• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Geen eisprong wel ongesteld zwanger

Gegevens
Gemaakt door: 12.04.2019
Auteur: Vivianne
Bekeken: 101

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het is mogelijk dat je door dergelijke anticonceptie helemaal niet meer ongesteld wordt, maar het is ook mogelijk dat je wel degelijk maandelijks een soort van menstruatiebloeding hebt. Wanneer de eicel niet bevrucht is, zal ongeveer 14 dagen na de eisprong het eitje en het opgebouwde baarmoederslijmvlies afgestoten worden middels bloedverlies.

Toen 28 en nu van

Ik voel me ook zo slaperig en misselijk en moet vaker plassen. Al die tijd iedere maand een bloeding gehad, dus dachten dat ik ongesteld was. En ik weet echt niet wat het probleem is, want de laatste vijf dagen is het gewoon lichtbruin. Hai, Heb heel wat interessante dingen gelezen hier. Op die manier kan men logisch besluiten dat het niet mogelijk is om zwanger te worden als er geen eisprong komt. Heb test gedaan gisteren 26 juli terwijl ik minieme bruine afscheiding had maar deze was negatief.

Ik zou bijna gaan denken dat ik de ene maand geen ovulatie heb… maar ik heb dus gelezen dat je zonder ovulatie niet ongesteld kan worden.

Pseudo-menstruatie In een aantal gevallen blijft de vrouw zelfs twee tot negen maanden lang ongesteld ondanks een zwangerschap. Om te begrijpen waarom je ongesteld kunt worden geen eisprong wel ongesteld zwanger een eisprong te hebben gehad, is het allereerst goed om te weten wat er precies gebeurt tijdens de menstruatiecyclus.

Alles over complicaties tijdens de bevalling. Paul Ik kan me je frustratie goed voorstellen? Een nadeel van deze methode is dat je pas achteraf ziet wanneer je eisprong was. Dit doe je met je vingers via je vagina.

Ik had alleen pijnlijke borsten waardoor ik bij de dokter terecht kwam. Bij ongeveer 1 op de 5 vrouwen is dit het geval. Al die tijd iedere maand een bloeding gehad, dus dachten dat ik ongesteld was.
 • Groetjes, Myr 20 juni Reageer.
 • Uiteindelijk is de menstruatie niets anders dan het rijpe eitje dat bij de eisprong vrij kwam en dat niet bevrucht werd dat wordt uitgestoten uit het lichaam. Kan iemand zwanger worden buiten de ovulatie?

Kun je ongesteld worden zonder eisprong?

Het is mogelijk dat je de eisprong voelt. Wanneer de menstruatie tussendoor uitblijft zijn er twee verklaringen voor te vinden: Stijging van de lichaamstemperatuur Op het moment van de eisprong daalt de temperatuur bij de meeste vrouwen een beetje, terwijl vlak daarna de temperatuur met 0,2 tot 0,5 graad stijgt.

Al die tijd iedere maand een bloeding gehad, dus dachten dat ik ongesteld was. Of gingen de testen niet goed en heb ik het nu gemist? Alvast bedankt voor de reactie. Dit slijm wordt cervixslijm genoemd en is helder, doorzichtig en elastisch.

 • Het bloedverlies ontstaat doordat baarmoederslijmvlies afgestoten wordt.
 • Er zat een heeeeeel vaag streepje in het testvakje en toen ik de dokter belde zij ze tegen mij dat een streepje een streepje is.

Het is absoluut onmogelijk om ongesteld en toch zwanger te zijn. Dit slijm wordt cervixslijm genoemd en is helder, geen eisprong wel ongesteld zwanger en elastisch? Op de dag van de ovulatie en de witte vlekjes op eikelrand ervoor is de vrouw het meest vruchtbaar. Informeer je bij de aangewezen diensten indien nodig. Dit doe je met je vingers via je vagina. Als je dus wilt weten of je wel of niet een eisprong hebt gehad, dan is het handig om zoveel mogelijk gegevens te verzamelen over je cyclus.

Het verloop van de menstruatiecyclus

Bloedverlies tijdens de zwangerschap Veel vrouwen verliezen bloed tijdens de zwangerschap en verwarren dit met ongesteldheid. Om antwoord te geven op de vraag of je ongesteld en toch zwanger kunt zijn, is het handig om eerst te weten hoe de menstruatiecyclus ook alweer werkt.

Nu maak ik me wel even zorgen omdat ik wel menstrueer, heb wel minder buikpijn dan bij mijn normale menstruatie. Het kan namelijk best zijn dat je ei wat later is dan je zelf denkt.

Als dit helder en rekbaar wordt, want de laatste vijf dagen is het gewoon lichtbruin. Pillen die vier weken lang eenzelfde hoeveelheid hormonen afgeven werken anders. Deze komt hoger te liggen, dan is dat het moment van de eisprong. Er vindt dan een soort van menstruatie plaats zonder dat je een eisprong hebt gehad. En ik weet echt niet wat het probleem is, geen eisprong wel ongesteld zwanger, opent zich een beetje en voelt zacht aan.

Rond de 14e dag van de cyclus vindt de eisprong plaats.

De menstruatiecyclus

Deze maand met ovulatietesten van sensitest, duidelijke eisprong. Op een gegeven moment ben ik gaan tempen om te zien waar ongeveer m'n eisprong lag.

Zwangerschap is dan ook de belangrijkste oorzaak van pseudo-ongesteld zijn. Een basisschool kiezen voor je kindje: De leukste babyspelletjes voor je baby van 13 tot 24 maanden.

Ben eigenlijk ook wel benieuwd wat anderen hier op zeggen. Ik ben 3 weken geleden goed ziek geweest: Door op 'Accepteer cookies' te klikken of gebruik te maken van deze website geef je geen eisprong wel ongesteld zwanger hiermee akkoord te gaan! Meld niet aan Alles Reacties op mijn reacties. Afgelopen vrijdag een zwangerschapstest gedaan en die was licht positief. Is iemand bekend met zo een situatie, geen eisprong wel ongesteld zwanger.

Ongesteld worden is dan het gevolg van het feit dat je in de vierde week geen hormonen slikt. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de combinatiepil waarbij je na 3 weken pilgebruik een stopweek hebt waarin je de pil niet slikt! Alles over complicaties tijdens de bevalling.

Ongesteld maar toch zwanger, kan dat?

Ik had niet eens getemperatuurd of ovulatietesten gebruikt en de huisarts stuurde me door naar het ziekenhuis gynaecoloog. In sommige gevallen is er meer aan de hand dan hormoonschommelingen. Een logische vervolgvraag is: Mocht je je echt te veel zorgen maken, dan zou ik een afspraak met de huisarts of gynacaeloog maken, zij kunnen precies kijken hoe je cyclus loopt en wanneer je eisprong plaatsvind.

Semi -menstruatie Menstruatie tijdens zwangerschap Anovulaire menstruatie Pseudo- ongesteldheid Wat is pseudo-menstruatie precies. Maar nu twijfel ik omdat ik eerst hevige buikpijn had; veel erger dan anders. Daar kreeg ik een inwendige echo en konden ze daardoor zien dat ik pcos heb en via een bloedonderzoek.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.04.2019 00:10 Zilan:
   Heb juist voor mijn menstruatie geel vocht verloren i. Hierover kunnen we kort zijn:

  Ten anker

  Vond