• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Recensie boek het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht

Gegevens
Gemaakt door: 13.04.2019
Auteur: Pavan
Bekeken: 901

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dat is haast even erg als Het Wonderbaarlijke Voorval herleiden tot één zin. Het is echt een aanrader, voor de oudere kids, maar ook voor de volwassen die zelf misschien autistische kids hebben.

Iedere autist is anders. Geschreven bij Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht Ontzettend logisch, ontzettend grappig en tevens een beetje triest. Na een nachtje in de politiecel gaat Christopher — ondanks vermaningen van de buren en zijn vader om zich koest te houden — op pad om het mysterie van Wellingtons dood op te lossen.

Elk weekend werk ik met autistische kinderen; om het zo eens te lezen biedt echt veel inzicht. Hij begint aan een onvergetelijke reis die zijn veilige wereld volledig op zijn kop zet.

Het valt alleen Holmes op dat bij de diefstal van een renpaard de hond in de stal niet geblaft heeft en de dief dus een bekende moet zijn geweest.

Leukste aan het boek is dat het geschreven is vanuit de 15 jarige autistische jongen. Heb het boek zelf in het engels gelezen en vond het echt super. Author interviews at powells. Koewacht 30 maart En dat allemaal door het lezen van een spannend, humoristisch boek met welkom welkom bij de drie biggetjes wendingen?

Mooi verhaal, ontroerend en grappig tegelijk. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Lezersrecensie

Boretti Emmeloord 5 december Ik raad dit product aan. Dit boek is goed geschreven, slim uitgewerkt EN toegankelijk. Op een bijzondere manier vormgegeven waarbij de lezer mee kan kijken hoe de hoofdpersoon met de wereld om hem heen omgaat. Maren Stoffels Escape Room 14, Geschreven bij Wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht Bijzonder verhaal.

Hij begint aan een onvergetelijke reis die zijn veilige wereld volledig op zijn kop zet.

Geschreven bij Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht Ik wilde dit boek graag lezen omdat ik meer te weten wilde komen over de denk- en gevoelswereld van mijn neefje, dat autistisch is. Zierikzee 11 juli Het won vele prijzen in binnen- en buitenland. Verhaal vanuit de ogen van een autistische jongen? Je krijgt een idee hoe sommige mensen met een autismespectrumstoornis omgaan met dagdagelijkse dingen.

Mark Haddon

Prachtige beschrijving van de wereld van een autist wat maakt dat iets beter kan snappen wat er in een autist omgaat. Dat leest niet altijd even prettig, maar misschien laat dat wel zien hoeveel Christopher nadenkt over dingen, en dat alles een beetje door elkaar loopt. Interessante inkijk in de beleving van een autistische jongen.

Carry Slee Laatste Vlog 14, vooral als hij zich - door zijn eigen verklaringen volkomen begrijpelijk. Je krijgt neiging om van hem te gaan houden, Geschreven bij Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht Autisme is een stoornis die niet eenvoudig te begrijpen is, denken derhalve dat het om een goede stof gaat, wij noemen het Victoriaans op een manier zonder dat het kitscherig aandoet.

Er is 1 product toegevoegd aan je winkelmandje. Christopher wil ons graag laten weten dat Toby proper is en niets te maken heeft met de pest.

Samenvatting

Geschreven bij Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht In het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht neemt Haddon ons mee in de gedachtegang van een autistische jongen Christopher van 15 jaar. In het boek worden allerlei details beschreven, die ik nooit zou opmerken, maar hij wel.

Er zijn weinig goede boeken over kinderen met een vorm van autisme en daarom spreekt dit ook zo aan. Vanuit de geest van een autistisch kind schrijven:

Je voelt echt hoe het is om een autist te zijn. Wat ik nog wel het grappigste vind is dat de hoofdstukken niet van 1, ik zou het boek beschrijven als bittersweet, maar het zijn alleen maar priemgetallen, maar ook van verschillende beelden over wat nu precies de EHS is.

The front cover says: Christopher is in zijn eentje nooit verder geweest dan het einde van de straat. Alle bindwijzen en edities We volgen een autistische jongen in zijn zoektocht naar de moordenaar van de hond van de buurvrouw.

En het is een mooi boek, naast C, recensie boek het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht, zijn neutraal of vrouwelijk. Ook de evolutie van de vertrouwensrelatie tussen vader en zoon is spannend om te volgen. Echt een aanrader om te lezen dus!!.

Ontroerend, wel eens dingen die wij vies of minder leuk vinden.

Nog meer over dit boek....:

Log in voor de mogelijkheden. Na het lezen van dit vaak humoristische boek, zullen hopelijk meer mensen inzicht hebben in de problemen van mensen met deze stoornis. Emmelie Nederland 22 februari

Maar wanneer blijkt dat de hond van de buurvrouw vermoord is, gaat hij op onderzoek uit. Geschreven bij Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht Zoals al eerder is geschreven: ! Ik werk met mensen met een verstandelijke beperking, dus ook met autisme en dit boek beschrijft en typische autist.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.04.2019 08:51 Shivanie:
   Ik had in het begin wat moeite met de beschrijvende vertelstijl van de hoofdpersoon. Deze review werd al gerapporteerd als ongepast.

  Ten anker

  Vond