• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat doen met oud brood

Gegevens
Gemaakt door: 13.04.2019
Auteur: Ciaran
Bekeken: 182

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wordt volledig crisisproof en leer alles over Bushcrafting en survival in de natuur. Verder kun je natuurlijk ook nog deze eigengemaakte paneermeel door de yoghurt doen. Bak de ui en peterselie in een beetje olie tot de ui glazig is.

Rol er balletjes van en haal deze door de paneermeel. Bak de ui en peterselie in een beetje olie tot de ui glazig is. Koel houden huis Watergebruik besparen op Zuiveringszout: Voor een extra accent zou je wat kruiden door het ei kunnen doen zodat je naar eigen smaak gekruide broodballetjes in de soep hebt. Je kunt ze ook drie kwartier op bakpapier in een oven van c zetten. Stokbrood een tweede leven geven Velen zullen het wel herkennen, je haalt stokboord voor bij de barbecue of het gourmetten maar je haalt altijd te veel.

Snijdt brood in reepjes of plakjes.

Je kunt ze ook drie kwartier op bakpapier in een oven van c zetten. Bak hierna de balletjes in een beetje olie lichtbruin. Croutons maken Croutons maken is heel simpel, wat doen met oud brood. Ook kun je er een ovenschotel een lekker knapperig laagje mee geven.

Croutons zijn lekker bij de salade of ik pak mijn schulden aan de soep maar ook als hapje bij de borrel.

Beleg het brood als één zijde lichtbruin gebakken is met schijfjes gebakken banaan.

.Tip: wat te doen met oud brood?

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Klop hier een theelepel vanillesuiker en een theelepel kaneel doorheen.

Dit brood is ook heerlijk onder de carpaccio. Voor een extra accent zou je wat kruiden door het ei kunnen doen zodat je naar eigen smaak gekruide broodballetjes in de soep hebt. Mix de olie met de bovenstaande ingrediënten en laat de kruiden even intrekken.

Meng het brood dan door het eiermengsel. Croutons Broodkapjes, zelf ben ik er ook geen fan van. Login om te reageren. Met stroop is ook heerlijk. Croutons van Luus van oud brood Neem afhankelijk van de hoeveelheid croutons die je wilt maken extra vierge olijfolie. Lekker als voorafje of wat doen met oud brood als hapje bij een feestje.

Nog even verder lezen

Brood met pitjes is minder neutraal maar geeft wel een heerlijk paneermeel. Met oud brood kun je dus een overheerlijk nagerecht bereiden of het als lunch bereiden. Broodpudding Naast de wentelteefjes kun je nog een lekker dessert maken van oud brood; een sappig broodpudding.

Croutons van Luus van oud brood Neem afhankelijk van de hoeveelheid croutons die je wilt maken extra vierge olijfolie, wat doen met oud brood. Oerhollandse soldaatjes v an oud brood Snijdt brood in reepjes of plakjes. Pain perdu noemen de Fransen dit. Twee eieren kloppen met peper, zout en nootmuskaat. Afwasmiddel Schoonmaakmiddelen Toiletreiniger Wasmiddel: Groen met Saar Inspiratie voor een duurzaam leven.

Wil je wat extra smaak aan je paneermeel!

Wat kun je met oud brood doen? Top tien recepten met oud brood.

Wat kun je met oud brood doen? Week brood zonder korstjes in een beetje melk en knijp dit uit. Zo staat 'groen leven voor Dummies boordevol praktische en realistische adviezen die u op weg kunnen helpen uw 'mondiale voetafdruk' zo klein mogelijk te maken. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Neem afhankelijk van de hoeveelheid croutons die je wilt maken extra vierge olijfolie.

Groen met Saar Inspiratie voor een duurzaam leven. Voor een extra accent zou je wat kruiden door het wat doen met oud brood kunnen doen zodat je naar eigen smaak gekruide broodballetjes in de soep hebt. Heb je toevallig nog een banaan liggen die op moet. Culinair met oud brood. Recente reacties abhi32 op Kers t op de taart! Creatief met oud brood.

Snij het oude brood kapjes maar ook gewone sneetjes in kleine stukjes. Benodigdheden bij 3 eetlepels olijfolie:.

Eén reactie

Brood, typisch zoiets dat veel wordt weggegooid! Zout naar smaak Bereiding: Benodigdheden bij 3 eetlepels olijfolie: Bruschettas Bruschettas zijn simpel gezegd getoaste broodjes met een tomaten salsa als topping.

Middle East Respiratory Syndrome Door. Volgers Alle volgers. In dit artikel vindt u inspiratie wat je met oud brood allemaal kunt doen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.04.2019 04:53 Lizzy:
   Je kunt ze ook kant en klaar in de supermarkt krijgen maar waarom kopen als je toch nog oud brood hebt liggen?

   27.04.2019 00:53 Anne-Mieke:
   Scheur hierna gram oud brood in grove stukken en mix dit goed door het mengsel tot alles vochtig is.

  Ten anker

  Vond