• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe maak je slijm met scheerschuim en shampoo

Gegevens
Gemaakt door: 13.04.2019
Auteur: Lakeisha
Bekeken: 937

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Làm slime với dầu gội , العربية: Laat het daar 10 minuten of langer staan, afhankelijk van de shampoo die je gebruikt hebt.

Als je glitters wilt kan je ook glitterlijm kopen. Zorg dat het niet op de vloerbedekking of op je kleding terechtkomt. Vergeet je creaties niet te delen met ons op sociale media! Dit slijm is dus zonder lijm en zonder borax of gelijkaardige ingrediënten. Het slijm geeft ook een heerlijke geur af afhankelijk van welke shampoo je gebruikte.

Het slijm zal ook een mooie structuur krijgen die te vergelijken is met de twee vorige recepten. Slijm met wasmiddel heeft bovendien een goede geur!

Blijf roeren totdat het mengsel gelijkmatig van kleur is en je geen strepen meer ziet. Wanneer je klaar bent pak je n of meerdere neodymium magneten en speel je met het slijm.

De hoeveelheid kan je zelf kiezen, je kan later ook nog altijd meer toevoegen. Voeg gram mazena toe. Zorg dat je de ingredinten goed leest. Voeg gewoon een snufje zout toe en roer door het slijm.

 • Het volgende recept dat we bekijken op deze lijst is een beetje uniek aangezien het een manier is om slijm te maken zonder lijm en zonder borax of andere typische ingrediënten.
 • Als je de Oobleck in de koelkast zet zal deze ook harder worden. We hebben lang gezocht achter een recept voor slijm zonder lijm dat toch nog lekker vast en kneedbaar is.

Fluffy slijm met borax en lijm

Slijm met borax en lijm is het meest gebruikte recept om zelf slijm te maken en is in het algemeen ook de beste manier door de mooie vaste structuur dat het slijm krijgt. Als je witte of transparante shampoo gebruikt kun je enkele druppels vloeibare voedingskleurstof in de kom doen. Knutselen In andere talen: Wie man Glibber mit Shampoo herstellen kann , Português: We kunnen nog een stapje verder gaan en ons slijm tot leven wekken door het magnetisch te maken.

Speel ermee op tafel. De foto bovenaan dit artikel is ook een voorbeeld van galaxy slijm.

 • Het zal niet lekker smaken als je het mengsel in je mond stopt.
 • Giet ml shampoo in een kom.

Dit kan je makkelijk doen door een paar theelepels glow in the dark verf toe te voegen aan n van gemeente alphen aan den rijn overleden bovenstaande recepten. Eigenlijk kan je hetzelfde doen met welke kleuren dan ook!

Het kan zijn dat je het slijm opnieuw een kwartier moet bevriezen als het te vloeibaar wordt. Maar hoe maak je nu zelf slijm. Het valt niet te ontkennen dat slijm leuk is om mee te spelen, hoe oud je ook bent.

Slijm maken met lenzenvloeistof en lijm

Je kunt tevens maïzena of bloem over het mengsel strooien, als je dat in huis hebt. Shampoo en maïzena gebruiken Shampoo en zout gebruiken Shampoo en tandpasta gebruiken. Het kan zijn dat je het slijm opnieuw een kwartier moet bevriezen als het te vloeibaar wordt. Wanneer het slijm lang genoeg in de vriezer heeft gestaan zal het stevig geworden zijn en kun je ermee gaan spelen.

Zet het mengsel van shampoo en tandpasta in de vriezer. Natuurlijk kan eetbaar slijm niet ontbreken op dit lijstje. Maak het slijm indien nodig dikker of dunner. Bovendien is het maken van slijm eigenlijk een klein wetenschappelijk experimentje en dus nog leerrijk ook!

Slijm maken met shampoo In dit artikel: Lijm kan je verkrijgen in bijvoorbeeld de Action en ook onder de naam schoollijm of kinderlijm?

Slijm maken met borax en lijm

Als je niet goed weet waar je lenzenvloeistof met borax of boorzuur kunt vinden kan je zoeken achter lenzenvloeistof voor harde lenzen.

Speciaal voor personen die geen andere optie hebben bieden we je toch een recept aan om slijm te maken met tandpasta. We kunnen nog een stapje verder gaan en ons slijm tot leven wekken door het magnetisch te maken.

Gebruik bij voorkeur een dikke shampoo. Wanneer je over n van deze ingredinten beschikt kan je sowieso beter hoe maak je slijm met scheerschuim en shampoo ander recept op deze pagina proberen! Slijm met shampoo en mazena vereist maar drie ingredinten die iedereen wel in huis heeft, is makkelijk en is compleet borax vrij. Membuat Slime dengan Sampo , Espaol: Roer met je lepel door het mengsel.

Tandpasta die niet puur korte tekst bij overlijden moeder gel bestaat werkt ook maar minder goed.

Als je echter stilstaat zou je er in zakken.

Account Options

Membuat Slime dengan Sampo , Español: Een echte aanrader, of je nu doorzichtige of niet-doorzichtige slijm wilt. Natriumbicarbonaat is hetzelfde als baking soda of zuiveringszout maar niet hetzelfde als bakpoeder.

Het volgende recept dat we bekijken op deze lijst is een beetje uniek aangezien het een manier is om slijm te maken zonder lijm en zonder borax of andere typische ingrediënten.

Met doorzichtige lijm krijg je doorzichtige slijm terwijl witte lijm je niet-doorzichtige slijm geeft. Lm slime bng du gi v kem nh rng , Bahasa Indonesia: Wanneer je de lijm toevoegt kan je ook het ijzerpoeder toevoegen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.04.2019 11:05 Charèl:
   Heb je ooit speelgoedslijm gekocht of slijm in de klas gemaakt? Je kan daarnaast ook glitterlijm gebruiken.

  Ten anker

  Vond