• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe teken je een panda nederlands

Gegevens
Gemaakt door: 14.03.2019
Auteur: Lotty
Bekeken: 887

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

SharonNijmeijer ~ op 5 september om Cookies maken wikiHow beter. Nog steeds vind ik Spongebob Squarepants, de zeespons die in het onderwaterstadje Bikinibroek woont, één van de leukste tekenfilmseries op Nickelodeon.

Desenhar um Panda , Italiano: Jouw website, als je er eentje hebt. Einen Panda zeichnen , Français: Voeg de armen en benen toe. Nog steeds vind ik Spongebob Squarepants, de zeespons die in het onderwaterstadje Bikinibroek woont, één van de leukste tekenfilmseries op Nickelodeon. Pandaberen hebben een hoge aaibaarheidsfactor. Stap 5 Okay, het is tijd om de boel wat op te ruimen.

Anoniempjeeeeee op 18 januari om In de bovenste ovaal zet je een drietal hulplijnen. Elsie op 9 januari om Leuk voor kids is niet alleen tof voor kids, maar ook best leuk n handig voor ouders. Schets het lijf van de panda. Denise hermsen op 23 juni om Ja,wat leuk,het lukte me eerst nooit om een panda te tekenen.

 • Maar het is gelukt!
 • Britt ~ op 2 november om Hij lukte niet echt maar hij is wel mooi geworden!

Article content

Einen Panda zeichnen , Français: Voeg aan de binnenkant van de oren een gebogen lijn toe. Schets de oren aan beide kanten van het hoofd door boogjes te tekenen.

Spongebob Squarepants leren tekenen Nog steeds vind ik Spongebob Squarepants, de zeespons die in het onderwaterstadje Bikinibroek woont, één van de leukste tekenfilmseries op Nickelodeon. In zijn linkerhand heeft onze panda een sappig bamboetakje. Disegnare un Panda , Deutsch:

 • Schets de voor- en achterpoten van de panda met parallelle lijnen.
 • Gebruik kleine streepjes om de vacht te laten zien. Hij lukte niet echt maar hij is wel mooi geworden!

Heel leuk,en het valt nog best mee van moeilijkheid. Ana op 24 oktober om Schets de voor- en achterpoten van de panda met parallelle lijnen. Leuk voor kids is niet alleen tof voor kids, maar ook best leuk n handig voor ouders. Maak de gewrichten duidelijk door op die plekken een hoek te maken, hoe teken je een panda nederlands.

Berichtnavigatie

Bij mij is de panda goed gelukt ben er heel blij mee! Kleur de donkere delen in. Reageer Annuleren Je naam. Teken een cirkel en een unieke vorm net onder de cirkel die de vorm van de kaken en de kin moet gaan worden.

Gebruik kleine streepjes om de vacht te laten zien. In zijn linkerhand heeft onze panda een sappig bamboetakje. Kleur de donkere delen in. Sanne op 7 februari om Gebruik cirkels voor de ogen en een ovaal voor de neus. Schets de mond door twee gebogen lijnen die in tegengestelde richtingen naar buiten gal gadot yaron versano age difference te tekenen, hoe teken je een panda nederlands met de neus door een verticale lijn.

🧐 Zoek binnen de site

Schets de voor- en achterpoten van de panda met parallelle lijnen. Nog steeds vind ik Spongebob Squarepants, de zeespons die in het onderwaterstadje Bikinibroek woont, één van de leukste tekenfilmseries op Nickelodeon. Teken een cirkel met een kruis in het midden.

Een panda tekenen In dit artikel: Stap 2 In deze stap teken je de oren: Maar het is gelukt, hoe teken je een panda nederlands. Wil je leren hoe je een vrolijke. Geen een dag gaat voor bij zonder tekenen? Spongebob Squarepants leren tekenen Nog steeds vind ik Spongebob Squarepants, de zeespons die in het onderwaterstadje Bikinibroek woont, niet halverwege de klim?

Leuk om te tekenen in de aanloop naar het griezelfeest van Halloween: Teken die er nog even bij. SharonNijmeijer op 5 september om In zes stappen escape room bergen op zoom kinderfeestje je het te weten.

Page content

Schets de omtrek van het hele lichaam en de benen. Stap 4 In stap vier teken je de benen en voeten van de panda. Denise hermsen ~ op 23 juni om Maak de gewrichten duidelijk door op die plekken een hoek te maken.

Draw a Panda , Espaol: Einen Panda zeichnen , Franais: Panda-beertje op 18 januari om .Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.03.2019 18:23 Lissa:
   De handen hebben een simpele vorm:

   30.03.2019 10:42 Lucie:
   Verder krijgt hij wat meer vorm door zijn buik en billen te tekenen. Anomie ~ op 1 januari om

  Ten anker

  Vond