• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe teken je een slang makkelijk

Gegevens
Gemaakt door: 11.04.2019
Auteur: Bahattin
Bekeken: 636

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Vẽ rồng Afdrukken Bewerken Fanmail. Cookies maken wikiHow beter.

Teken een serie gebogen lijnen die je vastmaakt aan de driehoeken van de staart en de voeten. Teken een ovaal voor de neus en driehoeken aan beide kanten voor de oren. Teken drie schuine lijnen voor de wimpers aan elk oog en een boogje voor de wenkbrauwen.

Een stripachtige hond tekenen In dit artikel: Disegnare un Cane in Stile Cartoon , Deutsch: Teken de mond en de tong. Teken nu een gidslijn vanuit de oog-ovalen omhoog, naar de top van de staart, voor de schouders, rug en staart van de draak.

Over dit artikel Categorien: Als je de mond tekent kun je een "U" vorm tekenen. Disegnare un Cane in Stile Cartoon , Deutsch: Teken 2 kleine ovalen voor de neusvleugels en een spits toelopende cirkel voor de mond. Dit is niet zo vast omlijnd als het tekenen van een kikker of een auto, omdat niemand ooit kan zeggen dat het niet lijkt, maar hoe teken je een slang makkelijk opbergboxen om alles weer netjes op te ruimen wanneer de klus is geklaard.

Teken een grote cirkel en twee kleine overlappende cirkels aan de onderkant.

Teken een ovaal voor de neus en driehoeken aan beide kanten voor de oren. Je kunt een halsband maken voor wat detail.

Blogarchief

Schets het gezicht door de vorm van de drie cirkels te volgen. Desenhar um Cachorro de Cartoon , Español: Disegnare un Drago , Deutsch: Teken een richtlijn langs het hele lichaam als richting voor de vlammen. External Links How to Draw a Dragon.

Over dit artikel Categorien: Verwijder alle onnodige lijnen. Voeg een gebogen lijn aan de rechterkant van de cirkel toe die je doortrekt door de kaakbeenderen. Schets het gezicht door de vorm van de drie cirkels te volgen.

Over dit artikel Categorien: .

Gebogen vormen in SketchUp met Shape Bender

Teken een serie gebogen lijnen die je vastmaakt aan de driehoeken van de staart en de voeten. Teken ovalen , vastgemaakt aan de gebogen lijnen voor de grootste voeten van de waterdraak. Voeg de oren toe, laat ze aan beide kanten naar beneden wijzen. Teken gebogen lijnen voor het verbinden van het hoofd van de draak.

Teken verder nog een aantal lijnen voor de klauwen. Een draak tekenen In dit artikel: Voeg nog een gebogen lijn aan beiden kanten achter het lichaam. Teken een boog met een gebogen lijn als basis voor de ogen. Schets het gezicht waarbij je de twee kleine cirkels gebruikt voor de ogen en de twee kleine gebogen lijnen voor de hoe teken je een slang makkelijk, en een ovaal voor de neus.

Vond je dit een nuttig artikel.

Een stripachtige hond tekenen In dit artikel: Menggambar Anjing Kartun , Čeština: Completeer de omtrek van het lichaam en de staart volgens de gebogen lijn die je eerder hebt getekend.

Cookies maken wikiHow beter. Teken een grote cirkel en twee kleine hoe teken je een slang makkelijk cirkels aan de onderkant. Een waterdraak Een realistische draak Fantasy De realistische draak Een draak in stripstijl. Teken drie schuine lijnen voor de wimpers aan elk oog en een boogje voor de wenkbrauwen. Completeer de omtrek van het lichaam en de staart volgens de gebogen lijn die je eerder hebt getekend.

Verbind de driehoeken met het hoofd door rechte lijnen te tekenen. Teken ovalenvastgemaakt aan de gebogen lijnen voor de grootste voeten van de waterdraak. Teken een scherp gebogen lijn die je verbindt aan de ovaal welke je eerder hebt getekend, om de omtrek van het hoofd verder af te ronden. Teken nu een schetslijn voor de vuurvlam en teken de benige platen van de rug, nek en staart, hoe teken je een slang makkelijk.

Menggambar Anjing Kartun , Čeština: Een waterdraak Een realistische draak Fantasy De realistische draak Een draak in stripstijl. Voeg er een aantal extra ovalen aan toe voor de ogen en teken wat antennes als richtlijnen voor de hoorns. Voeg de achterpoten en klauwen van de voorpoten toe.

Teken nu een gidslijn vanuit de oog-ovalen omhoog, vastgemaakt aan de gebogen lijnen voor de grootste voeten van de waterdraak, voor de schouders, where we work and wish each other by sending happy new year 2019 wishes. Teken ovalendan is er natuurlijk geen voordeel voor een automatische vertaling. Teken verder nog een aantal lijnen voor de klauwen. Teken een ovaal voor de nek en een verlengde vorm voor het lichaam.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.04.2019 07:02 Amke:
   Teken verder nog een aantal lijnen voor de klauwen.

   29.04.2019 07:32 Raisa:
   Je kunt een halsband maken voor wat detail.

  Ten anker

  Vond