter toepasbaar een echte aanrader! Gelieve een tekst te schrijven. Ik las de recensies van dit boek en dacht: Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers.

Wat wij met name prettig vonden was de helderheid waarmee alle schema's beschreven zijn en de duidelijke adviezen bij problemen. Ze mag van ons huilen, maar dan houden we haar vast zodat ze weet dat ze veilig is.

JillT 16 februari Haar geheim is verbazingwekkend eenvoudig. Bruna maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Geschreven bij De Tevreden Baby Het was even lastig om de schema's met slapen te introduceren, maar uiteindelijk heb ik een kind dat slaapt van 7 tot 7.

Beschikbaar binnen 30 min, de tevreden baby schema. Geen vaststaande adviezen maar een concept, een overtuiging.

Samenvatting

Geschreven bij De tevreden baby Er staan allemaal tips in over aanschaf van de babyspullen, van babykamer tot fles. Zet op mijn verlanglijstje. Geschreven bij De tevreden baby Ik ken het Nederlandse boek niet maar heb 'm in het Engels en vind het erg prettig.

Een keer in de ochtend na ontwaken en een keer voor het na bed gaan..

Voor de gedisciplineerde ouder. De tevreden baby druist idd in tegen vele andere boeken. Tot hij op 12 weken terug een flesje moest krijgen en ineens weigerde Zeer leerzaam voor nieuwe ouders. Zoeken Categorie Alle artikelen Boeken Kantoor. Geschreven bij De Tevreden Baby sinds we het de tevreden baby schema als leidraad gebruiken is Lisa nu 13 weken meer dan tevreden, slaapt ze heerlijk door en is ze ook overdag te genieten. Uiteindelijk sliep ons kindje met 11 weken 's nachts door.

Hij doet het er erg goed op en komt 's nachts nog maar 1 keer en ik denk heel snel al niet meer. Ik ben nu weer zwanger en ga weer Gina's schema's en tips zeker weer gebruiken. Het kost wat discipline, maar je krijgt er voorspelbaarheid en je nachtrust voor terug. Hallo, wij zijn met het boek begonnen toen mijn zoontje ongeveer 4 maanden was en het werkte bij ons echt super!! We wilden alleen maar dat ons kindje het fijn zou hebben.

 • Liefhebbers van Julie Benschop bekeken ook.
 • Na de geboorte van mijn dochter ben ik enkele weken aan het zoeken geweest naar een dagindeling.
 • Ik ben zeer over het boek te spreken!
 • Wij hebben inmiddels twee dochtertjes.

Verder raadt Ford het voeden op verzoek af. Ik kwam daardoor ook meer aan rust toe en kon meer van hem genieten, met de juiste regelmaat worden gevoed en minder snel last hebben van krampjes, de tevreden baby schema. Sorteer reacties van nieuw naar oud.

Dat is bewezen middels hersenscans waarop neurlogische schade zichtbaar was bij baby's de tevreden baby schema aan hun lot werden overgeleverd in hun bedje terwijl ze riepen cate blanchett thor ragnarok om papa of mama. Alle tips en trics gevolgd van iedereen die het beter wist Haha wat stom zeg.

Deze mevrouw verdient de Nobelprijs. Volg haar routines op en als resultaat zal de baby vrijwel direct de hele nacht doorslapen, wat ook weer goed is voor je baby. En Milan vind het ook lekker om van 7 tot 9 nog even door te slapen.

~ We simply love it

Ik had daardoor weinig last van regeldagen en stuwing en altijd voldoende melk. Geschreven bij De tevreden baby Na 6 weken zoeken naar een dagritme en niet de juiste signalen oppikken van onze zoon is dit boek echt geweldig! Zeer praktisch en toegankelijk en uiteraard kun je sommige dingen op je eigen manier wat invullen. Want dan werkt het allemaal.

Dit boek met al zijn schema's van minuut tot minuut is totaal rigide 'Ontbijt uiterlijk 8? Haar aanwijzingen helpen me echt heel erg. Haarlem 28 augustus .Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.04.2019 03:48 Liana:
   ReviewvanJanneke Rosmalen 24 december Na de geboorte van onze zoon was het ontzettend zoeken:

   16.04.2019 13:18 Burçin:
   Ik hou niet van alle betweters die "weten" hoe ik m'n kinderen moet opvoeden.

   25.04.2019 16:38 Leendert:
   Desalniettemin weet de schrijfster waar ze het over heeft en helpt het boek ons enorm.

  Ten anker

  Vond