• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat schets je me nou spelregels

Gegevens
Gemaakt door: 12.03.2019
Auteur: Omaira
Bekeken: 432

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Winnen is leuk, maar dit spel is gewoon gezellig om te spelen. Makkelijk te leren, hoewel sommige opdrachten voor kinderen wat lastig kunnen zijn.

Hilarische uitkomsten, zeker wanneer er mensen meedoen die geen talent hebben voor tekenen. Bij een oneven aantal spelers wordt het boekje eerst doorgegeven.

Bolcomspeelgoed jaar 9 augustus Beste thibaultmol, Dit zijn woorden die je bijvoorbeeld kan tegenkomen bij Wat Schets Je Me Nou?!: De meest bekende spelletjes zijn hier ontstaan.

Martinebloemen 29 mei Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit Grappig Leuk ontwerp Spannend gemakkelijk spel geen voorbereiding nodig voor jong en oud.

Soms staat er een streep: Hoe minder spelers, hoe minder tekeningen en hoe groter de kans dat het antwoord niet afwijkt van de opdracht. Bij een oneven aantal spelers wordt het boekje eerst doorgegeven. Goede kwaliteit Eindeloos speelplezier Grappig! Schrijf je naam voor in het boekje. Met dit spel heb ik al veel leuke avonden gehad.

Ook goed met kinderen te spelen. Materiaal opdrachtenkaartjes, 8 uitwisbare boekjes met gekleurde spiralen, 8 uitwisbare stiften, 8 doekjes, 1 zandloper van 60 seconden, 1 dobbelsteen, spelregels. Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is?
  • In de Amerikaanse versie kun je bij de tekeningen en de antwoorden ook je initialen kwijt.
  • Toon meer Toon minder. Heel erg leuk spel, waarbij het meer om de gezelligheid gaat, dan het winnen.

Productbeschrijving

Ravensburger Ravensburger Xoomy® - Tekenmachine 49, Goede kwaliteit Leuk ontwerp Eindeloos speelplezier Grappig lachen gieren brullen!

Breng me op de hoogte Op verlanglijstje. Vergis jeniet, want Goliath is er niet alleen voor kinderen. Djuna 25 juli Ik raad dit product aan.

De uitkomst op het end is altijd hilarisch. Zou het mogelijk zijn een stuk of 5 van de zinnen door te sturen. Geen winnaars of verliezers, dan geef je 1 punt aan je favoriete antwoord. MilliVanilli Brugge 22 september Ik raad dit product aan. Zo niet, wel een hoop plezier. Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit Grappig Leuk ontwerp.

Wat schets je me nou? Helaas verkopen wij alleen de Nederlandse editie en niet de Franse. Strategie Bij een partyspel als Schets je me nou? Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit Grappig.

Bolcomspeelgoed jaar 9 augustus Beste thibaultmol, Dit zijn woorden die je bijvoorbeeld kan tegenkomen bij Wat Schets Je Me Nou?!: Voor een gezellige avond voor jong en oud!. De uitvoering van de tekenboekjes is prima? Echt een aanrader met een groep, wat schets je me nou spelregels. Iedereen die van gezelschap spellen houd moet deze ook hebben. LutjeDu 15 september Ik raad dit product aan.

Product Description

Zo niet, dan geef je 1 punt aan je favoriete antwoord. Hilarische uitkomsten, zeker wanneer er mensen meedoen die geen talent hebben voor tekenen. Een spel voor alle leeftijden. Nu worden de tekeningen en antwoorden één voor één aan de andere spelers getoond.

Soms staat er een streep:

  • Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.
  • Dat geeft de meeste hilariteit!
  • Vond je dit een nuttige review?
  • Supertof gezelschapsspel, hilarisch bij momenten.

Djuna 25 juli Ik raad dit wat schets je me nou spelregels aan. Het materiaal is hoogwaardig en de spelregels wijzen zichzelf uit en eerlijk gezegd als een medespeler het niet goed begrijpt, ook om met knuffel van een sok maken kinderen te spelen.

Een hilarisch spel, zeker een aanrader voor jong en oud. Nu kan iedereen zijn opdracht voor in het boekje schrijven. Super tof spel, maakt dit het soms nog grappiger Voorbeelden Zou het mogelijk zijn een stuk of 5 van de zinnen door te sturen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.

Tekeningen raden

Vond je dit een nuttige review? Een enkele keer staat een opdracht tussen aanhalingstekens niet tussen haakjes, zoals de spelregels aangeven , bijvoorbeeld "filmtitel". Fredjer Mol 15 januari Ik raad dit product aan.

Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit weer eens wat anders.

Beste boss64, genaamd:, robotvissen en nepttatoos voor je kleintje. Zo verkoopt het kookspeelgoed, als de verdere uitwerking daarvan bepaald. Grappig Leuk ontwerp goed voor de lachspieren creatief bezig. Waardering Wat schets je me nou.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0