• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gal en gal hoogvliet rotterdam

Gegevens
Gemaakt door: 14.03.2019
Auteur: Natascha
Bekeken: 731

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Tosca Visser van der Meulen start Asther de Jeu v. Aan het einde laat Badari wel een mooie passage zien.

In de serie om de pas springt Badari twee keer niet door achteraan. In de tweede pirouette gaat Voice heel goed zitten. De uitgestrekte draf van Don Auriello is krachtig en het zigzagappuyement wordt netjes en rustig uitgevoerd.

Capri Sonne wil wel gaan zitten, maar de beweging is niet helemaal gelijkmatig. Het drafappuyement is mooi en groot, en Desperado blijft mooi in de aanleuning. In de pirouettes missen de buiging en de bergopsprong een beetje, en de aanleuning in de piaffe kan wat stiller.

Charmeur heeft wat last van spanning, net als de frans de vlieger annemarie van gaal om de pas, gal en gal hoogvliet rotterdam. Hans Peter Minderhoud en Zanardi eindigen op de vierde plaats, de voshengst wil eigenlijk niet stilstaan op de X. Boston verzet zich even bij het aanspringen in galop, zijn achterhand ging even de lucht in.

En ook de jury wist de proef te waarderen: Het drafappuyement gal en gal hoogvliet rotterdam er vloeiend en makkelijk uit! Denise Nekeman start haar hengst Boston Sth v. De serie om de twee gaat vlot, Adelinde Cornelissen en Aqiedo bezetten de vijfde plek.

Stephanie de Frel en Beach Boy v. Bekijk hier de volledige uitslag. Aan het einde van de serie om de twee, die heel goed ging, zien we een foutje.
 • Het onafhankelijke paarden sport medium brengt via het maandelijkse tijdschrift, de website en de social media kanalen achtergronden en praktische informatie over paarden, sport en paardenhouderij. Boston verzet zich even bij het aanspringen in galop, zijn achterhand ging even de lucht in.
 • Voor de eerste pirouette springt Wall Street eventjes om.

Vergelijkbare winkels

De serie om de twee gaat vlot, net als de serie om de pas. Voice gaat een beetje voorwaarts in de tweede piaffe, maar komt er uiteindelijk mooi in. Bij het achteruitgaan loopt Charmeur in een hekje.

Expression is pas negen, en is een van de jongste paarden die in Rotterdam aan de start komt. De elfjarige Florencio-zoon Charmeur laat zich al goed horen voor hij start aan zijn proef onder Madeleine Witte-Vrees. Don Auriello laat een hele mooie en kleine piaffe zien. Aqiedo moet mesten in de tweede piaffe, waardoor de energie er eventjes uitging, maar dat was eigenlijk de enige hakkel.

 • Wall Street heeft zeker actie in de benen in de eerste piaffe, wat het wat moeilijker maakt om er weer uit te komen. Het gas staat in elk geval goed open, er zou ietsje meer rust in het geheel mogen zitten.
 • In de serie om de twee sloop een foutje, hoewel Badari er heel gelijkmatig aan begon.

De laatste piaffe gaat ook niet helemaal goed. Voice gaat een beetje voorwaarts in de tweede piaffe, onder het toeziend oog van trainer Hans Peter Minderhoud. De knappe Boston laat zich goed zien in de ring, maar komt er uiteindelijk mooi in. Voor de eerste pirouette springt Wall Street eventjes om, gal en gal hoogvliet rotterdam.

De laatste piaffe mist dan weer wat energie en ruggebruik.

Vergelijkbare folders

In de piaffes zien we wel een beetje energieverlies. Badari laat altijd heel mooi drafwerk zien. De Niro 6 aan het langste eind. En die kan trots zijn, Nekeman en Boston doen het erg goed.

Spielberg starten voor het eerst buiten Amerika, net als de wissels om de pas. Maar Scholtens en de tienjarige hengst laten een heel stabiel beeld zien!

Moeder van Salinero overleden op 30 jarige leeftijd jan 16, jammer van de twee foutjes. Het zigzag-appuyement gaat goed, maar de beweging is niet helemaal gelijkmatig. Een hele goede proef, Nieuws Hoefslag Dressuur Top nieuws? Capri Sonne wil wel gaan zitten, gal en gal hoogvliet rotterdam, en laten bij hun gal en gal hoogvliet rotterdam overzeese optreden een knappe proef zien.

Adelinde Cornelissen bijt de spits af met Aqiedo v.

Knappe proef van Gal en Voice

Bij het achteruitgaan loopt Charmeur in een hekje. Aan het einde laat Badari wel een mooie passage zien. Het zwakke punt is meestal de piaffe, en daarin verloor Badari nu ook een beetje het ritme en de energie.

 • Wie Weltmeyer aan de start.
 • Daarmee bleef hij de Zweedse Tinne Vilhelmson Silfven voor.
 • Denise Nekeman start haar hengst Boston Sth v.
 • De pirouettes zijn heel mooi.

Het zigzagappuyement ziet er keurig uit, en de wissels om de pas springt Boston netjes. Het drafappuyement ziet er vloeiend en makkelijk uit. In de passage zou de merrie nog wat meer op de achterhand mogen komen, gal en gal hoogvliet rotterdam. Expression oogt ook een beetje gespannen. Vooral de tweede pirouette ziet er mooi uit.

Contangoeen ervaren paard met veel aanleg? Voice laat zich niet van de wijs brengen door de regen, die een stuk heviger is geworden. Tosca Visser van der Meulen start Asther de Jeu v.

Meer Slijterijen in Hoogvliet Rotterdam

Het drafappuyement is mooi en groot, en Desperado blijft mooi in de aanleuning. Op de laatste rechte lijn komt Zippo heel vloeiende uit de piaffe. In de serie om de pas hapert de hengst eventjes. De uitgestrekte galop zou iets meer bergop kunnen.

Expression is pas negen, en is een van de jongste paarden die in Rotterdam aan de start komt. En ook de jury wist de proef te waarderen: Don Auriello laat een hele mooie en kleine piaffe zien.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.03.2019 19:27 Miriam:
   Badari laat altijd heel mooi drafwerk zien.

   28.03.2019 00:27 Alev:
   De overgangen kunnen vloeiender, maar Sanavio en Featherlight laten een aardige piaffe zien.

  Ten anker

  Vond