Meer resultaten voor kastelen te koop

kastelen te koop
Mooi kasteel te koop in zuid Frankrijk op een toplokatie.
Beschrijving van het huis. Kasteel te koop in Zuid Frankrijk vlakbij Cordes sur Ciel en Albi in een van de mooiste streken. Het Chateau is ontstaan in de 11e eeuw als wachttoren van het plaatsje Campes. U kunt deze intrigerende geschiedenis lezen op onze website en even terug kijken in de tijd van de Katharen.
tenerife te koop
Kastelen te koop bij Luxevastgoed.
Ze hebben een gigantische woonoppervlakte en vormen heel bijzondere optrekjes. Het gaat meestal om prestigieus internationaal onroerend goed. Wanneer kastelen te koop komen, worden deze vaak gekozen met een specifiek doel wegens de mogelijkheden dat deze bieden. Bent u op zoek naar een kasteel te koop in België, of meer bepaald een kasteel in Vlaanderen, dan bent u bij Luxevastgoed aan het juiste adres. Unieke eigendommen voor u geselecteerd. 426 m 26. 325 m 281. 1.095 m 4.598. 800 m 297. 354 m 445. Bekijk meer vastgoed. Kastelen kopen voor de ruimtelijkheid. Kastelen zijn vaak omgeven door weides, vijvers en bossen. Ze bieden ruimte en privacy, en meerdere slaapkamers en badkamers. Kastelen hebben alles in huis om gasten te ontvangen en er met meerdere gasten te verblijven.
vankleefmakelaars.nl
Middeleeuws kasteel te koop in Zuid Frankrijk met bed en Breakfast en zaalverhuur op 18 hectares - Horecasite.
Middeleeuws kasteel te koop in Zuid Frankrijk met bed en Breakfast en zaalverhuur op 18 hectares. Middeleeuws kasteel te koop in Zuid Frankrijk met bed en Breakfast en zaalverhuur op 18 hectares. OG: € 998.000,00., Kasteel te koop in Zuid Frankrijk vlakbij Cordes sur Ciel en Albi in een van de mooiste streken.Het Chateau is ontstaan in de 11e eeuw als wachttoren van het plaatsje Campes.
bitcoinmeester.nl
Huizen te koop en te huur - De Drie Kastelen Makelaardij.
Prijs € 400.000,-, k.k. 2729 DM Zoetermeer. Vraagprijs € 300.000,-, k.k. 2712 ER Zoetermeer. Vraagprijs € 245.000,-, k.k. 2726 BT Zoetermeer. Vraagprijs € 400.000,-, k.k. De Drie Kastelen Makelaardij. 2712 AM Zoetermeer. Copyright De Drie Kastelen Makelaardij 2016-2022 Disclaimer Privacy Contact.
https://www.koelklimaattechniekwebwinkel.nl/c-2579139/wandunit-splitunit/
Kasteel en Chateau te koop Frankrijk.
Een technisch onderzoek, is zeker de moeite waard. Dit kan je veel kosten schelen als je verliefd bent op dat chateau, en alles ziet door die roze zonnen bril. Bezoek deze paginas regelmatig voor het actueel aanbod van kastelen te koop in frakrijk.
stopacne.nl
Kasteel Hof van Lyre staat opnieuw te koop Zandhoven Gazet van Antwerpen.
Maak van Zandhoven jouw startgemeente! Kasteel Hof van Lyre staat opnieuw te koop. Een van de mooiste kastelen uit de regio staat te koop. In Zandhoven kunt u voor 1.750.000 euro het vijftiende-eeuwse waterslot Hof van Lyre met poortgebouwen en 5,3, hectare landgoed kopen.
puurcolloidaal.nl
Kastelen te koop in Spanje 10 advertenties pagina 1.
verfijn Kastelen te koop in Spanje. 10 kastelen te koop in Spanje. kasteel banyeres del penedès. 8.000.000 € 12 5 m2 1462 Dit landgoed werd gebouwd in het midden van de 18e. kasteel banyeres del penedès. 8.000.000 € 14 16 m2 2000 Prachtig Palace House, delbart om s'nskas.
kastelen te koop
Kasteel in Nederland te koop voor bijna 5 miljoen euro Funda MAN MAN.
Living Dit reusachtige kasteel in Nederland staat nu te koop op Funda. Een kasteel zo groot dat het lang duurt voor je er de weg kunt vinden. In Oud-Valkenburg staat zo'n' middeleeuwse vesting te koop. Mocht je interesse hebben in een landgoed van 10.000 vierkante meter erbij, dan zit je hier ook goed. Voor de juiste prijs ben jij kasteelheer van dit eeuwenoude huis inclusief natuurgebied. ongeveer 1 jaar geleden door Redactie. Kasteel in Nederland te koop. Tussen Maastricht en Heerlen in Zuid-Limburg is deze oude vesting te vinden. Het heet Kasteel Schaloen en ligt in Oud-Valkenburg. Het is op een eilandje gebouwd en staat tussen twee andere kastelen samen in een natuurreservaat van 400 hectare.
makelaar breda
Kasteel te koop Dordogne Frankrijk Château de Clérans Bergerac.
Dit magnifieke kasteel is te koop! Het kasteel is gelegen in Cause de Clérans nabij Bergerac op 15 minuten van de luchthaven. De gerestaureerde burcht 11de/12de eeuw biedt de oudste verdedigingstoren van de Dordogne/Acquitaine. Middeleeuwse ontvangsthal kan nog worden omgebouwd naar appartement. In de kapel is het woongedeelte van het kasteel met 3 slaapkamers, 2 badkamers. Middeleeuws kasteel met 3000 vierkante meter grond. Ingericht door de bekend interieur designer Joris van Grinsven. Met liefde en aandacht gerestaureerd. Inrichting kan worden overgenomen. LOCATIE CHATEAU DE CLERANS DORDOGNE AQUITAINE. Geschiedenis van dit bijzondere kasteel. De Dordogne Acquitaine is een regio die bekend is vanwege zijn vele kastelen.
makelaar breda
Te koop: kasteel Den Ham! - HistoriënHistoriën.
Vaak blijft het bij dromen, maar voor wie wat geld heeft en echt wil, zijn er kastelen te koop, ook in Nederland. Oké, je hebt te maken met moumentenwetgeving en de onderhouds- en stookkosten zijngigantisch, maar dan woon je ook wel op een droomlocatie.
Het droomkasteel dat niet verkocht raakt Kruishoutem hln.be. Weer. TV-Gids. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Volledig scherm. Volledig scherm. Volledig scherm. Volledig scherm. HLN logo. Fa
Wie droomt er niet van om in een kasteel te wonen? Het kasteel van Wannegem-Lede, in de Huise-pontweg, was tot midden de jaren negentig eigendom van de adellijke familie de Ghellinck d'Elseghem. Het kasteel werd in 1758 in Lodewijk XVI-stijl gebouwd. Maar ondanks de grandeur staat het na acht jaar nog steeds te koop.
Dit Vlaamse kasteel is te koop voor de prijs van een huis. En dat is niet het enige Het Nieuwsblad.
Op de tweede verdieping ligt een polyvalente ruimte. Verder is er een bijgebouw met stallingen. 42 kastelen te koop. Kasteel Boterhoflaan is niet het enige kasteel dat momentaal te koop staat. Volgens Immovlan.be kan u kiezen uit 42 sprookjesachtige gebouwen.

Contacteer ons