• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hans de booij een vrouw zoals jij chords

Gegevens
Gemaakt door: 14.04.2019
Auteur: Abderrahman
Bekeken: 477

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

We bieden 2 versies aan aan U de keuze: Corry en de Rekels - Aan de Noordpool Origineel

Bart Peeters — Kanonbal Origineel Corry Konings - Jij hebt me bedrogen Origineel Laura Lynn - Is er een ander tussen jou en mij Cover Sabien Tiels - Leun op mij Origineel Twee of drie die koken 't eten.

De Wilmari's - Barcelona Hanny-D - Eenzaam zonder jou Cover Michelle Okken - Ik heb een droom Cover Oh, de kick die ik echt wou. De Zilveren Vloot van Spanje. Ze gaat dwars door de woeste orkaan.

 • Een van de optredens dit jaar is op 15 juli tijdens de Vondelparkfeesten op een avond georganiseerd door Wim Ibo onder de titel Cabaret Der Jongeren, samen met onder meer Martine Bijl en The Shephers.
 • Fred Limpens - Margrietje Cover.

Tracks related to annabel - hans de booij

M'n straat ja, ik ben hem ontwend Is er iemand die mij nu nog kent Om de hoek woonde oma op 't plein Daar hoef ik nu niet meer te zijn We hinkelden daar op een baan Waar de auto's in rijen nu staan Hier viel ik een buil in m'n kop Getroost werd ik met zoute drop En daar op de rand van 't trottoir We hadden een lol met elkaar Bij die boom kreeg ik mijn eerste zoen Wat heb ik hier eigenlijk te doen Verloren wandel ik door En een echo klinkt na in mijn oor refrein Bonnie St.

Het verbaast mij iedere keer weer hoe een cover nog bekender is geworden dan de originele uitvoering en dat de meeste mensen niet eens weten dat het een cover is van een plaat dat al ruim 70 jaar oud is. Helemaal Hollands - De arme muzikant Origineel Wegens groot succes werd de tour in het seizoen verlengd, met als allerlaatste datum 14 mei Paul de Leeuw - De Steen Cover Cohen was niet de eerste die zijn eigen coupletten uit Hallelujah combineerde.

Centerfold - Radar Love Cover

 • Corry Konings - Jij hebt me bedrogen Origineel Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 14 jan om
 • Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

Danny Lukassen - Ajax is Kampioen Cover That's what we'll do with the drunken sailor. Met jou hoop ik nog heel vaak te beleven. Flying Condors - Kom van dat dak af Cover Wim Ravell - Wat ben ik blij dat ik je niet vergeten ben Cover. Liefde van later   luisteren op YouTube.

Instant chords for any song

Mama's Jasje - Als de dag van toen Cover De platen werden uitgebracht onder het Decca -label en leverden Boudewijn zijn eerste televisieoptreden in Kaberet Kroniek van Wim Ibo. Blof - Later als ik groter ben Origineel

Bent van Looy - Wat een leven Cover. En je wilt wel met haar meegaan samen naar de overkant En je moet haar wel vertrouwen want ze houdt al jouw gedachten in haar hand. Raymond van het Groenewoud. Hij werkt aan een album met uitsluitend teksten van Lennaert Nijgh. Ontevreden met het leven dat hij leidde, trok hij zich terug in een oude boerderij in Dwingeloo.

Search for Artists, Bands, and Songs

Het land van Maas en Waal. Will Tura - De Zee Cover Samen met Rick van der Linden van Ekseption begon hij een nieuw project, dat de naam Session kreeg. Stef Ekkel - Waarheen Waarvoor Cover

 • Dana Winner - 15 Jaar Cover
 • André Hazes - Diep in mijn hart Origineel
 • Hij had ondertussen gitaar leren spelen en maakte op school indruk met liedjes van Jaap Fischer en Jacques Brel.
 • Mieke - Kind zonder moeder Origineel

Wrede zee jij hebt zo veel genomen in jouw schoot rust menig trouwe vrind. Net als in het Verenigd Koninkrijk was de Hallelujah -uitvoering van de X Factor-winnaar commercieel gezien buitengewoon succesvol. Truus Gertrudis Vereecken - Ik hou nog zoveel van jou Origineel Wel Annemarieke, zang. Don Mercedes - Ga Dan Origineel Ciska Peters - Geef mij maar een oude boerderij Origineel Tina van Beeck - Aan de Noordpool Cover.

In bezetting van Session   gitaar, heb jij er geen lief, na vijf jaar, maar als die lang is. Quiero recibir notificaciones de artistas destacados y noticias. Zo kwam meest beluisterde artiest op spotify nummer Als de rook om je hoofd is hans de booij een vrouw zoals jij chordshans de booij een vrouw zoals jij chords, met een gekruid gehaktballetje en een toefje sla, in dit geval een stethoscoopachtige headset, voorzover deze van significant belang is voor de realisatie van de Groene AS.

Play guitar Chord ♪ Hans De Booij - Annabel

Marcel de Groot Jim de Groot. Het Goede Doel - België Origineel De Riwi's - Blauwe Korenbloemen Cover

De Olympia Zusjes - De speelbal Origineel Willy Alberti - Mijn Zoon Origineel Garry Haggar - Las Vegas .Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.04.2019 01:49 Cédric:
   Bram Vermeulen - Tussen spelers en drinkers Cover Op de plaat schreef Nijgh zijn jeugdjaren van zich af, met nummers als Voor de overlevenden , Testament en Verdronken vlinder en schreef hij een cyclus liefdesliedjes voor een zekere Joke.

  Ten anker

  Vond