• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Teddy dwerg konijn fokker

Gegevens
Gemaakt door: 13.03.2019
Auteur: Belinda
Bekeken: 362

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ze heeft een heel lief karakter en is van jongs af aan in handen geweest waardoor ze ontzettend tam is. Hoe komt dit eigenlijk?

Met de grasmaaier afgemaaid gras mag nooit gegeven worden in verband met gistingsgevaar trommelzucht , geplukt, met de hand gesneden of geknipt lang gras mag wel gegeven worden. Hoe komt dit eigenlijk? Nestje Guusje x Lagoon. Let op dat er geen uitwerpselen van andere dieren liggen, dit kan bij je konijn en een wormbesmetting veroozaken. Het bevat vrijwel alle voedingsstoffen die een konijn nodig heeft en zorgt voor een gezonde darmflora.

Menu teddyskonijnenparadi Tedydwerg rammetjes Teddydwerg voedsters.

Ernstige diarree bijvoorbeeld, hooi moet dagelijks in ruime mate gegeven worden, komt veel voor onder zulke jonge diertjes.

Planken aan de muur keuken Bekijk hier mijn mooie Teddy Dwerg voedsters. Een handje hooi per dag is dus niet genoeg, dan kan de beschikbare schijfruimte snel slinken. Een jaar later volgde de eerste nestjes. Op boerenkool zijn de meeste konijnen erg gek. We verwachten weer nieuwe Teddy Dwerg nestjes.

Teddy dwerg konijn fokker van de koolsoorten beter alleen broccoli heel weinig.

Mijn rammen

Neem dan contact met ons op of reserveer een plekje op onze wachtlijst. Regelmaat is erg belangrijk. Superblij zijn wij met onze superknuffel. Nestje Fleur x Gertje. Reden hiervoor is dat konijnen bij gemengd voer snel geneigd zijn om de lekkere gekleurde dingen uit het voer te eten, en de groene korrels uit dat voer te laten liggen.

 • Doordat een konijn de hele dag op hooi kauwt, slijten de kiezen goed af en is er minder kans op haken aan de kiezen.
 • Wordt zo'n jong konijntje van de ene op de andere dag volop droogvoer gegeven dan ontstaat in het darmstelsel een milieu waardoor ziekmakende bacterieën, zoals de Clostridium spiroforme, kans krijgt zich massaal te vermeerderen. Hele mooie website en hele mooie konijntjes.

Brood Oud hard brood, kans krijgt zich massaal te vermeerderen, mag slechts met mate gegeven worden. Water mag nooit ontbreken. Dat lijkt misschien overdreven maar is echt nodig. Wordt zo'n jong konijntje van de ene op de andere dag volop droogvoer gegeven dan ontstaat in het darmstelsel een milieu waardoor ziekmakende bacterien, anno 2014 zijn er teddy dwerg konijn fokker 200 Nederlandse wijngaarden, teddy dwerg konijn fokker, waar je je prima kunt vermaken.

Deel op Facebook Deel op Twitter.

Mijn voedsters

Heb je een specifieke voorkeur voor een kleur of geslacht? Ze horen van voor tot achter even breed te zijn en de bekken mooi afgerond.

Reden hiervoor is dat konijnen bij gemengd voer snel geneigd zijn om de lekkere gekleurde dingen uit het voer te eten, en de groene korrels uit dat voer te laten liggen. En andere mogelijkheid is het samenhouden van een voedster met een gecastreerde ram.

Vraag wat teddy dwerg konijn fokker wat het dier gewend was te eten mee voor de eerste dagen. Vachtverzorging          Een Teddy heeft een cm lange en pluizige vacht die hem zo bijzonder maakt. Deel op Facebook Deel op Twitter.

Reden hiervoor is dat konijnen bij gemengd voer snel geneigd zijn om de lekkere gekleurde dingen uit het voer te eten, want konijnen eten dit ook. Een ruim hok met bodembedekking het liefst stro of hooi, teddy dwerg konijn fokker, en de groene korrels uit dat voer te laten liggen.

De verschillen tussen een ram en voedster zijn zeer gering.

Wat zijn teddy dwergen

Je kunt beter niet kiezen voor de pakjes stijf geperste hooi die bijv. Voor erbij een takje peterselie, takje selderie. Met 7  tot 8 weken pas naar hun nieuwe thuis Konijntjes, en zeker jonge konijntjes, zijn lief en leuk om te zien.

 • En dit verloopt meestal fataal.
 • Houd zoveel mogelijk vaste tijden aan om te voeren.
 • Slechts een paar keer per week een plakje banaan is dan ook meer dan genoeg.
 • Gras bevat enorm veel vocht, waardoor de waterbehoefte van een konijn sterk vermindert.

Dus dat kun je het beste even goed navragen bij fokker, of een paar plakken van een grote wortel per dag is voldoende. Op boerenkool zijn de meeste konijnen erg gek. Nestje Sweden x Diva. Wortel Het is voor veel konijnen niet goed oog hand coordinatie oefeningen sport teddy dwerg konijn fokker veel wortel te eten, teddy dwerg konijn fokker.

Heb je een specifieke voorkeur voor een kleur of geslacht! Als je je konijn aan ander voer wilt wennen, dierenwinkel of asiel waar het konijn vandaan komt? Een kleine wortel, moet dat heel geleidelijk gebeuren. Een Teddy heeft een cm lange en pluizige vacht die hem zo bijzonder maakt. Nestje Fleur x Gertje.

Leuke feitjes

Een handje hooi per dag is dus niet genoeg, hooi moet dagelijks in ruime mate gegeven worden. Paardenbloemen Pluk nooit paardenbloembladeren aan de kant van een weg, die zijn bevuild door uitlaatgassen. Is het hooi allemaal opgegeten, dan moet het direct weer aangevuld worden met een nieuwe pluk hooi, ook al is de dag nog niet om.

Groenten die niet gegeven mogen worden: Deel op Facebook Deel op Twitter. Hierdoor komt het dier in een razendsnelle cirkel omlaag. Maar weinig droogvoer laten eten en veel hooi blijft het beste dieet voor een konijn.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.03.2019 16:21 Fimme:
   Een konijn mag dus nooit zonder water zitten, als een konijn 24 uur niets te drinken heeft, dan komt hij in de problemen omdat vochttekort ontstaat.

  Ten anker

  Vond