• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Reishistorie anonieme ov chipkaart

Gegevens
Gemaakt door: 15.03.2019
Auteur: Taran
Bekeken: 282

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zowel op de anonieme kaart als op zijn persoonlijke kaart is er saldo "verdampt". Wil je een overzicht van een langere periode dan een maand?

Deze bon kun je gebruiken voor het declareren van reiskosten. Dreumes- en Peutertijd Soms sturen vervoerders de transacties later nog op. Klik op de knop 'Download pdf' of 'Download csv' rechtsboven je getoonde geselecteerde transacties. Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing.

Voor een busritje betaal je 4 euro bij aanvang en het busritje is 2. Rolt een bonnetje uit.

Wie weet hoe ik bij Connexxion de reishistorie van de kaarten kan opvragen. Inderdaad, om de transacties naar ons door te sturen. Je check-uit-transacties zijn standaard aangevinkt.

Saldo heb ik namelijk niet zoveel aan, ik weet dat er te weinig opstaat, je moet gewoon op de site van OV-chip zijn. Zo reishistorie anonieme ov chipkaart je een declaratieoverzicht:.

Dat heb ik dus braaf gedaan en dan houdt het op. Maar zie je dan alleen het saldo wat er op je anonieme kaart staat of kan je ook je reishistorie checken. Hoe maak ik een declaratieoverzicht?

Zo maak je een declaratieoverzicht:. Wil je een overzicht van een langere periode dan een maand? Maak dan meerdere overzichten. Je maakt als volgt een declaratieoverzicht: Bijvoorbeeld bij je werkgever of de Belastingdienst. Laatste tien transacties bij automaat Je kunt de laatste tien transacties en het huidige saldo van je kaart inzien.

Zo maak je een declaratieoverzicht: Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Alle transacties, van alle maatschappijen. Het kan voorkomen dat de vervoerder waarmee je gereisd hebt nog geen transacties heeft doorgestuurd, reishistorie anonieme ov chipkaart, bijvoorbeeld wanneer er werkzaamheden zijn aan het systeem. Je kunt dit overzicht openen of opslaan. Je declaratieoverzicht wordt aangemaakt.

Wijzigingen

Wat een waardeloze website! Dan kan het zijn dat het langer duurt voordat je de transacties ziet. Dat printen was overigens niet echt een optie, je kan hier alleen per transactie een bonnetje printen, geeen overzichtje ofzo. De kosten van je abonnement bijvoorbeeld een maand- of jaarabonnement kun je declareren.

Wij raden je aan n 1 maart de overzichten van het jaar ervoor te maken. Je declaratieoverzicht wordt aangemaakt. Wanneer zijn die daluren dan. Hij kreeg die vorig jaar cadeau bij aanschaf van een gepersonaliseerde kaart, reishistorie anonieme ov chipkaart. De geselecteerde transacties worden getoond als 'OV-reishistorie declaratie'. Soms sturen vervoerders de transacties later nog op.

Online aanvragen

Als je een kaart hebt gekoppeld aan je account, dan zie je meteen alle transacties die je hebt gemaakt tot 18 maanden terug. Daar zie je alle transacties, dus waar en wanneer je hebt in- en uitgecheckt, wanneer je je saldo hebt opgewaardeerd etc. Bussen moeten eerst op hun standplaats komen, om de transacties naar ons door te sturen. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan.

Vragen en antwoorden over Mijn OV-chip! Alle vervoerders in Nederland doen mee aan dit overzicht. Je maakt een declaratieoverzicht van je reiskosten via je OV-reishistorie. Dan kan het zijn dat het langer duurt voordat je de transacties ziet. Dit kan voor een persoonlijke kaart en anonieme kaart.

Deze bon kun je gebruiken voor het declareren van reiskosten. Delen van de website kunnen hierdoor niet goed reageren, reishistorie anonieme ov chipkaart. Dit kan met een persoonlijke en anonieme kaart.

Direct regelen

Dreumes- en Peutertijd Wil je een overzicht van een langere periode dan een maand? Je maakt een declaratieoverzicht van je reiskosten via je OV-reishistorie.

Je check-uit-transacties zijn standaard aangevinkt. Dit kan voor een persoonlijke kaart en anonieme kaart. Hoe werkt Mijn OV-reishistorie.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.03.2019 20:20 Gijs:
   Je kunt deze natuurlijk ook uitvinken. Uw browser ondersteunt geen javascript.

   22.03.2019 08:08 Dione:
   Ik kan er niets mee, ook geen kaartnummer toevoegen ofzo. Je kunt de laatste tien transacties en het huidige saldo van je kaart inzien.

   29.03.2019 19:03 Ashton:
   Wanneer zijn transacties zichtbaar?

  Ten anker

  Vond