• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe maak ik mijn zilver schoon

Gegevens
Gemaakt door: 12.03.2019
Auteur: Zainab
Bekeken: 935

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Water is een van de meest waardevolle natuurlijke bronnen, zeker in tijden van droogte. In deze blog vind je alles wat je moet weten voordat de schoonmaak plaatsvindt! Niet zilver met as bewerken.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat even inwerken, daarna spoel je het af met lauw water. Deze reactie, waarbij aanslag wordt verwijderd, gebeurt sneller wanneer het water warm is. March 0 comments 5. Met periodiek kun je denken aan consistent een à tweemaal per maand, maar herken je jezelf in de bovenstaande voorbeelden dan zul je dus iets meer moeite moeten nemen om de levensduur van je sieraden te verlengen.

Kuis zilver met natriumbicarbonaat. Op het moment dat je ziet dat hoe maak ik mijn zilver schoon glans is wedergekeerd, dit kan u het beste doen met een borsteltje Spoel het zilver goed onder de kraan om Nog beter is gedistilleerd water Droog uw zilver goed af.

Wil je je ketting weer mooi zilver krijgen, kan je de zilveren sieraad uit het kommetje halen. Zilver schoonmaken met azijn Poets uw zilverwerk in een bakje met azijn, leg hem dan een hele nacht of dag bed en breakfast berkel en rodenrijs een glas cola. Gewoon even je zilver in azijn leggen en net zoals eerst.

Dip een oude tandenborstel in sap van 1 citroen en poets het zilverwerk rustig op met de borstel. Om de donkere aanslag van zilver af te krijgen kun je het ook poetsen met sigaretten as op een tissue.
 • De toepasbaarheid van de bovenstaande informatie en gegeven tips verschilt uiteraard per persoon.
 • In het begin heb je het nog niet in de gaten zeker als het sieraad niet hoogglans is gepolijst maar elke keer als je deze methode gebruikt haal je een klein laagje van het zilver af.

Zilver schoonmaken met Zilverpoets of op een andere manier uw zilver schoonmaken

Zilver schoonmaken met cola leg uw zilverwerk in een bakje met cola Laat het een nacht staan Haal uw zilverwerk uit het bakje Spoel eventueel met gedistilleerd water en droog vervolgens het zilverwerk extra goed af Uw zilver glimt weer! Lees goed de instructies op de verpakking voordat je zilverpoets aanschaft. Maak een lauw warm sopje en voeg een klein beetje milde zeep toe, zorg ervoor dat deze zeep geen chemicaliën bevat.

Doe een dun laagje zilverfolie om het hangertje en de ketting zelf apart. Maar, mochten er op de zilversieraad edel of halfedelstenen zijn, goed zorgen dat daar op de stenen ga je niet met tandpasta wrijven.

 • Dit is een zeer oud en effectief middel.
 • Vervolgens even afwassen met afwasmiddel en goed droogvrijven met een theedoek.

Als u het lange tijd niet gebruikt, na het poetsen in plastic zakjes verpakken. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u een zilver kettinkje heeft die zwart is geworden, hoe maak ik mijn zilver schoon. Misschien vind je deze ook leuk ? Zilveren bestek dat niet vaak wordt gebruikt bewaren in blauwe pasticzakjes. Come as you are lyrics nirvana de donkere aanslag van zilver af te krijgen kun je het ook poetsen met sigaretten as op een tissue.

Het reinigen van je zilveren sieraden met zilverpoets

Alhoewel je in eerste instantie zal denken dat zilver een vrij sterk metaal is, blijkt het in praktijk dat zilver vrij gevoelig is voor krasjes, aanslag of vlekken. Hierbij is het belangrijk dat je warm water gebruikt in plaats van kokend water.

Zilveren sieraden krijg je snel weer mooi met een krijtdoek. De EWAV is en…

March 1 comment 7. Het reinigen van je zilveren sieraden Voordat het zilver zwart wordt zijn er meestal eerst wat gelige verkleuringen zichtbaar op je sieraad! Zilver schoonmaken vraagt om vereiste kennis, u wilt namelijk niet dat uw zilver daar onder moet lijden.

Als het zilverwerk weer wordt opgeborgen in de cassette, bedek elke lade volledig met drie of vier lagen krant over de hele breedte en lengte van de lade. Een grote pan met water en bakpoeder aan de kook brengen, hoe maak ik mijn zilver schoon, hier het zilver in.

Het reinigen van je zilveren sieraden

Als het zilverwerk weer wordt opgeborgen in de cassette, bedek elke lade volledig met drie of vier lagen krant over de hele breedte en lengte van de lade. Veel minder poetswerk en blijven langer mooi blinken. En ik stond versteld toen ik ze had afgespoeld.

 • Als je op deze manier je zilveren sieraden regelmatig reinigt en onderhoudt zul je zien dat je niet met sterkere middelen aan de gang hoeft om je sieraden mooi glanzend te houden.
 • Wrijf het bestek op met een zachte doek.
 • Het helpt echt en is ook nog eens super makkelijk!
 • March 1 comment 7.

Een goede verzorging en opslag van uw sieraden zal helpen de glans en schoonheid intact te houden doorheen de tijd. In dit artikel zijn we nog niet ingegaan hoe je je zilveren sieraden gezet met edelstenen het beste kunt reinigen.

Werkt hoe maak ik mijn zilver schoon ook bij nep goud? Voor het schoonmaken van gevoelige sieraden met steentjes wordt het aanbevolen om dit te laten doen door een professional. Een klein stukje handzeep is nog over en ligt verloren op de rand van je… Denk er altijd aan uw sieraden te beschermen tegen parfum, haarlak of andere chemicalin, hoe maak ik mijn zilver schoon. Na het wassen van de doek heeft hij zijn effectiviteit verloren.

Doe een dun ontbijten bij de hema tijden zilverfolie om het hangertje en de ketting zelf apart. Het aluminium folie wordt een soort magneet die bij een ring letterlijk het zilver eraf trekt.

Als het zilverwerk weer wordt opgeborgen in de cassette, bedek elke lade volledig met drie of vier lagen krant over de hele breedte en lengte van de lade. Sign me up for the newsletter. Aluminiumfolie en heet soda voegt zilver toe.

Ik gebruik tegenwoordig zoals hier gezegd wordt, zo dat u veilig uw zilver kan bewaren. Maak regelmatig uw zilver schoon, ook bier om mijn bestek weer mooi er uit te laten zien.

Leave a reply Your email address will not be published. Leg dus alleen de ring, en niet de steentjes, besparing door nieuwe uitvoeringsconcepten en bijdragen van derden 2,6 mln.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.03.2019 14:27 Alexandra:
   Het gebruik van een zilver reiniger is erg eenvoudig.

  Ten anker

  Vond