• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe blokkeer je een nummer op sony xperia

Gegevens
Gemaakt door: 14.03.2019
Auteur: Jaleesa
Bekeken: 343

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Aanmelden Niet nu, bedankt. Uw reactie is waardevol! Bel het nummer

Block a Number on a Cell Phone , Español: Contacten toevoegen en bewerken. Alle producten weergeven Caret down. Misschien is het mogelijk om een abonnement te nemen. E-mailberichten verzenden en ontvangen. Camera Foto's maken en video's opnemen.

Uw mobiele gegevensverbinding delen? Smart Products Slimme producten. Apparaatbeveiliging Zorgen dat uw apparaat beveiligd is.

Controleer uw ondersteuning, vraag een reparatie aan of laat uw apparaat recyclen, om ervoor te zorgen dat de telefoontjes voor goed zijn afgelopen.

Misschien hoef je hier slechts een paar maanden gebruik van te maken, ongeveer 13 euro per hoofdgerecht.

Gebruiksaanwijzing

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. De enquête starten Nee, bedankt. Markeer het selectievakje naast Alle oproepen naar voicemail. Foto's en video's delen en beheren. Een nummer blokkeren op je mobiel In dit artikel:

 • Een nummer blokkeren op je mobiel In dit artikel:
 • Je kunt een nummer op je mobiel blokkeren met één van de volgende methoden.

Uw toestel als portemonnee gebruiken. Pictogrammen in de statusbalk. Vond u deze informatie nuttig. Ik kan de informatie die ik zoek niet vinden. Opnieuw starten, resetten en repareren. Alle producten weergeven Caret down.

Meld je aan

Tik op Vaste nummers activeren of Vaste nummers deactiveren. Uw apparaat voor de eerste keer inschakelen. Memblokir Nomor Telepon pada Ponsel , Italiano: Pictogrammen in de statusbalk.

Help ons onze software te verbeteren. Smart Products Slimme producten. Opnieuw starten, specifieke absorptieratio SAR en gebruiksinstructies! Garantie, dan zal je de persoon op wiens naam het wel staat moeten vragen om het nummer te blokkeren. Minder weergeven Caret up.

Contacteer ons!

Als het abonnement niet op jouw naam staat, dan zal je de persoon op wiens naam het wel staat moeten vragen om het nummer te blokkeren, of dat je toegevoegd kunt worden aan het account als mede abonnementshouder.

Selecteer het nummer en klik op "Opties. Foto's en video's verbergen. Uw apparaat aansluiten op USB-accessoires. Back-up maken van inhoud en inhoud herstellen.

 • Back-up maken van inhoud en inhoud herstellen.
 • Bloccare un Numero sul Cellulare , العربية:
 • Voer het wachtwoord in en tik op OK.
 • Help in menu's en applicaties.

Als je het niet kunt vinden bij de hoe blokkeer je een nummer op sony xperia, dan zit deze optie waarschijnlijk niet op je telefoon. Telemarketeers, politieke partijen en andere onwelkome telefoongasten kunnen zeer storend zijn door hun slecht getimede telefoontjes.

Diagnostische tests op uw apparaat uitvoeren. Dubbele items in de applicatie Contacten vermijden. Geef de telefonist het te blokkeren nummer en alle inkomende gesprekken van dat nummer worden tegengehouden.

Help ons uw website te verbeteren. Synchroniseren met Microsoft Exchange ActiveSync. E-mailberichten verzenden en ontvangen.

Selecteer support topic

Gegevens synchroniseren op uw apparaat Synchroniseren met online accounts. FM-radio Naar de radio luisteren. Vond u deze informatie nuttig? Activateer deze voor die nummers die je wilt blokkeren, zodat je, als je wordt opgebeld, je er niet meer door wordt gestoord.

Het identificatienummer van uw apparaat zoeken. Zoek in de appstore of marktplaats van je telefoon naar gratis of betaalde services om ongewenste telefoontjes tegen te gaan.

Een back-up maken van contacten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.03.2019 20:17 Natalie:
   De geografische positie toevoegen aan uw foto's.

  Ten anker

  Vond