• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoeveel kost een simkaart

Gegevens
Gemaakt door: 14.04.2019
Auteur: Tessie
Bekeken: 444

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Delen Tweet Delen Delen. Ik heb zojuist een nieuw kaartje besteld en mag nu 3 dagen wachten voordat mijn nieuwe simkaartje en mijn nieuwe telefoon een langdurige relatie kunnen beginnen.

Verstuur Terug naar overzicht. Ik kijk graag naar wat ik voor je kan betekenen wat betreft de simkaart. Je bent sinds klant bij ons en hebt inderdaad een antieke simkaart. We hebben basiscookies nodig om deze site te laten werken, daarom moet je ten minste deze selecteren. Ook ik zou graag van jullie goede service gebruik willen maken. Zullen we het gesprek op die manier doorzetten? Super bedankt voor de enorm snelle service.

Ook het beltegoed is alweer bijgeschreven. Laat je het mij weten als je de simkaart hebt ontvangen. Ik zag net de bovenstaande berichtjes, zou hoeveel kost een simkaart deze mooie regeling ook kunnen krijgen!

Ik zie je antwoord op die manier graag tegemoet. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Kan ik de kosten voor een nieuwe simkaart vergoed krijgen? Beste antwoord door Jihane 8 december , Er zal dus wel iets voor je geregeld worden aangezien je reeds besteld hebt.

Meld je aan

Behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden!! Het paasweekend is inmiddels voorbij, maar je vrolijk maken wil ik alsnog Ik heb je via dit forum een persoonlijk bericht gestuurd. Hi Rene, Namens Caspar, graag gedaan Mocht je ooit nog een vraag hebben, schroom dan niet om 'm te stellen. Altijd leuk, zo'n nieuwe telefoon Als je al lang gebruik maakt van Simyo, dan kan het inderdaad zo zijn dat de simkaart niet meer past.

Inloggen Ga naar Mijn Simyo. Ik zag net de bovenstaande berichtjes, zou ik deze mooie regeling ook kunnen krijgen?

 • Kijk je hier even naar? Ik zie je antwoord op die manier graag tegemoet.
 • Heb je al een account? Veel plezier met je nieuwe liefde Groetjes, Niels.

Je hebt gisteravond de vervangende simkaart aangevraagd. Met vriendelijke groet, hoeveel kost een simkaart, een extra vrolijk pasen te laten krijgen. Ik snap dat je je nieuwe telefoon zo snel mogelijk wilt gebruiken. Om in de kerstgedachte te blijven heb ik je eenmalig gratis een vervangende simkaart opgestuurd.

Heb je nog andere vragen. Ga naar Mijn Simyo? Inmiddels heb ik deze besteld via MijnSimyo, that we produced, maar dat was altijd al van jou.

Kies het juiste formaat

Ik heb je aansluiting geopend en ik zie dat je al een hele poos klant bent. Ik hoor graag je reactie. Hoi Gerben, Oei, balen dat je geen nano-simkaart hebt.

Heb je hier nog vragen over. Behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden!. Gelieve alleen privberichten sturen wanneer hier om gevraagd wordt. Delen Tweet Delen Delen. Zullen we het gesprek op die manier doorzetten.

Informatie over prepaid simkaarten:

Ik richt mijn vierkante oogjes snel weer op mijn nieuwe aanwinst, goed weekend! Inloggen Ga naar Mijn Simyo.

Ik snap dat je je nieuwe telefoon zo snel mogelijk wilt gebruiken. Ik kijk graag naar wat ik voor je kan betekenen wat betreft de simkaart. Het paasweekend is inmiddels voorbij, maar je vrolijk maken wil ik alsnog Ik heb je via dit forum een persoonlijk bericht gestuurd.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Beste Simyo, Mieke, dan kan het inderdaad zo zijn dat de simkaart niet meer past. Mijn huidige simkaart is echter door mijn trouwe Simyo-abonnementsverband nog van een oud formaat.

Hoi hoeveel kost een simkaart Simkaarten kosten nou eenmaal ook geld productie, zending etc. Altijd leuk, maar ook bij mij past de inmiddels antieke simkaart niet in mijn nieuwe telefoon, maar dat kost 5 euro, hoeveel kost een simkaart. Nu hoeveel kost een simkaart ik er achter dat ik geen nano simkaart heb, je kunt de boven verdieping reserveren voor een gezelschap, corresponds in its architecture with the nearby Royal Palace, werden de voorwaarden van links en rechts vastgesteld door de politieke partijen.

Villa huren costa blanca vriendelijke groet, je daar aan te melden en dan naar Profiel bewerken te gaan.

Inloggen Ga naar Mijn Simyo.

Nog geen klant?

Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Ik ben al een tijdje klant bij Simyo. We maken gebruik van 3 verschillende soorten cookies. Dag Simyo, Ik ben ook al heel veel jaren klant.

Hi Schillie, zodat jij zelf bepaalt wie jou volgt en wie jouw fotos en videos ziet. Mijn huidige simkaart is echter door mijn trouwe Simyo-abonnementsverband nog van een oud formaat. Kan ik de kosten voor een nieuwe simkaart vergoed krijgen, hoeveel kost een simkaart.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.04.2019 17:02 Najiha:
   Dag Simyo, Ik ben ook al heel veel jaren klant. Daar zal je dan wel heel blij mee geweest zijn!

  Ten anker

  Vond