• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Witte chocolade macadamia koekjes maken

Gegevens
Gemaakt door: 14.04.2019
Auteur: Quentin
Bekeken: 156

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ze spreiden best uit en verdubbelen bijna in formaat, dus hou de randen van de bakplaat goed vrij. Het deeg is na het koelen goed te rollen en plakt niet meer aan je vingers.

Voeg dan de macadamia noten en witte chocolade toe. Laat de koekjes volledig afkoelen op een taartrooster en bewaar ze vervolgens luchtdicht buiten de koelkast. Mocht je geen Zeeuwse bloem kunnen vinden kun je ook proberen om de allergoedkoopste patentbloem die je kunt vinden te gebruiken.

Het is bloem gemaakt van tarwe dat een lager percentage zetmeel heeft. Ik maak chocolade koekjes wel eens vaker. Laat het deeg een half uurtje rusten. Verwarm dan de oven voor op graden Celsius en maak bolletjes van het deeg.

Ik vind het bakken van koekjes nooit hl leuk, ik bak bijvoorbeeld liever taart of cakes, can we go. Deze ga ik zeker nog een keer maken. Sandwich koekjes met karamelvulling. Roer de gesmolten boter met de kristal- en basterdsuiker tot een glad mengsel. Ze lijken op mijn favoriete koekje van t tankstation Beantwoorden?

 • Laat de chocolade koekjes afkoelen op een taartrooster.
 • Koekjes bakken, ik blijf het leuk vinden. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Wat heb je nodig:

Sabine wat is Zeeuwse bloem? Mijn koekjes zijn behoorlijk mislukt. Misschien is dat het geheim voor de dames hierboven. Ingrediënten voor 20 stuks 75 gr boter op kamertemperatuur gr lichtbruine basterdsuiker 1 ei gr zelfrijzend bakmeel 2 el cacaopoeder gr witte chocolade gehakt Bereidingswijze Klop de boter en suiker licht en romig in en keukenmachine. Het eiwit is vochtiger waardoor het meel minder bindkracht heeft.

Macadamia noten zijn niet het meest goedkope welke noot tegenwoordig wel? Roer de gesmolten boter met de kristal- en basterdsuiker tot een glad mengsel. Waar haal jij de chocola waarmee je bakt. Ik zit in een heerlijke cookie flow  de afgelopen weken.

Schep de witte chocolate chips en de macadamia noten door het koekbeslag en kneed nog een laatste keer door. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, witte chocolade macadamia koekjes maken.

Verwarm de oven voor op C!

Bereidingswijze

Heb ik nog nooit van gehoord. Leave a Reply Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ik gebruik chocolate chips van Callebaut.

Mocht je geen Zeeuwse bloem kunnen vinden kun je ook proberen om de allergoedkoopste patentbloem die je kunt vinden te gebruiken. Laat de chocolade koekjes afkoelen op een taartrooster. Voeg hier het hele ei en de dooier samen met het vanille extract aan toe en roer dit met een garde goed door. Ga je daarmee akkoord? Ik gebruik chocolate chips van Callebaut, witte chocolade macadamia koekjes maken. Oh die zijn inderdaad gevaarlijk?

Reactie plaatsen

Bekleed een bakplaat met bakpapier. Laat de chocolade koekjes afkoelen op een taartrooster. Het zijn er nu nog maar 4 ; Erg lekker!!

 • Roer het ei, het bakmeel en de cacaopoeder erdoor, totdat er een soepel deeg ontstaat.
 • Dit recept is dan ook zeker een blijvertje en kan niet wachten om er andere dingen mee te proberen!
 • Ze spreiden best uit en verdubbelen bijna in formaat, dus hou de randen van de bakplaat goed vrij.
 • Voeg hier het hele ei en de dooier samen met het vanille extract aan toe en roer dit met een garde goed door.

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Laat de chocolade koekjes afkoelen op een taartrooster. Verwarm dan de oven voor op graden Celsius kleine hotels mit charme amsterdam maak bolletjes van het deeg, witte chocolade macadamia koekjes maken. Het recept heb ik iets aangepast, bossen, vanwege de hoge ecologische waarden en een mogelijke financile kans. Bak de chocolade koekjes in ongeveer 10 minuten af.

Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak de koekjes in 10 - 12 minuten tot ze lichtbruin kleuren. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

6 reacties

Verwarm de oven voor op graden. Het recept heb ik iets aangepast, zo liet ik het extra beetje zout weg, nam ik licht bruine basterdsuiker en stopte ik er wat minder noten en chocolade in. Ze zijn hier al favoriet en ik heb plechtig moeten beloven ze niet te vaak te bakken… Zegt genoeg geloof ik?! Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat.

Ze harden na het bakken aan de randjes mooi uit en blijven in het midden lekker chewy. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Ik maakte eerder al varianten, zoals de  pecan- en hazelnoot koeken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.04.2019 14:28 Dano:
   Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Roer het ei, het bakmeel en de cacaopoeder erdoor, totdat er een soepel deeg ontstaat.

  Ten anker

  Vond