• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De blauwe sluis den bosch

Gegevens
Gemaakt door: 14.04.2019
Auteur: Şevval
Bekeken: 712

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik kom er heel graag! Samen met Teun hadden we vantevoren een speciaal menu samengesteld, in combinatie met de juiste wijnen.

De Blauwe Sluis op 25 juni Op een mooie locatie gelegen en met een mooi uitzicht over de maas kan je heerlijk zitten. Diëten Vegetarisch Glutenvrij Lactosevrij. Restaurant De Blauwe Sluis Geclaimd. Mooie kaart voor ieder wat wils. Ze noemen het een huiskamerrestaurant en zo voelt het ook. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels.

Mooi voorafje, leuke manier van presenteren van de gerechten. Leuke avond gehad,heerlijk gegeten. Hele leuke en mooie locatie, over. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Goede kaart, lekker hoofdgerecht en chocolade toetje wat diner volledig af maakte.

De derde persoon een man keek af en toe wat rond op het terras, maar gaf ons juist de indruk geen overzicht te hebben.

Meer informatie

Afgelopen weekend bij toeval weer eens terecht gekomen bij de sluis. Hoe was jouw ervaring? Laat je fantasie de vrije loop als de menukaart van De Blauwe Sluis wordt gepresenteerd en laat je verrassen door kwaliteit, ambiance en gezelligheid.

De biefstuk was daarentegen zeldzaam mals met een uitstekende saus. Al met al was het zeker niet slecht. Wel is het aardig aan de prijs. Lees ook onze privacyverklaring.

 • Streek- en seizoenskaart nu ook asperges.
 • Echt een fantastische kwaliteit aan eten en drinken. Beoordeeld op 21 juli via mobiele applicatie Lekker gegeten:

Beoordeeld op 4 februari via mobiele applicatie Diner. Het ontvangst was hartelijk. De bij geserveerde groente hadden wat langer gekookt mogen worden. Het natuurlijk genieten begint nu…en dat is lekker. En een sfeervol restaurant?

De asperge-kaart is zeker aan te raden! Bovendien was er genoeg vis van de rivier en wild uit de polders. Er zijn betere restaurants die gastvrijer en klantgerichter zijn als alternatief. Echt een fantastische kwaliteit aan eten en drinken.

Op ons verzoek is de achtergrondmuziek iets teruggeschroefd wat de akoestiek ten goed kwam. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Heel lekker gegeten bij dit leuke restaurant. Is dit een plek waar je ingredinten koopt om je eigen maaltijd te bereiden.

Waarderingen en beoordelingen

Op onze gevel maken wij kenbaar dat honden binnen niet zijn toegestaan. Wij hebben ontzettend lekker gegeten zondag. Een prettige ontvangst, heerlijk eten en drinken en een bediening die niets te wensen overliet!!

Met z'n vieren hier gegeten. Hierin worden wij bijgestaan door onze buren en streekgenoten, zoals o.

 • Heeft dit restaurant een brede ingang die geschikt is voor een rolstoel?
 • Op ons verzoek is de achtergrondmuziek iets teruggeschroefd wat de akoestiek ten goed kwam.
 • Restaurant De Blauwe Sluis Geclaimd.
 • Ook ons zie je er voorlopig niet weer.

Streek- en seizoenskaart nu ook asperges. Op een mooie locatie gelegen en met een mooi uitzicht over de maas kan je heerlijk zitten. Onze bestelde biertjes kenden geen schuimkraag meer.

We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Diten Vegetarisch Glutenvrij Lactosevrij. Beoordeeld het weer in weerterbergen 19 oktober via mobiele applicatie Weer terug.

Heerlijk voorgerecht " van alles een bietje" schitterende etagere met de heerlijkste gerechten vlees,vis worst kaas prachtig opgemaakt? Het eten is redelijk, maar de bediening mag best wat vriendelijker, de blauwe sluis den bosch.

Hoe was jouw ervaring?

Het was zeker niet onplezierig. TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Zitruimte 64 zitplaatsen Maximaal 64 personen in één groep.

De service was rommelig! Deze unieke plaats aan De Maas zal u doen onthaasten en verzoekt u om tijd en stress te vergeten? Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Bedankt voor je hulp.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.04.2019 23:42 Rocco:
   Geen geren, fijne bediening en mooie smaken. Hierin worden wij bijgestaan door onze buren en streekgenoten, zoals o.

   27.04.2019 12:44 Fatiha:
   Sfeer is erg goed.

   02.05.2019 03:35 Macy:
   Heerlijk gegeten afgelopen zondag.

  Ten anker

  Vond