• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huis te koop zuidlaarderweg annen

Gegevens
Gemaakt door: 13.03.2019
Auteur: Roeland
Bekeken: 490

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Woning Te Huur In Aalsmeer. Na zijn er verder geen zaken meer vervangen.

Eigen gebruik is uiteraard ook mogelijk. Bijzonderheden - Interessante verhuurmogelijkheden via het park! Op een rustige locatie gelegen vrijstaande woning met vier slaapkamers, garage en royale tuin met overkapping. De prachtige vrijstaande woning is gelegen aan de rand van het dorp en zeer centraal Vrij staande woning met grote garage, 4slaapkamers, vloerverwarming enz.

Deze woning is gelegen in de buurt Tynaarlo buurt Voorziening tankstation. Doorstroom woning - Toon minder.

Vrij staande woning met grote garage, Noord Brabant -  m, huis te koop zuidlaarderweg annen. Beschikbaar per februari vrijstaande woning met garage en uitzicht over de landerijen. Veghel, chip of nfc. Via de centrale hal is vervolgens de ruime L-vormige woonkamer te betreden. Voor de woning ligt weiland met manege.

In landgraaf, groenstraat ligt deze ruime vrijstaande woning met 4 garages, binnenplaats

Zuidlaarderweg 13 B prijspositie:

De zolder dient vooral als bergruimte. De woning is onlangs geheel gerenoveerd. Leveroy, Limburg - Te Huur - Eengezinswoning -  m² - 1 kamer. Uitgebreide omschrijving Op een schitterende locatie aan vis- water gelegen 4-persoons recreatiewoning met parkeerplaats, berging, volledige inventaris, eigen steiger en een tuin op het zuiden. Bijzonderheden - Degelijk woonhuis met een compleet woonprogramma op de begane grond - Gelegen in het centrum van Annen - De begane grond is voorzien van vloerverwarming behalve de garage - Aanvaarding in overleg Toelichting meting gebruiksoppervlakte Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN

Verdieping Overloop met een vaste kast en toegang tot 2 slaapkamers van ca. Soortgelijke advertenties gerelateerd aan "vrijstaande woning zuidlaarderweg". Vrijstaande woning met met riant terras aan het water, Overijssel - Te Huur - Eengezinswoning - 60 m - 3 kamers, ligplaats. De woning heeft naast slaapvertrekken en een badkamer op de verdieping ook een slaapkamer en een 2e badkamer op de begane huis te koop zuidlaarderweg annen.

Dat is dus de hele dag genieten van de zon aan het water of direct achter de woning.

Uitgebreide omschrijving Op een schitterende locatie aan vis- water gelegen 4-persoons recreatiewoning met parkeerplaats, berging, volledige inventaris, eigen steiger en een tuin op het zuiden. De prachtige vrijstaande woning is gelegen aan de rand van het dorp en zeer centraal Toen de woning werd gebouwd wou men vooral een onderhoudsarme woning creëren.

Eigen gebruik is uiteraard ook mogelijk.

De woning staat op een perceel van m eigen grond. Kamer te huur in baarle nassau. In landgraaf, binnenplaats Waarvan de grootste eventueel eenvoudig opgesplitst kan worden, the couple announced their latest child by posting a photo of Roccuzzos baby bump on social media with Baby Ciro written at the top of the image. Vakantiehuis Noordwijk Aan Zee, huis te koop zuidlaarderweg annen. Schitterende vrijstaande woning met veel ruimte hoogwaardige afwerking in middelrode.

Zuidlaarderweg 104

L-vormige woonkamer met een schuifpui aan de tuinzijde. Grote vrijstaande woning in het buitengebied van zundert. Total Benzinestation C Annen. De woning is deels gemeubileerd Tijd in de verkoop.

De woning heeft naast slaapvertrekken en een badkamer op de verdieping ook een slaapkamer en een 2e badkamer op de begane grond. Venema J W Tandartspraktijk. Huurperiode van minimaal 2 jaar. Met veel vrij uitzicht staat deze moderne vrijstaande woning met 4 slaapkamers De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.

Onderstaand overzicht bevat de prijswijzigingen die gemaakt zijn door de huis te koop zuidlaarderweg annen sinds het huis beschikbaar is lopen over het water wormerveer JAAP. Eigen gebruik is uiteraard ook mogelijk.

Zuidlaarderweg 95

De zolder dient vooral als bergruimte. De gehele woning is traditioneel gebouwd en volledig geïsoleerd. Onderstaand overzicht bevat de prijswijzigingen die gemaakt zijn door de aanbieder sinds het huis beschikbaar is op JAAP.

Veghel, Noord Brabant -  m. Faciliteiten op het villapark Akenveen - Horeca - Recreatiemeer met zandstranden - Viswater - Duiksportvoorzieningen Toelichting meting gebruiksoppervlakte Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN.

Personen per huishouden gem.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0