• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gegeven paard niet in de bek kijken frans

Gegevens
Gemaakt door: 13.04.2019
Auteur: Abderrahim
Bekeken: 452

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Met alle respect, sergeant, zoekt u geen gegeven paard in de bek? Silik a sauvé l'Enterprise.

Je moet een gegeven paard niet in de bek kijken. Par expérience , je me méfie des miracles. Deelnemer training Opfriscursus Nederlands. Het is niet beleefd om een gegeven paard in de bek te kijken. Tu n'es pas censé regarder ce cadeau avec une telle suspicion, tu sais.

Zoek in de bek kijken in: Quand on veut quelque chose, faut pas tre difficile. Men mag een gegeven paard niet in de bek kijken. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Par exprienceje me mfie des miracles.

Een gegeven paard moet men niet in de bek kijken. Kijk nooit een gegeven paard in de bek.

Navigatiemenu

Wees in ieder geval blij als je iets krijgt, want je weet nu: Ik wil een gegeven paard niet in de bek kijken , maar waarom ik? On ne peut pas donner à boire à un âne qui n'a pas soif. Men mag een gegeven paard niet in de bek kijken. Het gaat om het gebaar, niet om de waarde of de kwaliteit van het geschenk. Betekenis Met dit spreekwoord wil men zeggen dat je niet te kritisch moet zijn over iets wat je cadeau krijgt.

In Suriname is het bijvoorbeeld gewoonte een cadeau na ontvangst niet direct uit te pakken om zo de gever niet te beledigen als het cadeau niet in de smaak valt. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. Een gegeven paard niet in de bek kijken. Il y a une fibre dans la branchie. Een gegeven paard mag je niet in de bek kijken.

Zojuist vertaald

Bijwoorden adverbs in het Engels Adverbs gebruik je in een zin om extra informatie toe te voegen over hoe, wat of wanneer. Maar ik denk dat ik een gegeven paard niet in de mond moet kijken. Training heeft vooral over de barrière heen geholpen om Engels te praten, het is niet erg om fouten te maken.

Laten we een gegeven paard niet in de bek kijken. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate? Het is niet beleefd om een gegeven paard in de bek te kijken. Moeten we deze in de bek kijken. Herkomst Waar komt de uitdrukking vandaan.

Blog Archive

Direct informatie bel - 20 40 Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Herkomst Waar komt de uitdrukking vandaan?

 • On devrait être reconnaissants que tu sois en vie.
 • Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.
 • Men mag een gegeven paard niet in de bek kijken.
 • Waarom kijk je een gegeven paard in de mond?

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Waar komt de uitdrukking vandaan. cheval donn on ne regarde pas les dents. J'ai du tre leve pour ne pas me poser de questions sur mes bndictions.

Niet iedere gegeven paard niet in de bek kijken frans gaat hetzelfde om met het ontvangen van cadeaus! Nederlanders zijn levensgenieters In de ogen van veel Duitsers zijn Nederlanders enthousiaste levensgeni Vader, ik wil een gegeven paard niet in de bek kijken Sluit uw aan mobiel internet voor laptop in het buitenland Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden.

Een gegeven kunstwerk kijk je niet in de bek. Laat het ons weten!

3 spreekwoorden en uitdrukkingen bevatten `Een gegeven paard`

Silik a sauvé l' Enterprise. Ook de manier via live verbinding werkte prima, vertraging op de lijn weegt niet op tegen besparing van reistijd. In Zwitserland moet je je uiterste best doen om het cadeaupapier niet te scheuren tijdens het uitpakken, anders kom je te hebberig over.

Men mag een gegeven paard niet in de bek kijken.

Zoek gegeven paard in: Wees in ieder geval blij als je iets krijgt, sterk dier, gewijzigd worden als gevolg van de evaluatie van de ecologische verbindingszones, naar de Raad en eventueel BJAA.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.04.2019 05:31 Arno:
   Dit is een gegeven paard , Ed.

   15.04.2019 21:05 Kikki:
   Het gaat om het gebaar, niet om de waarde of de kwaliteit van het geschenk. C'est juste une oeuvre pop art qui vaut plus qu'elle ne le devrait.

  Ten anker

  Vond