Meer resultaten voor kastelen te koop

kastelen te koop
kasteel te koop te Brecht - 73617 Hs.
Foto's' Grondplan Streetview Kaart Print. kasteel te koop te Brecht. ref: 73617 Hs. Lessiusstraat 22 - 2960 Brecht. Beschikbaar: af te spreken met eigenaar. Prachtige kasteelvilla Het" Damhof in" hartjeBrecht! Op enkele minuten van de E19 Antwerpen-Breda en station Noorderkempen. Het door een prachtige parktuin ca.
kastelen te koop
Kasteel te koop Dordogne Frankrijk Château de Clérans Bergerac.
Dit magnifieke kasteel is te koop! Het kasteel is gelegen in Cause de Clérans nabij Bergerac op 15 minuten van de luchthaven. De gerestaureerde burcht 11de/12de eeuw biedt de oudste verdedigingstoren van de Dordogne/Acquitaine. Middeleeuwse ontvangsthal kan nog worden omgebouwd naar appartement. In de kapel is het woongedeelte van het kasteel met 3 slaapkamers, 2 badkamers. Middeleeuws kasteel met 3000 vierkante meter grond. Ingericht door de bekend interieur designer Joris van Grinsven. Met liefde en aandacht gerestaureerd. Inrichting kan worden overgenomen. LOCATIE CHATEAU DE CLERANS DORDOGNE AQUITAINE. Geschiedenis van dit bijzondere kasteel. De Dordogne Acquitaine is een regio die bekend is vanwege zijn vele kastelen.
kastelen te koop
Middeleeuws kasteel te koop in Zuid Frankrijk met bed en Breakfast en zaalverhuur op 18 hectares - Horecasite.
Middeleeuws kasteel te koop in Zuid Frankrijk met bed en Breakfast en zaalverhuur op 18 hectares. Middeleeuws kasteel te koop in Zuid Frankrijk met bed en Breakfast en zaalverhuur op 18 hectares. OG: € 998.000,00., Kasteel te koop in Zuid Frankrijk vlakbij Cordes sur Ciel en Albi in een van de mooiste streken.Het Chateau is ontstaan in de 11e eeuw als wachttoren van het plaatsje Campes.
Kastelen te koop, Mondinion.com Internationaal vastgoed.
Kasteel te koop, Gaiole In Chianti. Dit is een kasteel te koop in Gaiole In Chianti. Aanbod uit Frankrijk, Aanbod uit Spanje, Aanbod uit Italië, Aanbod uit Thailand, Aanbod uit Brazilië. Appartementen te huur. Appartementen te koop. Kastelen te koop.
Kasteel kopen Frankrijk - kastelen te koop direct van de eigenaar.
Een mooi overzicht van alle kastelen in Frankrijk vind je op deze pagina. Waarbij je natuurlijk niet moet denken dat die allemaal te koop staan. Frankrijk: Kasteel kopen van eigenaar. Bent u op zoek naar een kasteel te koop in Frankrijk?
Kastelen te koop in Spanje 10 advertenties pagina 1.
verfijn Kastelen te koop in Spanje. 10 kastelen te koop in Spanje. kasteel banyeres del penedès. 8.000.000 € 12 5 m2 1462 Dit landgoed werd gebouwd in het midden van de 18e. kasteel banyeres del penedès. 8.000.000 € 14 16 m2 2000 Prachtig Palace House, delbart om s'nskas.
10 sprookjeskastelen en paleizen die in Spanje te koop zijn.
Dat kan met deze kastelen en paleizen die te koop staan in Spanje. Let wel op dat je genoeg geld op je rekening moet hebben staan want goedkoop zijn deze woningen niet. Sommigen kopen liever een appartement aan de kust, weer anderen kopen een heel dorp of men kiest voor een huis in een deftige woonwijk. Maar er zijn mensen die net iets anders willen en liever een kasteeltje of paleis als eigendom willen hebben. Net zoals in andere landen zoals Frankrijk is dat ook mogelijk in Spanje maar net zoals in andere landen is het niet goedkoop. Onderstaand kun je enkele kastelen en luxe paleiselijke woningen vinden die via diverse makelaarskantoren en websites te koop staan in Spanje. In sommige gevallen staan er geen prijzen bij dus dan kun je wel raden om welke bedragen het gaat. Foto: Lucas Fox International Properties. Kasteel in Banyoles Gerona. Wil je graag aan de Costa Brava wonen en ook nog eens in een eigen kasteel, dan is dit kasteel nabij Banyoles in de provincie Gerona een idee.
Kastelen te koop bij Luxevastgoed.
Ze hebben een gigantische woonoppervlakte en vormen heel bijzondere optrekjes. Het gaat meestal om prestigieus internationaal onroerend goed. Wanneer kastelen te koop komen, worden deze vaak gekozen met een specifiek doel wegens de mogelijkheden dat deze bieden. Bent u op zoek naar een kasteel te koop in België, of meer bepaald een kasteel in Vlaanderen, dan bent u bij Luxevastgoed aan het juiste adres. Unieke eigendommen voor u geselecteerd. 426 m 26. 325 m 281. 1.095 m 4.598. 800 m 297. 354 m 445. Bekijk meer vastgoed. Kastelen kopen voor de ruimtelijkheid. Kastelen zijn vaak omgeven door weides, vijvers en bossen. Ze bieden ruimte en privacy, en meerdere slaapkamers en badkamers. Kastelen hebben alles in huis om gasten te ontvangen en er met meerdere gasten te verblijven.
Te koop: kasteel Den Ham! - HistoriënHistoriën.
Vaak blijft het bij dromen, maar voor wie wat geld heeft en echt wil, zijn er kastelen te koop, ook in Nederland. Oké, je hebt te maken met moumentenwetgeving en de onderhouds- en stookkosten zijngigantisch, maar dan woon je ook wel op een droomlocatie.
Luxe Italiaans Kasteel Te Koop Lionard.
php $titlenormalize_accented_string $result $i titolo" $url $_SESSION 'base_url_path' . / .build_product_SEO_path $result $i id' include 'share.inc.php'' $wishimm$result $i; include 'includes/wishlist-widget.inc.php'?' fascinerend kasteel uit de zeventiende eeuw te koop bij pisa. Toscane - Lari. Schitterend kasteel uit de zeventiende eeuw te koop in het plaatsje Lari midden in de Toscaanse heuvels van de provincie Pisa.
Dit Vlaamse kasteel is te koop voor de prijs van een huis. En dat is niet het enige Het Nieuwsblad.
Op de tweede verdieping ligt een polyvalente ruimte. Verder is er een bijgebouw met stallingen. 42 kastelen te koop. Kasteel Boterhoflaan is niet het enige kasteel dat momentaal te koop staat. Volgens Immovlan.be kan u kiezen uit 42 sprookjesachtige gebouwen.
Kasteel Dracula te koop in de Transsylvaanse Karpaten Bergwijzer.
De toeristische bestemming van het kasteel mag niet gewijzigd worden, in tegendeel, er zijn de laatste jaren alleen maar plannen bijgekomen om het toeristische imago te verbeteren. Het kasteel stond in 2009 ook al te koop, toen voor 80 miljoen euro.

Contacteer ons