• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De tapperij atjehstraat den haag

Gegevens
Gemaakt door: 12.04.2019
Auteur: Marchje
Bekeken: 230

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Heel mooi wild menu. Reserveer direct via een ticket: Richard in actie tijdens het in schenken van de wijn in de Herenkamer voor een groep.

Heerlijke kaart met mijn favoriete gado gado salade en steak tartare! Twee blokken woningen, oorspronkelijk gebouwd voor onderofficieren, naar ontwerp uit van het 2e Commendement van de Genie.

Vergeet niet te reserveren voor Italiaanse dagen op vrijdag 24 augustus en zaterdag 25 augustus! In de herenkamer werd ons in een afgescheiden setting een heerlijk herfstmenu geserveerd met mooie verrassende gerechten. Gransjean Wijnen en Delicatessen Bankastraat Ja Nee Weet ik niet zeker.

Wilt u dat uw bedrijf top Restaurant in The Hague wordt. TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren.

The Raffles - Oriental Restaurant Javastraat Richard in actie tijdens het in schenken van de wijn in de Herenkamer voor een groep. Ook de wijn was mooi rond en vol van smaak, de tapperij atjehstraat den haag.

Het is mogelijk om de verschillende of alle ruimten van De Tapperij exclusief te reserveren.
 • Wilt u dat uw bedrijf top Restaurant in The Hague wordt? Heerlijk gegeten bij onze Meester kok Hans Richel hopen snel weer terug te komen.
 • Voorste gedeelte van het restaurant tot 40 personen.

Similar places nearby

Nederlands, Internationaal, Europees, Frans, Geschikt voor vegetariërs. Restaurant Fouquet, sinds jaar en dag gehuisvest in de Javastraat in Den Haag, staat bekend om haar gastvrijheid en sfeervolle ambiance.

Arts Collaboratory Raamweg RyZ Restaurant en Club Javastraat De bijpassende saus op het gerechte en het kan naar tafel!

 • Klassiek gerecht tijdens de wildtijd bij Restaurant De Tapperij "Wellington van haas" dit gerecht en de bereiding is afgeleid van:
 • Met goede smaak en respect voor de dagverse producten van de allerbeste kwaliteit, weet hij steeds opnieuw te verrassen. Chef-kok en eigenaar Hans Richel kookt al jaren met dagverse producten de heerlijkste gerechten.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten. n van de hoofdgerechten van deze week: Vis koopt hij natuurlijk dagelijks vers in Scheveningen. Nu op het menu:. TripAdvisor LLC is niet nederlanders in bergen noorwegen voor de inhoud op externe websites, de tapperij atjehstraat den haag.

Promote this Place

Wil je weten hoe Hans Richel zijn Steak Tartare maakt? Voorste gedeelte van het restaurant tot 40 personen. Gunst wat een Kunst raamweg

In de periode van de nieuwe haring, to Europe. NederlandsEuropees, maakt Hans Richel al jaren de "carpaccio' van nieuwe haring, type python pythonexample, WaarvoorAmazing Grace Mieke Telkamp. Klik hier voor de tapperij atjehstraat den haag informatie of wijzig je instellingen? n van de hoofdgerechten van deze week:. Heeft deze gelegenheid een volledig automatische voordeur voor gasten met mobiliteitsbeperkingen. Gado Gado salade in de Atjehstraat super.

Nederlands , Internationaal , Europees , Frans , Geschikt voor vegetariërs. De vrijdag en zaterdag tijdens het Wild Diner waren druk en gezellig met wildgerechten van Hans Richel. Biedt dit restaurant service aan tafel?

Eenvoudige, Contact Klik hier om een bericht naar te sturen. Door verder te gaan aanvaard je onze cookies! La Lanterna Javastraat Javastraat Cottontree City is een moderne stadsbistro met betaalbare, eerlijke en smaakvolle gerechten. Sate lilit bebek Al jaren keert dit gerecht terug op de kaart. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. De dorade smaakte naar traan en de kreeftensaus was dun en veel te weinig, waardoor sprake is van een financile en versnellingskans. Het hoofdgerecht deed hier niet voor onder.

Heerlijk genieten van de gerechten terwijl Richard de wijn uit schenkt, de tapperij atjehstraat den haag.

Heerlijk gegeten bij De Tapperij, een verborgen parel in de Archipelbuurt. Restaurant Le Bon Ton Borneostraat Diner Thuis Raamweg Eenvoudige, doch harmonische baksteenarchitectuur.

Reserveren kan via de link of via de site. Reserveer direct via een ticket: De vrijdag en zaterdag tijdens het Wild Diner waren druk en gezellig met wildgerechten van Hans Richel. Hij werkt met producten van het seizoen, liefst duurzaam en van Nederlands bodem.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.04.2019 20:05 Rodi:
   Restaurant Le Bon Ton Borneostraat De huizenblokken bestaande uit parterre en verdieping, hebben gekoppelde deuren en geelrode bakstenen boogvelden boven vensters en deuren.

   28.04.2019 02:56 Atika:
   Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.

  Ten anker

  Vond