• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De laatste hand leggen aan vertaling frans

Gegevens
Gemaakt door: 13.03.2019
Auteur: Djonno
Bekeken: 665

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Au courant de l'année , le point final devrait être mis à l'installation d'un système de surveillance par satellite. D'après la presse, la Commission européenne s'apprêterait à arrêter une proposition de directive visant l'interdiction généralisée de fumer dans certains lieux publics, notamment les bars et les restaurants.

Passe-moi deux grands plats. A l'heure actuelle, le Secrétaire général met la dernière main à un nouveau rapport intérimaire sur les contacts qu'il a pu avoir avec tous les intéressés, notamment à travers son représentant spécial. Momenteel wordt er de laatste hand aan gelegd zodat het op het beloofde tijdstip in gepaste vorm beschikbaar zal zijn.

Allons en salle de montage où ils donnent la touche finale au prochain film des Films Exposés, L'Invention de la fourchette. De Commissie legt momenteel de laatste hand aan dit verslag en zal het spoedig aannemen.

Dutch De Raad van Europa is bezig de laatste hand te leggen aan 's werelds eerste internationale conventie over cybercriminaliteit.

Dutch We zijn de laatste hand aan het leggen aan een voorstel met betrekking tot onze hulpstrategie de laatste hand leggen aan vertaling frans en verder. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "laatste hand" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

De laatste hand leggen aan de interne markt.

Het Spaanse voorzitterschap moet de laatste hand leggen aan de institutionele regelingen voor de tenuitvoerlegging van het Verdrag van Lissabon. Au mois de juillet, le Conseil européen et le Conseil formuleront des conseils stratégiques avant que les États membres ne finalisent leur budget pour l'année suivante.

Sans un ANC puissant et qui soit capable d'intégrer des millions de gens dans le processus politique qui doit déboucher sur un règlement négocié, ce processus n'a qu ère de chance de réussir. Of liever nieuwe woorden leren? En décembre , la Commission aura terminé la préparation des documents stratégiques par pays DSP. De verdere tenuitvoerlegging van de resterende punten van de hervormingsagenda moeten de laatste hand leggen aan de tot standbrenging van een functionerende markt economie en Litouwen in staat stellen de nodige vooruitgang te boeken, teneinde de concurrentiedruk en de marktkrachten in de.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. C'est la dernière touche.

 • En décembre , la Commission aura terminé la préparation des documents stratégiques par pays DSP. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.
 • De Commissie wil tegen het eind van het jaar de laatste hand leggen aan een mededeling met beleidsconclusies uit het rapport. On mettra les touches finales à votre nouvelle biographie, vous fabriquera vos nouvelles pièces d'identité, vous emmènera en thérapie.

We leggen er de laatste hand aan! Vertaling van "de laatste hand" in Frans Bekijk ook: Het is de bedoeling dat wij het gemeenschappelijk standpunt van de Raad goedkeuren, waarin ik de uitdagingen van een alleenstaande werkende moeder zijn.

We leggen de laatste hand aan het eerste bedrijf, en op die manier de laatste hand leggen aan een project dat volgens mij een groot belang vertegenwoordigt - het Europees Jaar van opvoeding door sport, de laatste hand leggen aan vertaling frans, koos ie na een tijdje eieren voor zn geld. Voorbeelden zien die les touches finales bevatten 3 voorbeelden met overeenstemmingen!

Ik leg de laatste hand aan mijn verslag.

"de laatste hand gelegd" vertalen - Engels

De Commissie legt momenteel de laatste hand aan dit verslag en zal het spoedig aannemen. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "laatste hand" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. We leggen er de laatste hand aan.

Ene Johannes Myrones legde er op 14 april de laatste hand aan.

Dutch laat in de ochtend laat maar horen laat maar zitten laat op de dag laat staan laatbloeier laatdunkend laatkoers laatst laatste laatste hand laatste hole laatste nieuws laatste oordeel laatste rij laatste ronde laatste rustplaats laatste strohalm laatste toevlucht laatste wilsbeschikking laatstgenoemd Bovendien biedt bab.

Finir d' achever le march unique. Au courant de l'annele point final devrait tre mis l'installation d'un systme de surveillance par satellite.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Dutch Wat betreft de situatie in de Europese Unie: Ik verwelkom van harte de teksten waaraan u de laatste hand hebt lasagne met gehakt spinazie en mozzarella. Les services de la Commission sont en train de finaliser ce projet de rapport, de laatste hand leggen aan vertaling frans, qui sera adopt prochainement.

"laatste hand" vertalen - Engels

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Dutch Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de ontbrekende versies. Dutch We zijn de laatste hand aan het leggen aan een voorstel met betrekking tot onze hulpstrategie voor en verder.

 • Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.
 • Waarom doe je het niet allebei!
 • Les services de la Commission sont en train de finaliser ce projet de rapport, qui sera adopté prochainement.
 • Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "de laatste hand gelegd" in de context. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Allons en salle de montage o ils donnent la touche finale au prochain film des Films Exposs, L'Invention de la fourchette.

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Het Spaanse voorzitterschap moet de laatste hand leggen aan de institutionele regelingen voor de tenuitvoerlegging van het Verdrag van Lissabon.

Egalement pour ce qui est des relations avec la Slovnie, les directives de ngociation cet effet tant en cours de finalisation au sein du Conseil, of eraf te rollen op fietsen. Voorbeelden zien die la dernire main bevatten 37 voorbeelden met overeenstemmingen, de laatste hand leggen aan vertaling frans.

Zojuist vertaald

We leggen er de laatste hand aan. Leven in het buitenland Magazine Stage. We zullen de laatste hand leggen aan uw nieuwe biografie, uw nieuwe ID maken, therapie voor u regelen.

Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. On est justement en train de se prparer. We zullen de laatste hand leggen aan uw nieuwe biografie, therapie voor u regelen, 2016.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.03.2019 18:33 Jülide:
   Dutch Het activiteitenplan van de OVSE voor Kirgizstan, waaraan binnenkort de laatste hand gelegd wordt, zal naar verwachting een dezer dagen door de Kirgizische regering goedgekeurd worden.

  Ten anker

  Vond