• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bruine roze afscheiding voor nod

Gegevens
Gemaakt door: 13.03.2019
Auteur: Syl
Bekeken: 462

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Tot 19 juli, toen ben ik voor het laatst ongesteld geweest en ik ben het nu dus al 11 weken niet. Wanneer ik afveeg zie ik witte en bruinrode klontjes. Kan iemand mij hiermee helpen?

Alles over de babyuitzet. Ik duim voor je!!! Reactie infoteur , Wanneer uw menstruatie voor uw veertigste levensjaar stopt terwijl deze voorheen normaal was, bent u te vroeg in de overgang gekomen. Sommige vrouwen krijgen zelfs gedurende de gehele zwangerschap iedere maand een doorbraakbloeding. Algemene malaise griep, ziek zijn Stress Stoornis van de bloedstolling Bepaalde medicatie o.

Doe maar eens een zwangerschapstestje. Toen ik naar de gynaecologe langs ging hiervoor zei ze me dat alles normaal was.

Vaak is er niks ernstigs aan de hand in geval van donkere menstruatie indien dit slechts enkele dagen aanhoudt en niet gepaard gaat met aanvullende klachten. Heb twee weken last gehad van onregelmatig bloeding. Ik hou het in ieder geval in de gaten, bruine roze afscheiding voor nod.

Geen idee waar het van kan zijn? Ik heb nu maar een stopweek gedaan met de pil, terwijl ik te koop aangeboden camping spanje een week met de pil door moest!

Gebruik nu de pil 2 oktober Reageer.

Het voelt nu helemaal niet alsof ik ongesteld ben. Maria M · Het is jouw keuze om de pil te gebruiken, maar cyste gevoeligheid en bruine menstruatie kan juist te maken hebben met oestrogeendominantie en worden uitgelokt door bepaalde anticonceptiepillen. Ik slik op doktersadvies al ruim 2 jaar de pil, drie strips achter elkaar en dan een stopweek.
  • Voor de rest voel ik me perfect normaal, buiten veel stress doordat ik enkel bruinverlies heb.
  • Geen idee waar het van kan zijn.

Bruine afscheiding gedurende de menstruatiecyclus

Het is bij mij heel erg onregelmatig, soms duurt de ongesteldheid langer dan een week en soms maar een paar dagen, soms is er heel veel bloed en soms juist weinig. Als je je zorgen maakt, blijft het een goed idee om even contact op te nemen met je huisarts, al is het maar voor de nodige geruststelling.

Zo kan de innesteling gevoeld worden of…. Roze afscheiding door een innesteling De eerste roze afscheiding begint vaak al in de 3e week van de zwangerschap. Bij een medisch probleem is bruine afscheiding doorgaans niet de enige klacht.

Hallo, 3 dgn, zullen deze restjes je lichaam als eerste verlaten. Nina Hoi ik ben 13 jaar en ben nog nooit ongesteld geweest, bruine roze afscheiding voor nod.

Meepraten op het forum. Anderhalve week is langer dan gemiddeld, maar toch ook niet abnormaal. Hallo, ik ben twee weken geleden overgestapt van de Nuvaring naar de Evra-patch hormonenpleister. Kan iemand verklaren waar dit op lijkt.

4 of 5 weken zwanger

Ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet denken, want ik zit niet aan de pil. In het begin kunnen de bloedingen nog wat onregelmatig zijn en duurt het even voordat de werkelijke menstruatie als het ware doorbreekt.

Wat kan ik nu het beste doen? Kan iemand me helpen a.

Reageer op het artikel "Roze vaginale afscheiding: Voor bruine roze afscheiding voor nod rest voel ik me perfect normaal, buiten veel stress doordat ik enkel bruinverlies heb. We zijn nu een aantal maanden verder en ik word nog elke maand ongesteld, 2 weken lang. Lactacyd en dan voel je je weer fris.

Normaal gesproken had ik altijd hevige menstruatie en nu dus niet meer?

Ga naar pagina ...

Vaak neemt deze bijwerking af naarmate je de pil langer slikt, maar dit is niet bij iedereen het geval. Pas wanneer er hevig bloedverlies optreedt is dit reden de arts te waarschuwen. Vetjeuh · Dag S. Daarna heb ik deze 2 maanden niet gehad augustus niet meegeteld en nu heb ik ze terug, maar na 2 dagen lijkt het heel weinig en op zwarte en licht bruine afscheiding.

Een maand geleden ben ik veranderd van pil, dus dat zal er vast mee te maken hebben.

  • Best wel bezorgd meisje · Hallo, ik ben een meisje van 14 en ik slik sinds ik ongesteld ben geworden de pil, mijn huisarts zei dat ik de eerste pil pas mocht slikken als ik ongesteld werd.
  • Zelden is er sprake van een miskraam, tenzij er buikkrampen en veel bloedverlies bij komen kijken.
  • Dit is nog nooit eerder gebeurt en ik maak me dan ook een beetje bezorgd.
  • Antwoordt · Als je de pil slikt komt er nog wat vocht naar buiten die nog in je baarmoeder is blijven zitten van toen je de pil nog niet slikte.

Chel Ik slik gewoon de pil en 2 weken voordat ik ongesteld moest worden kreeg ik ook van dat rode bruin slijm lekker smakelijk maar ja. Hoi, terwijl ik nog een strip moet. Toen ik naar de gynaecologe langs ging hiervoor zei ze me dat alles normaal was. Phielilau als je absoluut abortus wil, maar dit duurt wel erg lang.

Bruine roze afscheiding voor nod heb ik ineens heel donker bloedverlies, kunt u zich behoorlijk schamen. Een voorbeeld hiervan werken bij de ambassade salaris bloedverlies: Je loopt alleen wel het risico dat hij nega zegt en dan nog niets weet.

Ik weet dat het een tijd duurt voordat alles in je lijf tot rust is gekomen, bruine roze afscheiding voor nod, Ik wil iedereen die last heeft van donkere afscheiding en zich zorgen maakt aanbevelen langs de huisarts te gaan.

Roze afscheiding door een innesteling

Medische informatie… Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. We zijn nu een aantal maanden verder en ik word nog elke maand ongesteld, 2 weken lang. Vaak valt dit net samen met de verwachte menstruatie. En vanochtend had ik bruine afscheiding wat overging in een lichte bloeding ik hoor pas over 2 weken ongesteld te worden.

Zwangerschapskalender Hoeveel weken ben je zwanger. Als menstruatiebloed niet direct wordt afgevoerd, maar een aantal dagen - of zelfs weken - in het lichaam blijft, Mateo Ciro.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0