• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De oude haven ridderkerk

Gegevens
Gemaakt door: 11.04.2019
Auteur: Andra
Bekeken: 838

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Onze krijtborden zijn onder handen genomen door Eva's Krijtborden Enzo. Conny's taarten en cupcakes Erasmuslaan 16 Ridderkerk, Wat is leuker dan een mooie taart voor iedere gelegenheid.

Net terug van vakantie en geen zin om te koken?

Onze oom kreeg zijn ijs prachtig geserveerd met '94 jaar' erop, gespoten met chocolade. Ik ben hier al erg vaak geweest, zowel prive als zakelijk en hier zat werkelijk niet 1 bezoek bij waar de ervaring minder was of dat er anderszins iets op aan te merken viel.

Verras je geliefde komende woensdag met een diner voor twee! Prima gegeten, geitenkaas-salade is een topper. Wat is uw favoriete combinatie?

Wat een prachtige dag. Deel op Facebook Deel op Twitter. Zaterdag 28 maart voor het eerst gegeten, gewoon voldoende. We werden vriendelijk welkom geheten en dit zette de toon voor de rest van de avond: Reserveren kan op telefoonnummer: Ook deze maand hebben wij weer ons best de oude haven ridderkerk om een heerlijk maandmenu samen te stellen.

We zijn hier met vrienden wezen eten net voor we naar een whisky proeverij zouden gaan.

De bediening is super en klantvriendelijk, het publiek vriendelijk en hartelijk.
 • Idee, misschien meer gebruik te maken van de overige ruimte. En een vlotte vriendelijke bediening.
 • Wij wensen u fijne feestdagen! Of u nu op zoek bent naar een heerlijke lunch, diner,kopje koffie of een een gezellige borrel, het Koningsplein in Ridderkerk heeft het allemaal.

Met wie moet jij komende week echt even lekker lunchen? Ben jij tussen de jaar en op zoek naar een leuke bijbaan, bel ons op of mail ons restaurantdeoudehaven gmail. Maar wij betalen toch ook de best wel dure prijzen?!! Ed Slob 16 punten. Ook ziet het er schoon uit. Zeker een plaats om terug te gaan.

We werden allervriendelijkst ontvangen.

 • Gisteravond bij de Oude Haven gegeten. Van taperij tot complete buffets, wij kunnen leveren op maat.
 • Koningsplein Ridderkerk Koningsplein 1 Ridderkerk, Of u nu op zoek bent naar een heerlijke lunch, diner,kopje koffie of een een gezellige borrel, het Koningsplein in Ridderkerk heeft het allemaal. Tot snel in De Oude Haven!

Idee, het Koningsplein in Ridderkerk heeft het allemaal. Al deze overheerlijke producten bezorgd krijgen kan natuurlijk ook. Het eten is altijd uitstekend. Kom van ons nieuwe maandmenu genieten op het terras. Kleijn Transport Nieuwland Parcmisschien meer gebruik te maken de oude haven ridderkerk de overige ruimte.

Hoe was jouw ervaring?

Een lunchroom met een verhaal, waar mensen met een beperking de kans krijgen als werknemer midden in de samenleving te staan. Over   Privacybeleid   Login. Vlotte, vriendelijke dames in de bediening.

Het personeel is erg vriendelijk? Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. Van taperij de oude haven ridderkerk complete buffets, wij kunnen leveren op maat.

Je keek er al naar uit in september en nu is het 5 december! Ook voor de rokers die willen roken is er een aparte ruimte.

Contactgegevens

Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen. De aller aller allerlekkerste rundercarpaccio eten wij bij de Oude Haven! Wij wensen u een fijn Pinksterweekend! Het eten is heel lekker.

Dan zijn wij op zoek naar jou. Burger Wagser Bark 1, De oude haven ridderkerk. Wij zoeken een spontane collega voor in de bediening.

Eendenborstfilet met garnituur van gebakken champignons en spek. Denk hierbij aan een kinder verjaardag, enthousiaste full-time kok om ons keukenteam te komen versterken, een bruiloft of een personeelsfeest. Of het nu gaat om een gezellig diner, zwemdiploma of zo maar.

Wij hebben er op 12 december met 4 personen gegeten?

Zelf woon ik al 4 jaar in ambacht ik heb nooit geweten dat ik zo dichtbij zo heerlijk kon eten. Ben jij gemotiveerd om onze gasten in de watten te leggen? Gisteravond bij de Oude Haven gegeten.

We werden allervriendelijkst ontvangen. Bel gerust - 21 Of het nu voor een zakelijke afspraak is of gewoon gezellig met vriendinnen: Enige wat ik wel vond is dat we redelijk lang moesten wachten op het eten!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.04.2019 13:51 Cemile:
   Met de familie nieuwjaarsdag uit eten geweest.

   29.04.2019 14:03 Quirina:
   Wij zijn op zoek naar een nieuw afwastalent.

  Ten anker

  Vond