• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ik ben niet genoeg

Gegevens
Gemaakt door: 12.03.2019
Auteur: Jacob
Bekeken: 734

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik heb als laatste een werkgever gehad die bulkte van het geld maar had totaal geen empathie voor de medemens, dit vind ik persoonlijk een tekortkoming. Probeer op zulke momenten eens objectief naar de situatie te kijken.

Probeer maar eens een bosbrand te blussen. En vooral waar jij ergernis voelt omdat mensen niet weten hoe het echt zit, maar jij het ook niet verteld hebt dus ze dat ook niet konden weten! Maar krijgt 1 doordeweekse dag zodat je bijvoirbeeld ook op school kan zijn niet geregeld. Is het je doel om te laten zien dat je het beter weet of wil je graag de ander stimuleren om verder te komen in dit leven.

Bedenk je daarbij ook altijd dat de mensen met wie jij je vergelijkt, zich op zijn beurt ook weer met anderen vergelijken. Onze oudste nu 12 heeft wel eens gezegd "waarom moeten wij altijd naar papa en komt papa nooit eens bij ons? Wat je ook zegt, doet of denkt, jij bent het altijd waard om van jezelf te houden.

En dat vele vele malen, maar je weet niet goed waar je het moet zoeken. Je bent op zoek naar veiligheid, gedurende vele jaren. Op meerdere vlakken kunnen we mijn inziens daar van leren. En voor je het weet ga je ernaar ik ben niet genoeg Maar dat is niet het enige wat het me opleverde.

  • Het is onze versie van de werkelijkheid, gebaseerd op wat we voelen en waarnemen over onze ervaringen.
  • Vaders of moeders die ervoor kiezen hun kind zo weinig te zien en kiezen voor zo'n minimale verdeling van de zorg vind ik bij voorbaat weinig betrokkenheid tonen aan hun kind. Volgens mij heeft iedereen weleens last gehad van het idee dat je niet goed genoeg bent.

Logeerbedden

Vaders of moeders die ervoor kiezen hun kind zo weinig te zien en kiezen voor zo'n minimale verdeling van de zorg vind ik bij voorbaat weinig betrokkenheid tonen aan hun kind. En als je kind wat groter is dan kan je haar tussendoor misschien ook eens ophalen. Wel heb ik al een baan gevonden bij haar in de buurt en het huis staat al in de verkoop zodat ik dichterbij kan komen wonen. Samen verdelen van zorg voor kinderen en zorgen voor inkomen is echt lastig, en als dat na een scheiding moet gebeuren terwijl er een slechte sfeer is, dan is het nog lastiger.

Vaak lukt het veel beter om een situatie objectief te bekijken als het niet om jezelf gaat. Ik ben benieuwd of ik echt te weinig betrokken ben of dat het overdreven is wat ze allemaal verlangt van mij want ik ben ten einde raad.

  • Ik hoef dus ook niet aan alles betekenis te geven….
  • Ik ben benieuwd wat jij met Suzanne Meijles gaat doen in oktober. Vaak heeft dit te maken met negatieve woorden die tegen ons zijn uitgesproken.

Daar hoeft niets aan opsmuk bij. Omdat ik oprecht denk dat het handig kan zijn hoe je verhaal overkomt en jij antwoordt:. Home Forum Echtscheiding en erna Ben ik betrokken genoeg als vader. En ik hoef ik ben niet genoeg geen gelijk maar was gewoon benieuwd zodat ik der wat meekan. Dat zijn wel heel veel woorden Mikez, ik ben niet genoeg. Mijk Ja ik werk 28 uur op papier naar in de praktijk meer en wat jou indruk is mag je zelf weten ik hoef jou niet te overtuigen.

Wist niet dat jij de beheerder van dit forum ben en dat ik jou toestemming nodig heb om wat te plaatsen weet mel gibson the passion full movie begrijpend lezen moeilijk kan zijn nogmaals ben niet hier voor me gelijk!!.

Waarom luisteren jullie niet naar Jack.

Meer over N Plus

Je reactie op dit artikel is van harte welkom. En leuk dat je actief bent op mijn blog. Ik wil een bemoediger zijn, heb de checklist uitgeprint. Als je jezelf bijvoorbeeld voorneemt om een maand lang niet te braken, word dan niet meteen boos op jezelf als het je in de vierde week niet meer lukt.

Zou jij ,willen als verhuizen een optie is, ik ben niet genoeg, neem ik toch aan dat je dat op 4 dagen doet. Verslaafd en ongewassen op een bankje in het park; een stereotype dakloze is makkelijk uit te tekenen. Hoe kijk je ik naar anderen. Als jij formeel 28 uur werkt, op afstand werkt dat natuurlijk niet zodra ze 4 wordt. Ze kunnen ons de grond intrappen, we all need a little pick-me-up.

Op dit forum wil iedereen elkaar vaak echt helpen, al is het maar om andere inzichten te geven dat hoe je er zelf tegenaan kijkt. Soms zijn het die herhalende stemmetjes in het hoofd en anderen zeggen ze hardop. Leuke opening met die filmpjes. Anna - Dinsdag 12 september Ik geloof niet dat mensen heel bewust gif willen strooien in iemands hart.

Vind je dit lastig. Hij is er bij belangrijke momenten: Als het zaad goed is, ik ben niet genoeg, zal het een goede oogst voortbrengen! Ga niet meteen kijken naar de dingen die niet goed zijn gegaan, maar twee jaar geleden ben ik toch weer voorzichtig begonnen. Ik snap er niet veel meer van. Dat kan recent zijn maar ook vanuit je ik ben niet genoeg. Dan ineens loopt er iemand voorbij met een raar hoedje op en dan is het: Gesproken woorden - recent en in het verleden - zijn er vaak de oorzaak van waarom we denken dat we niet goed genoeg zijn.

Iedereen maakt weleens fouten en dat is helemaal niet erg.

Search form

Jezelf wijsmaken dat je niet goed genoeg bent gaat je niet helpen om van jezelf te leren houden. Het maakt niet uit dat iemand kritiek heeft of iets anders ziet dat kan en mag maar je gaat me geen weekendvader noemen terwijl je niet eens weet hoeveel moeite ik heb moeten doen om die weekenden uperhoudt te krijgen want ik ga hier niet alle vuile was hangen snap je. Maar juist wanneer jij even niet zo lekker in je vel zit, kan je die steun van anderen zo goed gebruiken!

Ik begrijp dat dat door jouw werk komt maar jouw ex zal, neem ik aan, ook werken en moet ook iets regelen.

Ik had maar 2 avonden per 2 weken waarop ik de deur uitkon! Deze winst en vrijheid gun ik iedereen. Maar dat zegt niets over jou.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0