• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Nieuwe accu elektrische fiets trek

Gegevens
Gemaakt door: 11.04.2019
Auteur: Ines
Bekeken: 565

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Een ander nadeel is het wat slappe frame. Elektrische fiets accu revisie Trek T 40,7V 6,4Ah Uw Trek T fietsaccu reviseren kan bij gemakkelijk bij rebatt voor de beste prijs en kwaliteit.

Ik hoor dit vaak dat de accu's het zo maar ineens begeven. Rebatt bevindt zich al een ruime tijd in de revisie sector van E-bikes. Heel Marktplaats 70 resultaten voor 'accu trek'. Ik vind het een hele fijne fiets. Het verbaast me dus niet dat een nieuwe accu duur is, maar die electronica verslijt niet, alleen de cellen. Zodra de accu klaar is zullen we de accu testen op zijn werking en kijken of de accu zijn gewenste capaciteit behaald.

Hij laadde niet meer goed op. Over het geheel genomen een prima fiets. Deze accu past in alle trek fietsen Trek Powerfly LT4 plus Top fiets!!. Framehoogte is 53 cm met lage .

Max 30 km met maximaal power. Fietsen zijn compleet met display, accu en motor.

Veelgestelde vragen over de Trek accu

De huidige elektronica moet behouden worden, dus wanneer de accu in zijn geheel niet werkt, is revisie niet mogelijk. Verder is het frame en voorvork goed. Deze fiets gaat na onze vakantie via de fietshandelaar terug naar de fabrikant om dit te verhelpen. Over het geheel genomen een prima fiets. Ik vind het een hele fijne fiets. Of het nu gaat om een:

 • Een door ontwikkeling op de succesvolle charger, door de wens van meer meenemen heeft
 • Slechts km mee gereden.

Aan verlanglijst toevoegen   Voeg toe om te Vergelijken   E-mail Vriend, nieuwe accu elektrische fiets trek. Komt u er niet helemaal uit of de accu aan vervanging toe is, slechts 23 km gereden. Flexibiliteit, of dat het de juiste accu is. Trek Powerfly LT4 plus Top fiets!!.

Advertenties gerelateerd aan accu trek. Slechts eenmaal is de ondersteuning uitgevallen en dat was eigenlijk bij een noodstop, snelheid en kwaliteit staat bij ons voorop. Trek x highspeed Deze high speed fiets is nieuw, na opnieuw in- en uitschakelen reed de fiets terug normaal?

Waarom uw accu laten reviseren door Rebatt?

Grote voordeel van deze fiets vind ik dat je hem absoluut niet hoort en dat hij je niet plotseling vooruit duwt. Full battary used makes 30 km. Met onze productkennis weten we waar we op moeten letten om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen.

Bevalt tot nu toe prima, mooie fiets met sportief uiterlijk, normale herenfiets.

Veelgestelde vragen over de Trek accu Nieuwe accu elektrische fiets trek hoeveel jaar moet uw Trek accu vervangen worden. Sinds kort in het bezit van deze fiets, vanwege een hartkwaal. Verder is het frame en voorvork goed. Ik kon toen het binnenwerk bekijken: De accu van mijn partner geeft na opladen bij ecostand km.

Kosten volgens mij veel minder dan euro .

Wat moet ik doen om me elektrische fiets accu te laten reviseren?

De laatste weken is hij meer bij de fietsenmaker dan dat ik er gebruik van kan maken. Waarom uw accu laten reviseren door Rebatt? Trek T Aangeboden trek t Het is moeilijk om dingen te maken die lang meegaan.

Kosten volgens mij veel minder dan euro

Het is niet moeilijk om een fietsenfabriek te starten. De laatste weken is hij meer bij de fietsenmaker dan dat ik er gebruik van kan maken. Wat is het bereik van een Trek accu? Motor in het achterwiel en het rijdt prima! Verder nog geen lekke banden of noemenswaardige pannes. S'middags nog lekker een ronde…. Goed werkende elektrische Trek T Navigator Hierbij bieden wij een zeer nette en goedwerkende trek t lied maken op melodie dames fiets aan, nieuwe accu elektrische fiets trek.

Bel mij terug

Kennelijk geen onderdelen op voorraad of een veelvoorkomend probleem. En bij de 2e keer 72 km.? Ik fiets elke dag naar mijn werk 30 kilometer het is een onbetrouwbare fiets heb dit stuk ook regelmatig moeten lopen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Lichte gebruikers sporen maar daar wordt hij ook heen…. Zo goed als nieuw   0!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.04.2019 10:07 Joakim:
   Ik hebben 4 weken geleden 2 Trek fietsen gekocht.

  Ten anker

  Vond