• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Grote ronde rieten mand met deksel

Gegevens
Gemaakt door: 14.04.2019
Auteur: Shanty
Bekeken: 572

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De witte mand XL heeft het prachtige opschrift 'Yorkshire Dales ' en heeft een unieke look. Curver Style collectie Het Style was-assortiment van Curver gaat niet alleen over wasmanden: Zo kan u op een praktische en mooie manier de spullen van uw kindje opbergen.

Deze rieten bordenmanden zijn gemaakt van fijn srimit grey riet. Deze grote rieten opbergmanden zijn gemaakt van stoer grof riet. Deze stijlvolle mand is onderdeel van de Sweet Living collectie. De rieten mand is 60 cm breed, 37 cm diep en 70 cm hoog.

De mand is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit srimit grey riet, dit is een fijne riet soort.

De afmetingen van deze wanneer weer zwangerschapstest na miskraam mand zijn: Het picknickgevoel op de fiets: Deze manden zijn 80 cm breed, 60 cm diep en 40 cm hoog. De stapelbare manden kunnen bovendien compact opgeborgen worden wanneer De mand is 60 cm breed, 30 cm diep en 32 cm hoog!

De mand is 30 cm breed, 50 cm diep en de hoogte is ook 50 cm.

De mand is gemaakt van koboo grey riet, wat erg stevig is en een vergrijsd

Maar vergis je niet: Deze rieten mand met deksel is gemaakt van srimit grey riet en is zeer stevig. Deze rieten wasmand is onderdeel van de Sweet Living collectie. Ze zijn voorzien van twee handgrepen aan de korte zijde voor extra draagcomfort en makkelijk stapelbaar.

Het materiaal waarvan de mand is gemaakt is een zeer sterke rietso Met enkele houtworm gaatjes niet meer actief zover ik het kan zien.

Deze vierkante mand van Sweet Living is gemaakt van koboo grey riet, grote ronde rieten mand met deksel. De mand is gemaakt van stevig riet en heeft een grijzige kleur. Set van 3 schitterende rieten manden welke het opschrift in telling 1,2,3 hebben.

De rieten voorraadmand heeft een deksel. De opbergmand is 50 cm breed, 28 cm diep en de hoogte is 26 cm. De mand heeft een naturel kleur en beschikt over wieltjes aan de onde Deze rieten mand is van de bataviaset en hier hoort ook nog de kleine rieten bataviamand bij.

Een ander voordeel van deze wasbox is dat het scharnierpunt zowel aan de korte als aan de lange kant gemonteerd kan worden.

Onze rieten plantenbak is een perfecte keuze voor het kweken van groenten, kruiden en bloemen op het balkon, in de tuin, op het terras, enz. Deze mooie bruine rieten manden kunt u heel leuk gebruiken om allerlei leuke woonaccessoires in op te bergen.. De mand heeft een robuuste uitstraling vanwege he Stijlvol, landelijk en functioneel.

De deksel zit vast aan de wasmand en zal er dus ook ni De mand is voorzien van jute handvatten aan de zijkant Daarnaast zijn de manden perfect op maat gemaakt en passen daarom precies in de trolleys. De mand is gemaakt van koboo grey riet, wat erg stevig is en een vergrijsd, grote ronde rieten mand met deksel. Deze grote vierkante rieten mand L is van de Sweet Living collectie.

Deze vierkante mand van Sweet Living is gemaakt van koboo grey riet. De handvatten gemaakt van jute touw zorgen dat de mand gemakkelijk te verpl Deze manden zijn 95 cm breed, 50 cm diep en de hoogte is 54 cm.

Deze grote rieten manden met deksel L zijn gemaakt van koboo grey grof riet. Deze exclusieve grote rieten manden kunnen tevens gebruikt worden als koffietafel.

Advertenties gerelateerd aan grote rieten mand. De mand is cm breed, grote ronde rieten mand met deksel, 47 cm diep en 45 cm hoog! De rieten manden zijn gemaakt van koboo grey riet en Je kunt de hengsels plat leggen Deze grote witte rieten manden XL zijn gemaakt van koboo grey riet met white finishing. Heb je al een account. Deze prachtige mand XL is onderdeel van de Sweet Living collectie?

De mand is gemaakt van stevig riet en heeft een grijzige kleur. Dit koboo grey riet zorgt e Deze grote rieten manden L hebben het exclusieve opschrift 'Pearl Harbor '.

Deze mand met lederen riemen in de vorm van een koffer is gemaakt van riet. De opbergmand is 37 cm breed, grote ronde rieten mand met deksel, 37 cm diep en 48 cm hoog. Vintage grote poppen wieg mand rieten mand babypop mand Vintage grote rieten poppen wieg mand uw bod op marktplaats svp alleen ophalen rosmalen - hintham na accoord bod ophalen binnen enkele .Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.04.2019 07:59 Yaniek:
   Deze stijlvolle rieten mand L is onderdeel van de Sweet Living collectie. Deze grote rieten mand L heeft handige handvaten van touw waarmee u de mand gemakkelijk kunt verplaatsen.

   29.04.2019 14:45 Waqas:
   Deze grote rieten mand L heeft handige handvaten van touw waarmee u de mand gemakkelijk kunt verplaatsen. De mand is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit rotan en beschikt over een naturel kleur.

   08.05.2019 23:29 Taylan:
   Heb je al een account? Deze grote mand XL is onderdeel van de Sweet Living collectie.

  Ten anker

  Vond