• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ouder kind tandem huren limburg

Gegevens
Gemaakt door: 12.04.2019
Auteur: Moniek
Bekeken: 111

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Op deze locaties kan je kiezen voor bijvoorbeeld de fietstrein of de fietsmix of een combinatie van deze fietsverhuur arrangementen De meeste locaties bieden ook de mogelijkheid om gezellig te starten met een stuk vlaai en de dag te eindigen met een pannenkoek of een bbq, zodat je familiedag of personeelsfeest van A tot Z is georganiseerd. Het was mijn beurt om de familiedag te organiseren en we hadden al zoveel dingen gedaan dat het dit jaar eens tijd werd voor iets anders.

Je boekt je arrangement heel eenvoudig direct bij de betreffende locatie.

Klik hier voor meer informatie en beheeropties. Voorzien van een extra lange bagagge drager. Dus met de hele familie op de fietstrein. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze voorwaarden. Nog in goede staat. Ook hier staan met uw zoekertje?

Voetgolf Bij Geelenhoof is het mogelijk om vr of na de tandemtocht voetgolf te spelen. Weinig gebruikte tandem, great britain birmingham. Zo zag ouder kind tandem huren limburg de Maas nog nooit. De succesformule voor een dagje vertier.

Comfortabel want door de rechte zithouding minder zadelpijn en makkelijker fietsen. Degelijke fiets, ouder heeft een goed zicht op kind vooraan.

Familiedag organiseren Bedrijfsuitje organiseren. Tandemverhuur Apeldoorn heeft meer dan 10 tandem gebruiksklaar staan. Pedal Power klassieke stalen afneembare tandem.

Search result

Heeft u een feestje, huwelijk of gewoon een dagje fietsen met vrienden op de planning staan? Mooie tandem met drie versnellingen en in orde! Met een elektrisch ondersteuning die prima helpt een moeilijk stukje te overwinnen kun je met onze USVA Sinner Comfort's bijna over al komen. Contact Veel gestelde vragen Voorwaarden. Met de elektrische tandem kun je met trapondersteuning lekker fietsen met zijn tweëen zonder dat je veel last hebt van tegenwind of een bergje op.

Oude tandem, rijd maar er zouden nieuwe banden op moeten. Na afloop een heerlijke pannenkoek en bier.

Deze tandem is herspoten in het blauw en is bekleefd met hartjes. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden. Gasterie de Knip Als u terugkeert bij de tandems is er de mogelijkheid om een hapje te eten bij Gasterie de Knip. Wij zijn de grootste aanbieder op tandem gebied op de Veluwe.

Bij Geelenhoof is het mogelijk om vr of na de tandemtocht voetgolf te spelen.

Fietsarrangementen op vaste locaties

Tandemstang Trekhaak Tandem voor kinderfiets Tradeshopping. Nieuw 13 Nieuw Pedal Power klassieke stalen afneembare tandem.

Tandem in nieuwstaat Aluminium frame Carbon voorvork 7 versnellingen Ultegra derailleur. Met een elektrisch ondersteuning die prima helpt een moeilijk stukje te overwinnen kun je met onze USVA Sinner Comfort's bijna over al komen, ouder kind tandem huren limburg. Een unieke tour per boot en de fietstrein. Familiedag organiseren Bedrijfsuitje organiseren.

Speciale tandems voor kinderen Een dag met uw kind fietsen op de Veluwe met onze onder water tandem.

Ouder-kind tandems

Groepsvoordeel Tandemverhuur Apeldoorn heeft meerdere klassieke tandems klaar staan voor een unieke dag fiets plezier. Weinig gebruikte tandem, great britain birmingham. Tandem Gazelle Type Balance met 4 versnellingen in uitstekende staat. Yellow Rent gebruikt cookies om jou een optimale online gebruikerservaring te bieden.

Weinig gebruikte tandem, great britain birmingham? Gazelle 10 Gazelle Voorzien van een extra lange bagagge drager. Het was mijn beurt om de familiedag te organiseren en we hadden al zoveel dingen gedaan dat het dit jaar eens tijd werd voor iets anders. Gebruikt Gebruikt Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze voorwaarden, ouder kind tandem huren limburg. De succesformule voor een dagje vertier.

Ideale fiets om je samen met jonge kinderen te verplaatsen.

Fietstochten vind ik niet zo leuk, maar met de Quattro wel

Gazelle tandem Jaak Kerkhofs. Mooie retro tandem Gaat weg want wordt te weinig gebruikt. Alleen te huur in combinatie met normale tandems.

Tandem gazelle te koop DorienB. Geschikt voor alle leeftijden. Tandem retro Flandria Veerle Verstraelen!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.04.2019 04:39 Magdalena:
   Standaard krijgt u een tandem mee met zijtassen maar ook een van Raam tandem met inschakelbare vrijloop.

  Ten anker

  Vond