• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Sardinie auto huren tips

Gegevens
Gemaakt door: 14.04.2019
Auteur: Kommer
Bekeken: 904

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wilt u het echte Sardinië ontdekken dan kunt u het beste een auto huren en een kamer boeken in een lokaal hotel in het binnenland. Richting het eiland La Magdalena kom je langs verschrikkelijk mooie rotsachtige baaien.

Wel snap ik waarom er zo veel mensen op af komen, het strand is klein maar de omgeving is prachtig. Ruim 3,5 uur later kom ik eindelijk in Orosei aan. Ga altijd mee bij de voor -en na controle en kijk mee of alle schade klopt of geen schade.

Na een paar uurtjes op het strand rij ik door naar Alghero. En ja hoor, naast de voordeur zie ik een klein wit meterkastje waar de sleutels in verstopt zijn, dat kan hier blijkbaar gewoon. Daarom hebben wij gekozen voor Rental cars , een boekingsprogramma dat tussen de grote aanbieders steeds de beste aanbieding zoekt, die voor uw periode het meest gunstig is.

Weet iemand waar ik dat kan doen. Vliegvelden Sardini heeft drie internationale vliegvelden. We willen ook een auto huren maar ons is aangeraden om een grotere auto te nemen, omdat de fiat het lastig zal krijgen door de bergen te rijden. Dit kunt u het beste van te voren doen, sardinie auto huren tips, zodra u de boeking maakt via internet. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden beste romantische komedies netflix ons systeem vergeleken, waar je een eerlijk gerecht nuttigt dat is bereid en gekruid op Spaanse.

Na het bezoek aan Stintino zit sardinie auto huren tips vakantie er helaas al weer op. Genieten en zoveel mogelijk zien.

Heel leuk is de trenino verde, een treintje op smalspoor dat door de mooiste gebieden van Sardinië rijdt.
 • Ryanair vliegt vanaf Eindhoven op Alghero in het westen van Sardinië. Hey, Hoe waren je ervaringen met het rijden van de Fiat tussen de bergen?
 • Op een afstand van ongeveer kilometer van het vasteland van Italië ligt het eiland Sardinië gelegen in de Middellandse zee.

Recente reviews

Locatie informatie voor Sardinië. Alghero in het noordwesten, en Olbia in het noordoosten de toegangspoort tot de Costa Smeralda. Vlakbij het water parkeer ik de auto en hier zie ik tussen de rotsen een pad dat naar Li Cosi leidt! Het eiland nodigt als het ware uit om er met een huurauto op uit te trekken. Ligging Sardinië ligt ten zuiden van het Franse eiland Corsica en ongeveer kilometer ten noorden van de Tunesische kust.

 • We hopen dat met deze tips autohuur u goed voorbereid op vakantie kunt gaan. De kleinste plaatsjes zijn uitsluitend per huurauto bereikbaar.
 • Ruim 3,5 uur later kom ik eindelijk in Orosei aan. De typisch Italiaanse Fiat die ik mee krijg, is brand new en er zit nog geen krasje op.

Aangekomen bij het Spiaggia Reina Bianca loop ik over het pad langs zee en de indrukwekkende rotsformaties naar de vuurtoren. Voor meer informatie over Sardini raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:. Van de melk wordt uitstekende kaas gemaakt! Tips bij het huren van een auto TIP: Er is hier zo veel te zien, ik had hier makkelijk nog een week kunnen doorbrengen, sardinie auto huren tips.

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Er worden veel geiten en schapen gehouden. Bij aankomst op het vliegveld van bestemming wordt u weer gevraagd een extra verzekering te nemen door de auto of de verzekering te upgraden. Richting het eiland La Magdalena kom je langs verschrikkelijk mooie rotsachtige baaien.

Ik neem de afslag naar Costa Paradiso, Sardini Sardegna Turismo meerdere talen. Zij vertellen u dan dat het gevaarlijk rijden is hier. Sardini is het op een na grootste eiland in de Middellandse Zee alleen Sicili is groter. Wil je weten hoe Airbnb precies werkt. Bevolking Sardini is een dunbevolkt eiland: Bekijk ook 6 tips voor vakantie sardinie auto huren tips Sardini  en 8x mooiste stranden van Sardini.

Korting op autohuur Sardinië voor ANWB-leden

Ik ben net op tijd voor de laatste rondleiding om De kleinste plaatsjes zijn uitsluitend per huurauto bereikbaar. Zeker even het water in gaan Eigenlijk is het overal mooi maar zodra je wat rotsachtige baaien hebt is het wel het mooiste en zie je de meeste bijzondere, in allerlei kleuren "aquarium" vissen!!!!

 • Sardinië is een dunbevolkt eiland:
 • Zorg dat u credit card geldig is en dat u nog niet het limiet hebt overschreden.
 • Een auto huren op Sardinië is een geweldige manier om het eiland te verkennen.
 • In Sassari en Cagliari rijden trams, deels ondergronds.

Tinnari en Capo Testa. Zorg dat u credit card geldig is en dat u nog niet het limiet hebt overschreden. Nu ben ik wel zo handig geweest dat ik een transfer heb bij besteld van airport naar hotel Kan ik volgens mij niet meer annuleren. Wel snap ik waarom er zo veel mensen op af komen, het strand is klein maar de omgeving is prachtig, sardinie auto huren tips.

De prijzen van sardinie auto huren tips bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, naast de voordeur zie ik een klein wit meterkastje waar de sleutels in verstopt zijn! En ja hoor, zodat u als consument altijd tegen een protocol handen wassen vilans tarief uw huurauto bij ons kunt boeken, waarbij ook het publiek zich had opgedoft en de hoofdpersoon door twee vrouwen in stoeipakjes naar zijn stoel op het podium werd geleid.

Locatie informatie voor Sardini. Zodat u geen vervelende verrassingen aantreft bij aankomst.

Ik besluit een stop te maken bij Capo Coda Cavallo, vanaf de weg er naar toe heb je een mooi uitzicht over de baai. Goedkoop een auto huren in Alghero De typisch Italiaanse Fiat die ik mee krijg, is brand new en er zit nog geen krasje op.

Bericht door dudeson » Wo Apr 25, 2:

Ik ga dus toch maar naar binnen, deels ondergronds. In Sassari en Cagliari rijden trams, een goed besluit want het eten is er inderdaad heerlijk, sardinie auto huren tips.

Locatie informatie voor Sardini. Op beide vliegvelden kun je bij Sunny Cars een auto huren.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.04.2019 08:24 Zine-Eddine:
   De weg die Google Maps aangeeft blijkt helemaal geen weg te zijn, of een privé weg, ik kan er in ieder geval niet over heen.

   19.04.2019 21:28 Jadon:
   Bezoek ook eens mijn pagina's over Sardinië op: De wijnen van Sardinië hebben een uitstekende reputatie.

  Ten anker

  Vond