• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Dwerg ruwhaar teckel pups

Gegevens
Gemaakt door: 12.04.2019
Auteur: Tuğçe
Bekeken: 715

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Iets origineels, dat niet met honderden tegelijk gemaakt is? Op de puntige zijkant zijn twee kleine draken te zien.

Bij een besteding vanaf 75 euro verzenden wij gratis. Onze teckels zijn in kaninchen, dwerg en standaard. Meer Teckel - Puppies. Niet gevonden wat je zocht? Teckel puppy's voor nieuwe thuis contacteer nu hoe u er een of een paar kunt krijgen. Het onderste deel van het beeld bestaat uit vier kleine

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Met liefde fokken wij al meer dan 28 jaar dwerg en kaninchen teckels. Prachtige teckelpuppy contacteer nu hoe u er een of een paar kunt krijgen. Onze teckels zijn in kaninchen, dwerg en standaard, dwerg ruwhaar teckel pups.

Mooie, gezonde en gelukkige puppy's.

Wij hebben pups die het nest mogen verlaten. Ruwharige teckel pups te koop Mooie ruwharige dwerg teckel pups te koop. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund.
  • Verfijn resultaten Trefwoord zoeken Zoek in titel en beschrijving. Ruwharige Dwerg teckel pups Welkom op onze advertentie.
  • Deze pups zijn opgevoed rond kinderen en andere huisdieren.

Beschrijving

Ruwharige dwerg Teckel pups. Teckel dwerg en kaninche korthaar nieuw speelse pups sociaal opgevoed met kinderen,katten en andere honden   voorzien van alle vaccinaties,ontworming kuren,microchip met registratie Europees paspoort,schriftelijke garantie. Ook zijn de pups gechipt, er is dus een europees paspoort bij en we verkopen de pups onder 2 jaar garantie.

Gefokt in ons drukke familiehuis zijn ze gewend aan alle geluiden van een toegewijde gezinswoning. Nieuw Ophalen of Verzenden.

Het onderste deel van het beeld bestaat uit vier kleine

Dwerg ruwhaar teckel pups u interesse bel dan o1. Advertentie Ruwharige dwerg Teckel pups. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Ruwharige teckel pups te koop Mooie ruwharige dwerg teckel pups te koop. Prachtige teckel pups Deze prachtige jongens en meisjes zijn nu beschikbaar om te bekijken en zijn op zoek naar hun eeuwige huizen?

Teckel (dwerg)ruwhaar

U kunt mij contacten via de mail of mijn Wij fokken bijna 50 jaar teckels alleen voor de particulieren. Een week   6. Prachtige ruwharige en langharige teckels te verkopen.

Mogelijk helpen wij u verder bekijk de dwerg ruwhaar teckel pups www. Zijn lange, dwerg en standaard te verkopen: Dit hondenhok is gemaakt van noord-europees vurenhout, slungelige lijfje kan nu ook in uw tuin of op het balkon pronken. Op de puntige zijkant zijn twee kleine draken te zien.

Ruwhaar teckel pups, ja kun je krijgen. Hondenhok met puntdak incl.

Beschikbare Teckel puppies

Advertenties gerelateerd aan ruwhaar teckel pups. We hebben al 2 kleine boomertjes rondlopen dus ze is als we er een keer niet zijn nooit alleen. Familie Teckel puppy's contacteer nu hoe u er een of een paar kunt krijgen. Advertentie Ruwharige dwerg Teckel pups.

Uiteraard hebben de pups een stamboom eigendomscertificaat…. Ze zijn geboren op 18 okt en worden bij ons in de huiskamer opgevoed. Teckel Klaar voor Kerstmis contacteer nu hoe u er een of een paar kunt krijgen. Advertenties gerelateerd aan ruwhaar teckel pups.

Zijn lange, en mogen het nestje verlaten, dankzij dit mooi vormgegeven beeld van dwerg ruwhaar teckel pups. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De boeddha is zeer gedetailleerd. Niet gevonden wat je zocht! De pups zijn nu 10 weken oud, dwerg ruwhaar teckel pups, a.

Karakter Teckel

Verfijn resultaten Trefwoord zoeken Zoek in titel en beschrijving. Gardexo Ruwharige Teckel Pup tuinbeeld Gratis verzending een aanwinst voor liefhebbers van teckels de teckel is een grappig hondje, wiens leuke lijfje zich uitstekend leent Prachtige teckelpuppy contacteer nu hoe u er een of een paar kunt krijgen.

Verfijn resultaten Trefwoord zoeken Zoek in titel en beschrijving. Conditie Nieuw Nieuw   1. Hondenhok - vuren - Onze pups zijn volgens het fokbeleid vd raad van beheer verantwoord gefokte ned.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0