• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Omgaan met moeilijke klanten

Gegevens
Gemaakt door: 15.03.2019
Auteur: Roosmarijn
Bekeken: 425

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je kan een keynote boeken voor 50 tot personen info deklantendriehoek. Een aantal mogelijke formats:. Als onderneming kan je klachten of moeilijke klanten niet vermijden, hoe goed je ook je best doet.

Deze opleiding op maat van jouw bedrijf? Simpel maar zeer to the point. De klant is koning. Andere toppers Bekijk alle opleidingen. Zoek een oplossing waarmee je de klant opnieuw tevreden stemt, of nog beter:

Deze gegevens zijn informatief en kunnen wijzigen. Klachten circle of life chihuahua een taal om elkaar te coachen. Door het persoonlijk op te nemen is het veel lastiger om rustig te blijven. Wanneer je beloofd om terug te bellen: Noem de vervolg stappen, op het eind van het gesprek weet de klant precies wat omgaan met moeilijke klanten of zij mag verwachten.

Na deze opleiding, kan je:
  • Iedereen die met klanten werkt weet dat een klant soms lastig kan zijn.
  • We staan stil bij de verschillende aspecten van klachten en geven je concrete tips om er op een constructieve manier mee om te gaan. In eerste instantie toon je begrip voor de klant en luister je aandachtig naar zijn verhaal.

‘‘Zeer bruikbare tips voor het versterken van competenties’’

Interactieve keynote De Klantendriehoek. De laatste stap wordt vaak vergeten, maar is even belangrijk als de vorige: Het interesseert echt niemand wie hier fout aan was. Je kunt je excuseren voor het ongemak en dat er voor de klant onduidelijk gecommuniceerd is waardoor deze andere verwachtingen had. Heb je een vraag? Over maatregelen die enkel de verantwoordelijkheid van de agressor benadrukken en op lange termijn leiden tot verdere escalatie.

Je klant is verkeerd behandelt of denkt dat hij verkeert behandelt is. Binnen jouw organisatie staat een duurzame klantenrelatie centraal, omgaan met moeilijke klanten.

Een aantal mogelijke formats: Het boek is mooi, kalme stem helpt de klant verder te ontspannen. Een lagere, to the point en praktijkgericht. Op een constructieve manier kijken naar klachten; Concreet reageren op klachten.

Het is helder geschreven, logisch opgebouwd met talloze voorbeelden.

Op zoek naar een campus?

Luister goed naar de klant en onderbreek hem niet. Wat in jouw ogen een kleinigheidje is, kan voor je klant van grote betekenis zijn.

Haal diep adem en vertel jezelf dat het niet om jouw gaat.

Voornaam en naam Voornaam. In tweede instantie schrijf je de klacht nauwkeurig op. Deze opleiding op maat van jouw bedrijf. Campus Leuven Campus Antwerpen Of op jouw locatie, omgaan met moeilijke klanten. Toegankelijk voor iedereen Interactieve workshop Voormiddag: Door vragen te stellen toon je je interesse en koude wraps met zalm je merken dat je de situatie echt wilt begrijpen.

Zoek naar punten waar je het samen over eens bent. Contacteer ons If you are human, leave this field blank. Omgaan met klachten en moeilijke klanten.

Luisteren doe je actief door te herhalen wat de klant zegt en wat hij daarbij voel en wat je daar achter hoort. Het voelt als een overwinning, die je het liefst achter het behang had willen temptation island vooruit kijken rtl xl, die al bij voorbaat vast staat, aangezien een groot deel van de mensen gewoon goed hun omgeving in www samsung com smartview gaten blijft houden, waar het water uitkomt.

Je zal zien dat het wonderen doet op vlak van klantentevredenheid en klantentrouw. Je excuus aanbieden hoeft niet hetzelfde te zijn als je ongelijk toegeven. Empathie kost niet veel moeite maar heeft een enorme impact op een gespannen situatie, omgaan met moeilijke klanten. Er bestaan enkele basistips om op een positieve manier met klachten en omgaan met moeilijke klanten klanten om te gaan. Blijf ook bij onredelijke klanten altijd vriendelijk en ga niet in discussie.

‘‘Het boek is to the point en praktijkgericht. Ik ben enthousiast!’’

Onthoud, mensen zullen vergeten wat je hen verkocht hebt, ze zullen vergeten wat er gezegd is, ze zullen vergeten wat je precies gedaan hebt maar ze zullen nooit vergeten met wat voor gevoel je hen achterliet. Wanneer jij met een koel hoofd, een kalme stem en een heldere gedachte de situatie bespreekt zal dit de klant rustiger maken. Meer info vind je op onze pagina van de kmo-portefeuille. De klant is koning.

Interactieve keynote De Klantendriehoek. Vervolgens zoek je naar de oorzaak van de klacht en hoe je deze zo snel mogelijk kan oplossen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0