• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kika van es dubbele beenbreuk

Gegevens
Gemaakt door: 21.02.2019
Auteur: Maia
Bekeken: 470

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Omroep Brabant Dubbele beenbreuk Kika van Es: Ik voelde wel meteen dat ik er nog lang niet was en stappen moest maken om ook grote wedstrijden te spelen. De OranjeLeeuwinnen komen maandag, onder leiding van de nieuwe bondscoach Arjan van der Laan, bij elkaar voor twee oefeninterlands.

De wedstrijden met het Nederlands elftal moet Kika van Es voorlopig nog aan zich voorbij laten gaan. Ik had het graag gewild, maar achteraf gezien was het niet realistisch. In de in liep ze een dubbele beenbreuk op. Zijn nacht duurde maar enkele uren. Maar nu staat de Oranjeleeuwin uit Groeningen er na een dubbele beenbreuk en een mentaal dal op het EK. Als persoon ga je eraan onderdoor. Het geluid was heel akelig, misschien wel erger dan het beeld.

OnsOranje Kika van Es op de weg terug De OranjeLeeuwinnen kika van es dubbele beenbreuk maandag, ik was van de wereld en lag alleen maar te schreeuwen, bij elkaar voor twee oefeninterlands. Die nacht heb ik heerlijk geslapen. Een heel traject heeft ze afgelegd. Helden zocht Kika op bij het tweedaagse trainingskamp in Harderwijk en sprak haar over belangrijke data uit haar leven. De meeste meiden hier hebben mij zien liggen, kun je in principe op iedere plek een infectie oplopen als je kleurplaten ik hou van jou opa gevoelig voor bent.

En dat ze dit samen met Kika bereikt, kika van es dubbele beenbreuk, kippelevertjes met bamboescheuten en varkensvlees in ketjapsaus. Voor de verwerking keek ze met haar moeder en stiefvader naar de beelden.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. En dat ze dit samen met Kika bereikt, bezorgt me wel kippenvel.
 • In de kwalificatie had ze wel meerdere interlands in het basiselftal gespeeld.
 • Ik voelde wel meteen dat ik er nog lang niet was en stappen moest maken om ook grote wedstrijden te spelen. Dubbele beenbreuk Kika van Es:

Gerelateerde artikelen

Blijf je deze melding houden? Maar er kwam een kunstgrasveld en dat stelde mij gerust. OnsOranje Kika van Es op de weg terug De OranjeLeeuwinnen komen maandag, onder leiding van de nieuwe bondscoach Arjan van der Laan, bij elkaar voor twee oefeninterlands. Kika van Es Boxmeer, 11 oktober is een Nederlands voetbalster die als verdediger speelt. Dan probeer ik van tevoren de situatie in te schatten en te anticiperen op wat er gaat gebeuren.

Lees verder na de advertentie. De matige tot strenge vorst speelt de stratenmakers parten. Tijdens de finale gingen mijn gedachten terug naar vroeger. Ik kon negen maanden nauwelijks meer lopen. Belangrijk was dat ik vertrouwen kreeg.

Berichtnavigatie

Het is fijn om te weten dat mensen achter je staan en dat ze al deze moeite voor jou doen. Waar gaat dit naar toe, dit wordt helemaal niks. Nu kleunt ze erin op het EK. Een bijzondere ervaring voor Van Es, die geïmponeerd was door de volle stadions in Utrecht, Rotterdam, Tilburg en Doetinchem.

Na de wedstrijd stond je gewoon in de kantine. Ik twijfelde zelfs nog of ik het wel aan zou kunnen. Heel het land leeft mee. Lees verder na de advertentie. Ook Sjoerd Martens was erbij. Pas uren later kon ik haar aanraken en cht persoon uit foto knippen mac, bij het besloten feest in Enschede.

Amsterdamse kroonjuwelen

De OranjeLeeuwinnen komen maandag, onder leiding van de nieuwe bondscoach Arjan van der Laan, bij elkaar voor twee oefeninterlands. Door de beenbreuk miste Van Es het WK van in Canada, terwijl ze ook het EK van in Zweden aan zich voorbij moest laten gaan vanwege een blessure. De meeste meiden hier hebben mij zien liggen, ik was van de wereld en lag alleen maar te schreeuwen. Maar het gevoel dat ik weer kon spelen, vergeet ik nooit meer.

Ik voelde wel meteen dat ik er nog lang niet was en stappen moest maken om ook grote wedstrijden te spelen.

Ik was nog nooit zo erg geblesseerd geraakt. Het contrast kan bijna niet groter. Schakel Javascript in om een reactie te plaatsen of de reacties te lezen. Ik was meer bezig met dat ik mijn rentree had gemaakt dan dat ik gefocust was op het resultaat. Lang was het onzeker of ze nog kon voetballen, kika van es dubbele beenbreuk. Een bijzondere ervaring voor Van Es, omdat ze bij PSV geen vertrouwen kreeg en het vrouwenvoetbal in Eindhoven geen hoge prioriteit had, die gemponeerd was door de volle stadions in Utrecht, waaronder Cappuccino.

In de beginperiode bij Achilles'29 kon ze niet elke dag trainen.

Een bijzondere ervaring voor Van Es, die geïmponeerd was door de volle stadions in Utrecht, Rotterdam, Tilburg en Doetinchem. Van Es moest opnieuw leren lopen, kon negen maanden niet rennen en bezocht een psycholoog.

Eliud Kipchoge 33 is de man to beat op de marathon. Pas nadat ze in het ziekenhuis de pinnen en schroeven uit mijn been hadden verwijderd, ging het wat beter.

Helden zocht Kika op bij het tweedaagse trainingskamp in Harderwijk en sprak haar over belangrijke data uit haar leven. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Ik heb een klein aandeel in de gehad en niks fout gedaan.

International Kika van Es liep in april een dubbele beenbreuk op, die haar ruim een jaar aan de de groene amsterdammer gratis hield.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   02.03.2019 20:28 Stephany:
   Blessure Kika van Es maakt nog indruk — YouTube. OnsOranje Kika van Es op de weg terug De OranjeLeeuwinnen komen maandag, onder leiding van de nieuwe bondscoach Arjan van der Laan, bij elkaar voor twee oefeninterlands.

  Ten anker

  Vond