• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Recensies de cockpit bosschenhoofd

Gegevens
Gemaakt door: 14.04.2019
Auteur: Everhard
Bekeken: 425

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord. Reserveringen voor kerstmis kunnen alleen telefonisch!! Eerst dacht men dat we een social deal hadden, we werden netjes naar onze tafel gebracht.

Het deed me een beetje denken aan AC restaurants. De reservering was twee maand op voorhand gedaan via mail,eens ter plaatse wist men van niets,niettegenstaande er een antwoordmail was gestuurd van hun.

Deze bedrijven staan nu in de spotlights. Eén vleesgerecht werd koud opgediend maar werd na reclamatie meteen vervangen. We hebben trouwens wel de fles meegekregen hoor, we zijn vaste gast - elke week minstens een maal - en dus kregen we hem zo mee.

De reservering was twee maand op voorhand gedaan via mail,eens ter plaatse wist men van niets,niettegenstaande er een antwoordmail was gestuurd van hun, recensies de cockpit bosschenhoofd.

Wij kozen voor het verrassingsgerecht! Coupe Zomer en Seppe prima. We zijn het met anderen eens dat de kaart weinig veranderd maar ondanks dat wel erg lekkere gerechten bevat. Sfeervol etablissement en vriendelijk personeel. Mark Driesprong - van Eekelen op 24 oktober Is je oog op een leuk arrangement gevallen.

Alleen als het druk is gebeurt het wel eens dat er verschillende obers aan je tafel komen, maar dat ervaren wij niet als vervelend.
 • Warme groenten waren niet met een "bite"maar rauw, zo ook de frietjes en de gebakken aardappeltjes.
 • Maar dit was niet voldoende om hier nog naar toe te gaan, jammer! Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Contactgegevens

Ga verder met Facebook Ga verder met Google Vul een geldig e-mailadres in. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Toch lekker knus en een ruime plaats. De bediening was erg rommelig. Het probleem is daar dat iedereen door elkaar heen loopt, dat kan echt beter.

Bedankt en tot snel weer. Heerlijk op een zondag middag met een soepje vooraf. Met zijn 2en plus kindje gaan eten bij de cockpit. Het was perfect, dank jullie wel. De bediening was uitstekend.

Wij waren uiterst tevreden over het eten en de uitstekende bediening, die heel goed met ons meedacht. Jammer dat er in de Thaise kippen soep geen kip zat. Hierdoor heb ik een super leuk nieuw restaurant ontdekt. Er heerst een gezellige, goede sfeer.

Heeft dit restaurant parkeergelegenheid? Restaurant de Haard 7,2. Ga zo door Cockpit. De Cockpit is een aanrader. We hebben lang moeten wachten op de eerste ronde! Het eten was voortreffelijk!

Wat is Social Deal

Personeel is erg vriendelijk. Nu open di - zo. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels.

Het eten van voorgerecht tot nagerecht, geweldig lekker. Hierdoor laarsjes met hoge hak jij je toerist in eigen stad. Gewoon goed, recensies de cockpit bosschenhoofd, voor een leuk bedrag. De ijscoupes zaten veel te vol met saus zodat de smaak van het ijs en fruit geheel teniet werden gedaan. Kom je er even niet uit. Wat is Social Deal Onze missie is om onbekende deuren op een recensies de cockpit bosschenhoofd manier te openen!

Er is een ruime parkeergelegenheid en door de gunstige ligging langs de snelweg A58 is de Cockpit gemakkelijk te bereiken. Jammer dat er in de Thaise kippen soep geen kip zat.

Eten was lekker en goed! De champignonsaus zaten 2 stukjes champignon in. Koop jouw deal, laat drie vrienden deze deal ook kopen via jouw link deze krijg je na je aankoop en krijg jouw aankoopbedrag terug.

Vriendelijk en vlot personeel en het eten was uitstekend. Henny van Oosterhout op 22 juni Gehele verdere verloop ging vlotjes en zonder problemen. Personeel is erg vriendelijk.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.04.2019 19:42 Camilla:
   Er heerst een gezellige, goede sfeer.

   23.04.2019 14:05 Kellie:
   Het begonnen vorig jaar met verhoging van de prijzen, vond ik prima het was waar voor je geld.

  Ten anker

  Vond